Siz haklıydınız bu mesajlarım üzerine bir buçuk gündür dönüş yapmıyor. Memleketime tatile geldim ama aklım hala nasıl bana mesaj yazmazda..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisi ile bu konuyu bir kaç kez konuştuk . Bir derdim var diyor sürekli . Kendimi toparlayayım takarız yüzükleri diyor . Kaç kes bunu söyledi bana . Sürekli evleniriz diyor . Aslında umut veren de sürekli oydu bana . İşyerinde aramızdaki yaş farkından dolayı konuşuluyormuş . Hatta benim için köyden geldi çok saf çocuksu diyorlarmış. O adama nasıl bakıyor arada 9 10 yaş fark olduğu için nasıl bakıyor diyorlarmiş . Gerçekten bilmiyorum ses tonum o kadar cana yakın ve tezcanlıki herkes beni saf sanıyor . Evet bu adama saflık yapıyorum . Benim isteklerimin bu adam için önemi yok biliyorum . Çünkü işini gördükten sonra öpmüyor duşa girip hadi çay içelim deyip kestirip atıyordu . Ama sonra değişiyor işyerinde sürekli mesajlar atıyor . Bana güzel sözler yazıyor . Yanımda oluyordu . Ama ben ne zaman yersiz trip atsam asla katlandığını görmedim. Benim için bi tek sen varsın dedikçe bana ben ona inanmıyorum . Çünkü işyerinden bir satajerle ve bir kızla daha konuşmuş kendi söyledi bunu ondan hoşlandığını ama kızın buna bakmadığını . Stajyeri kardeşim gibi gördüm dedi . Ama stajyer asla benimle canımlı tatlımlı konuşuyordu dedi . Çünkü stajyerlerle bende aram iyiydi . Hala mesaj atmadı diye kendimi yiyip bitirsem de bu durum geçecek . Geçecek inşallah
Bu adam sana aç karnını doyurtur, cinsel olarak kullanır - evet evet kullanır, ben dedim. 30 dk oral yapan ve sürtünme tahtası olarak kullanılan hiçbir kadın zevk almaz-, kandırabilirse borçlarını da bi güzel ödetir, sonra gider bacısının bulduğu kıza davullu zurnalı düğün yapar.

bu adam simdi kesin tipsizin tekidir. midem bulandi hayal edebildim suan. bence sende bu herifi begenmiyorsundur be. sadece ilgini ve takinti heveslerini baska birine veya konuya yonlendirmeye ihtiyacin var. bence bi sure sonra bu heriften aldigin pozitif ilgi senin bile mideni bulandiracaktir ve utanacaksin kendinden. hatanin neresinden donsen kar. bu herif siyah baba ayakkabisi giyiniyo dimi

Siz sadece sevilmek istiyorsunuz ve çok emek vermişsiniz. Ama sizin hayallerinizdeki insan, istediğiniz insan bu adam değil. Bu adamı bırakın ve biraz kendinizi akışa bırakın. Emin olun sevginizin kıymetini bilecek biri girecek hayatınıza. Ama bu adamın döngüsünden kendinizi çıkarmazsanız zararlı siz çıkacaksınız. Karşınızda sizi kullanan ve sizi sevmeyen bir adam var. Tam siz onu bırakacakken sevilme isteğinizi kullanıp size umut veriyor ve döngü yine devam ediyor. Sizde sevilmek istediğinizden devam ediyorsunuz. Bu adamı bırakın. Emin olun sizi çok sevecek biri ile karşılaşacaksınız ama o adam bu adam değil. Bu adam sizin sevilme isteğinizi kullanıyor. Lütfen hayatınızdan çıkarın. Şundan da emin olun hayatınızda bir süre o yok duvar var gibi düşünürseniz eğer bir süre sonra sizin peşinizden koştuğunu görürsünüz. Ama o da yanıltıcıdır yine sizi elde ederse aynı döngü tekrar başlar. Gerçekten sizin tarafınızda olarak yazıyorum bu adam zararlı size. Lütfen bırakın onu.

