- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.192
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Bunu belirtmen iyi olmuş. Hiçbirimiz Whatsapp kullanmıyoruz çünkü.( yeşil kutucuklar benim yazdıklarım)
O her şeyi çok iyi biliyor zaten, hayatından şikayetçi değil, ah bi de adamı kendine bağlama taktikleri de söyleyen olsa değme keyfine. Olsun öyle biri. Zaten bazı kadınlar böyle adamlardan kopamıyor bir şekilde, bari onlara da derman olur.Z zorunlualann size arka çıktığımı düşünmenizi istemem çünkü bazen böyle yazıyorum diye mune bana arka çıktı düşüncesine kapılanlar oluyor, değersizmişsiniz gibi davranmanızı tasvip etmiyorum ama hayat sizin hayatınız.
Valla ben hiç eğlenmiyorum, dalga da geçmiyorum. Ama dediğiniz gibi bakıp geçeceğim artık.Site kurallarına uyduğu sürece kimseye konu açmayın diyemeyiz, bazen yazdıklarıma kızılabilir ama hepinize söylediğimi belirterek yazarsam eğer, bazı üyeler tavsiyelerinizi dikkate almıyorsa neden ısrarla her konusuna yazıyorsunuz?
Tavsiye 1 bilemedin en fazla 2-3 kere verilir, dinlemiyor aynısını yapıyorsa her açtığı konuda yazmaya devam etmek, aman zaten ne dersek bir şey demiyor deyip dalga geçmek de hoş değil, hiç kusura bakmayın ama bazıları için de herkes bir eğlence aracı.
Evet herkes kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşar, zorunlualann da yaşayacak lakin sizler bir yere kadar tavsiye verebilirsiniz, bir yerden sonrası onun özel hayatı, sinir olunacak bir şey yok, göz ardı et butonuna basınca olay bitiyor.
yani tek sorunun tribini çekmiyor olmasını düşünmen kelimeleri kifayetsiz kılıyorArkadaşlar gururuma yediremiyorum . Her gün pasta aldım geldim . Evime çağırdım . Kuruyemişinden kahvesine onun seveceği şeyleri akşamına yeriz diye düşünmüştüm. Her gün olmasa da bazı günler günlük 50 TL para harcadım . Hafta sonları bana kahvaltıya geldiğinde balından kaymağına tek kişi olarak hiç bir şey yememe rağmen aldım ona . 200 lira tutuyordu hepsi … sonra gelelim dışarıya çıktığımız da öğlen yemeklerinde herkes kendi parasını kendi verdi . Evime gelirken hiç bir şey aldığını hatırlamıyorum . Onun harıcınde hep aynı davrandı ama geldi benim yanıma zor günlerim de yanımda oldu . Ama şimdi ben memleketteyken ona trip attığımda bana katlanamamsı beni mahvediyor . Beklentilerimin karşılığını alamıyorum
Sevgi lütuftur, emekle kazanılmaz çünkü. Onun önüne her şeyi koyarak aşkını kazanamazsın, sadece kolay biri olursun, her an elinin altında, yoklukta giden. Sen bunu da biliyorsun. Tek derdin azcık taktik.Arkadaşlar gururuma yediremiyorum . Her gün pasta aldım geldim . Evime çağırdım . Kuruyemişinden kahvesine onun seveceği şeyleri akşamına yeriz diye düşünmüştüm. Her gün olmasa da bazı günler günlük 50 TL para harcadım . Hafta sonları bana kahvaltıya geldiğinde balından kaymağına tek kişi olarak hiç bir şey yememe rağmen aldım ona . 200 lira tutuyordu hepsi … sonra gelelim dışarıya çıktığımız da öğlen yemeklerinde herkes kendi parasını kendi verdi . Evime gelirken hiç bir şey aldığını hatırlamıyorum . Onun harıcınde hep aynı davrandı ama geldi benim yanıma zor günlerim de yanımda oldu . Ama şimdi ben memleketteyken ona trip attığımda bana katlanamamsı beni mahvediyor . Beklentilerimin karşılığını alamıyorum
Kesinlikle biliyorumZ zorunlualann size arka çıktığımı düşünmenizi istemem çünkü bazen böyle yazıyorum diye mune bana arka çıktı düşüncesine kapılanlar oluyor, değersizmişsiniz gibi davranmanızı tasvip etmiyorum ama hayat sizin hayatınız.
Seni niye kıskansın ya sen rubbuddysin.Çok şey yaşandı aramızda o benimle evdeyken eski erkek arkadaşım geldi kapıyı açmadık. O polisi arayalım dedi zor tuttum . Onda bütün sırlarım var . Bana hep anlayışlıydı . Bana hiç kızmadı . Olabilir dedi . Kıskanmadı .
