Siz haklıydınız bu mesajlarım üzerine bir buçuk gündür dönüş yapmıyor. Memleketime tatile geldim ama aklım hala nasıl bana mesaj yazmazda..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
28
Hak veriyorum herkese . Nasıl bu kadar kendimden 9 yaş büyük birine takıntı yaptım anlamıyorum. Sabah uyanıyorum aklımda akşam yatıyorum aklımda. Şimdi annemlerle gezmeye gideceğiz hala hevesim yok. Sırf benim enerjimi aldı diye. Kendisi son görülmesini de kapatmış. Napmaya çalışıyorsa artık. Bir gün buraya uzun uzun her şeyi yazmak istiyorum. Ki dönüp bakayım tekrar tekrar hatalarıma .. şu mesajların üzerine nasıl dönmez diyorum. Az önce işyerinden biriyle konuştuk benim hakkımda nasıl o çocuğa bakar bu kız artık bütün değerini herkesin gözünde yerle bir etti diyorlarmış Senin hakkında işte köyden geldi orada yalnız ona sarılıyor diyorlarmış hakkımda .. belki sevdim sevginin nedeni mi olur. Ama bu adam bana bir gram sevgisi olsa yazmaz mı bir de uzaktayız . Anlamadığım şey onun ınstagramında fotoğrafımızı paylaşmıştı kaldırmamış ikisini de . Madem benimle konuşmak istemiyorsun neden resimlerimiz duruyor. Son mesajı dün attım sizce bi daha yazar mı ? Biliyorum diyeceksiniz değer vermiyor diye konuşma diye .. hareketlerinin altında anlam aramaya çalışırken çok yoruluyorum ( yeşil kutucuklar benim yazdıklarım) ‘ yazarsada kesin yine bir şey olmamış gibi yazacaktır. Bende yine aynı davranacağımdır . Ama vazgeçmek isterken nasıl ona saplanıyorum sürekli

Eklentiler

• 72A51F67-2A71-44BE-B6AA-5B9A11C6046D.jpeg
    98,8 KB · Görüntüleme: 1.052
Hay şu instagrama da resimlere de... Sanırsın belediye nikahı, dandik iki tane fotoğraf mı ilişkinizin güvencesi ya?
Daha yok fotoğraftı bilmem neydi diye dayanak oluşturmaya çalışıyorsunuz.
Adam sizle sadece "takılıyor". Duygusal bir bağ yok, anladınız mı? Siz bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz?
Yok stajyerlerle takıl, seviş bilmem ne diye saldırgan üslubunuz bir fark yaratmıyor. Ki adam okumuyor bile mesajları muhtemelen. Şu an gereksiz yere başını sizinle ağrıtmak istemiyordur. Dediğiniz gibi canı seks istediğinde, çağıracak, siz de gideceksiniz. Yarım saat oral yapıp döneceksiniz. Eve de bırakmaz bu sizi, otobüsle oral seks yapmak için perişan olursunuz artık.

Sen yazıyorsun ya, her şeyi ayağına getiriyorsun, nasılsa bir yerlerde bekliyorsun. El altındasın hep. Ben olsam ben de yazmam.
Peki sonra bana yazdığında ona nasıl davrana
Siz bu kadar konu açtınız yorumlar size bir şey katsa hala bu konuyu aciyor olmazdınız. O zaman bu konuların amacı ne ben bunu merak ediyorum?
ona saydırmamak için kendimi zor tutuyorum . Buraya yazarsam rahatlıyorum

valla önceki konularını hiç bilmiyorum ama sadece bu konudan yola çıkarak kendine hiç değer vermediğini görebiliyorum. adamı darlayınca eline ne geçiyor? sal gitsin ya. adamı kaybetmekten korkuyorsan da kendi korkularını kendin gerçekleştireceksin onu bu kadar sıkarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.