Uff ya sizde hic akil yokmu adam sallamiyor kendini okadar düşürmüşsünki adam sana tabiki deger vermez allah bilir hakkinda neler diyordur eminim akilsizin teki diyodur bir insan kendini boyle kepaze edermi ya utaniyorum kadin olarak kizlarin kadinlarin erkekler karsiinda bukadar aptal olmalarindan gercekten utaniyorum

Siz sadece sevilmek istiyorsunuz ve çok emek vermişsiniz. Ama sizin hayallerinizdeki insan, istediğiniz insan bu adam değil. Bu adamı bırakın ve biraz kendinizi akışa bırakın. Emin olun sevginizin kıymetini bilecek biri girecek hayatınıza. Ama bu adamın döngüsünden kendinizi çıkarmazsanız zararlı siz çıkacaksınız. Karşınızda sizi kullanan ve sizi sevmeyen bir adam var. Tam siz onu bırakacakken sevilme isteğinizi kullanıp size umut veriyor ve döngü yine devam ediyor. Sizde sevilmek istediğinizden devam ediyorsunuz. Bu adamı bırakın. Emin olun sizi çok sevecek biri ile karşılaşacaksınız ama o adam bu adam değil. Bu adam sizin sevilme isteğinizi kullanıyor. Lütfen hayatınızdan çıkarın. Şundan da emin olun hayatınızda bir süre o yok duvar var gibi düşünürseniz eğer bir süre sonra sizin peşinizden koştuğunu görürsünüz. Ama o da yanıltıcıdır yine sizi elde ederse aynı döngü tekrar başlar. Gerçekten sizin tarafınızda olarak yazıyorum bu adam zararlı size. Lütfen bırakın onu.
İnanın bıraktım attık düşünmüyorum bile ..hiç değer vermedi bana . Çok takıntı yapmıştım şükür şimdi iyiyim

Hak veriyorum herkese . Nasıl bu kadar kendimden 9 yaş büyük birine takıntı yaptım anlamıyorum. Sabah uyanıyorum aklımda akşam yatıyorum aklımda. Şimdi annemlerle gezmeye gideceğiz hala hevesim yok. Sırf benim enerjimi aldı diye. Kendisi son görülmesini de kapatmış. Napmaya çalışıyorsa artık. Bir gün buraya uzun uzun her şeyi yazmak istiyorum. Ki dönüp bakayım tekrar tekrar hatalarıma .. şu mesajların üzerine nasıl dönmez diyorum. Az önce işyerinden biriyle konuştuk benim hakkımda nasıl o çocuğa bakar bu kız artık bütün değerini herkesin gözünde yerle bir etti diyorlarmış Senin hakkında işte köyden geldi orada yalnız ona sarılıyor diyorlarmış hakkımda .. belki sevdim sevginin nedeni mi olur. Ama bu adam bana bir gram sevgisi olsa yazmaz mı bir de uzaktayız . Anlamadığım şey onun ınstagramında fotoğrafımızı paylaşmıştı kaldırmamış ikisini de . Madem benimle konuşmak istemiyorsun neden resimlerimiz duruyor. Son mesajı dün attım sizce bi daha yazar mı ? Biliyorum diyeceksiniz değer vermiyor diye konuşma diye .. hareketlerinin altında anlam aramaya çalışırken çok yoruluyorum ( yeşil kutucuklar benim yazdıklarım) ‘ yazarsada kesin yine bir şey olmamış gibi yazacaktır. Bende yine aynı davranacağımdır . Ama vazgeçmek isterken nasıl ona saplanıyorum sürekli
Valla senin bu konularından bana gına geldi, adam nasıl sabrediyor sana pesss 🤦🏻‍♀️ bu kadar yapışık olma ya kendini değersizleştiriyorsun sürekli yazarak bunaltarak

Gerçekten merak ediyorum başka işiniz yokmu sizin?
Başka meşgaleniz falan?
Adam sizden maddi manevi faydalanıyor üstüne istemiyor
Değerinizin farkına bir varın artık!
Terapi alın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.