Bence ne yap biliyor musun? Sen şimdi memlekettesin ya, şekerim beni almaya gelir misin de bakayım gelecek mi? Almaya gelirse seviyordur devam et. Gelmezse git bir mağaraya, at kendini.Arkadaşlar gururuma yediremiyorum . Her gün pasta aldım geldim . Evime çağırdım . Kuruyemişinden kahvesine onun seveceği şeyleri akşamına yeriz diye düşünmüştüm. Her gün olmasa da bazı günler günlük 50 TL para harcadım . Hafta sonları bana kahvaltıya geldiğinde balından kaymağına tek kişi olarak hiç bir şey yememe rağmen aldım ona . 200 lira tutuyordu hepsi … sonra gelelim dışarıya çıktığımız da öğlen yemeklerinde herkes kendi parasını kendi verdi . Evime gelirken hiç bir şey aldığını hatırlamıyorum . Onun harıcınde hep aynı davrandı ama geldi benim yanıma zor günlerim de yanımda oldu . Ama şimdi ben memleketteyken ona trip attığımda bana katlanamamsı beni mahvediyor . Beklentilerimin karşılığını alamıyorum
O ne kız?Seni niye kıskansın ya sen rubbuddysin.
tam olarak fuckamadıkları için arkadaşlar bu terimi bulduO ne kız?
Fuckbuddy tamam da...
Ortada bir fak olayı olmadığı için, sadece sürtündükleri için böyle bir terim bulduk arkadaşlarla. Rubbuddy yani sürtünme arkadaşı.O ne kız?
Fuckbuddy tamam da...
Kör kütük aşık bile olsa (asla degil), kimse kimsenin tribine katlanmak zorunda degil.Arkadaşlar gururuma yediremiyorum . Her gün pasta aldım geldim . Evime çağırdım . Kuruyemişinden kahvesine onun seveceği şeyleri akşamına yeriz diye düşünmüştüm. Her gün olmasa da bazı günler günlük 50 TL para harcadım . Hafta sonları bana kahvaltıya geldiğinde balından kaymağına tek kişi olarak hiç bir şey yememe rağmen aldım ona . 200 lira tutuyordu hepsi … sonra gelelim dışarıya çıktığımız da öğlen yemeklerinde herkes kendi parasını kendi verdi . Evime gelirken hiç bir şey aldığını hatırlamıyorum . Onun harıcınde hep aynı davrandı ama geldi benim yanıma zor günlerim de yanımda oldu . Ama şimdi ben memleketteyken ona trip attığımda bana katlanamamsı beni mahvediyor . Beklentilerimin karşılığını alamıyorum
Boyun fıtığı da olsa akıllanmazKör kütük aşik bile olsa (asla degil), kimse kimsenin tribine katlanmak zorunda degil.
Beklentinin tribine katlanmasi olmasi da cok acı.
Gururuna yediremiyorsan bas kıçına tekmeyi.
Gururun falan yok.
İki gülse yeniden 30 dk mesai harcarsin bu çöp torbası herife.
Zor günlerin ne oldu acaba ? Farkında mısın hazirandan beri bu adamın psikolojisinden cikamiyorsun o da bizim burada sizin yazdıklarınızdan ibaret , ne yaşadın ? Ne gördün Allah aşkına . Millet ne yasiyo sen neyin kafasindasin .halen diyorsun ki " haklısınız ,ben bunları yeni görüyorum " bla bla blaa... Biz aylarca sana yazdık ,aylarca . Sen takıntılısın , gerçekten tedavi olman lazım . Hayır adam takılıyor sende takıl geç o ki olmuyo bu iş ,zevk al ,zevk alırkende paranı yedirme . Hadi zevk almiyosun , niye seni her manada nakavt eden bir manyağı çekiyorsun ? Halen diyorsun zor günümde yanımda oldu ,saçımı okşadı . Saç oksatacagin düzgün insanlarda olur ama sen önce bi toparlan ve o adamı da salllll bı zahmetArkadaşlar gururuma yediremiyorum . Her gün pasta aldım geldim . Evime çağırdım . Kuruyemişinden kahvesine onun seveceği şeyleri akşamına yeriz diye düşünmüştüm. Her gün olmasa da bazı günler günlük 50 TL para harcadım . Hafta sonları bana kahvaltıya geldiğinde balından kaymağına tek kişi olarak hiç bir şey yememe rağmen aldım ona . 200 lira tutuyordu hepsi … sonra gelelim dışarıya çıktığımız da öğlen yemeklerinde herkes kendi parasını kendi verdi . Evime gelirken hiç bir şey aldığını hatırlamıyorum . Onun harıcınde hep aynı davrandı ama geldi benim yanıma zor günlerim de yanımda oldu . Ama şimdi ben memleketteyken ona trip attığımda bana katlanamamsı beni mahvediyor . Beklentilerimin karşılığını alamıyorum
Canım munem.Bence üzgün üye olmak istemiyorsanız muhabbeti geyik bölümünde yapmalısınız