Siz haklıydınız bu mesajlarım üzerine bir buçuk gündür dönüş yapmıyor. Memleketime tatile geldim ama aklım hala nasıl bana mesaj yazmazda..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O her şeyi çok iyi biliyor zaten, hayatından şikayetçi değil, ah bi de adamı kendine bağlama taktikleri de söyleyen olsa değme keyfine. Olsun öyle biri. Zaten bazı kadınlar böyle adamlardan kopamıyor bir şekilde, bari onlara da derman olur.

Arkadaşlar gururuma yediremiyorum . Her gün pasta aldım geldim . Evime çağırdım . Kuruyemişinden kahvesine onun seveceği şeyleri akşamına yeriz diye düşünmüştüm. Her gün olmasa da bazı günler günlük 50 TL para harcadım . Hafta sonları bana kahvaltıya geldiğinde balından kaymağına tek kişi olarak hiç bir şey yememe rağmen aldım ona . 200 lira tutuyordu hepsi … sonra gelelim dışarıya çıktığımız da öğlen yemeklerinde herkes kendi parasını kendi verdi . Evime gelirken hiç bir şey aldığını hatırlamıyorum . Onun harıcınde hep aynı davrandı ama geldi benim yanıma zor günlerim de yanımda oldu . Ama şimdi ben memleketteyken ona trip attığımda bana katlanamamsı beni mahvediyor . Beklentilerimin karşılığını alamıyorum

Valla ben hiç eğlenmiyorum, dalga da geçmiyorum. Ama dediğiniz gibi bakıp geçeceğim artık.
Ama anlatmak istediğim çok farklı bir konuydu. Erkek şiddetiydi aslında bahsettiğim. Maalesef ki son yıllarda çok yoğun yaşıyoruz bunu. Kimimize rastgele denk geliyor, bir sokakta yürümemiz yetiyor. Ama bazılarımız da tıpkı konu sahibi gibi yapışıyor gidip. Şimdi linç yiyeceğim ama cidden belayı gidip kendi bulmamış mı? Adam psikolojik şiddetin alasını uyguluyor. Fiziksele dönse konu sahibi dur diyecek mi? Hiç sanmıyorum. Umarım olmaz ama üçüncü sayfa haberi olarak görmek istemeyiz kimseyi. Sırf gerektiği yerde dur demedi diye acı olaylar yaşanmasın istiyorum şahsım adına. Yoksa bana ne? Benim kendi hayatım var, çarpıya basınca bitiyor her şey. Kimse babamın kızı değil, bir yere kadar umrumda olur. Bu kadar özveri göstermemin sebebi de hem kadın hem de eğitimci olmamdır. Saygılar.

yani tek sorunun tribini çekmiyor olmasını düşünmen kelimeleri kifayetsiz kılıyor

Sevgi lütuftur, emekle kazanılmaz çünkü. Onun önüne her şeyi koyarak aşkını kazanamazsın, sadece kolay biri olursun, her an elinin altında, yoklukta giden. Sen bunu da biliyorsun. Tek derdin azcık taktik.

Kesinlikle biliyorum Mune ben çok iyi farkındayım . Buraya yazmasam ona yazmak isteği sürekli onu kontrol etme isteği bu ben değilim

Seni niye kıskansın ya sen rubbuddysin.

Bence ne yap biliyor musun? Sen şimdi memlekettesin ya, şekerim beni almaya gelir misin de bakayım gelecek mi? Almaya gelirse seviyordur devam et. Gelmezse git bir mağaraya, at kendini.

Konu sahibesi, şu konuda anlaşalım. Eğer bu adamın hayatinizda olmasını istiyorsanız, 'rahatlatıcı kadın' görevinizi yerine getirip, ötesine karismayacaksiniz. Bulunmaz Hint kumaşı, böyle davranirsaniz, sizinle bir süre daha rahatlayabilir zannediyorum.

Ama eğer trip atıp, adamın sevgilisi/sevdiği gibiymis gibi sizi merak etmesini, etmediği için sitem etmeyi istiyorsanız, böyle yapacaksanız, catlasaniz da patlasanız da, bulunmaz Hint kumaşı istediğinizi vermeyecek size çünkü sizi çözmüş. Şuan kendi kendinizi yiyip bitirdiğinizi de pekala biliyor ve bundan hoşnut. Sevmeyi geçtim, acımıyor bile.

Yerinizi bilecek misiniz yoksa ittire kaktira kendinizi başka bir yere koydurtmaya mi calisacaksiniz!

Kör kütük aşık bile olsa (asla degil), kimse kimsenin tribine katlanmak zorunda degil.

Beklentinin tribine katlanmasi olmasi da cok acı.

Gururuna yediremiyorsan bas kıçına tekmeyi.

Gururun falan yok.

İki gülse yeniden 30 dk mesai harcarsin bu çöp torbası herife.

Boyun fıtığı da olsa akıllanmaz

Zor günlerin ne oldu acaba ? Farkında mısın hazirandan beri bu adamın psikolojisinden cikamiyorsun o da bizim burada sizin yazdıklarınızdan ibaret , ne yaşadın ? Ne gördün Allah aşkına . Millet ne yasiyo sen neyin kafasindasin .halen diyorsun ki " haklısınız ,ben bunları yeni görüyorum " bla bla blaa... Biz aylarca sana yazdık ,aylarca . Sen takıntılısın , gerçekten tedavi olman lazım . Hayır adam takılıyor sende takıl geç o ki olmuyo bu iş ,zevk al ,zevk alırkende paranı yedirme . Hadi zevk almiyosun , niye seni her manada nakavt eden bir manyağı çekiyorsun ? Halen diyorsun zor günümde yanımda oldu ,saçımı okşadı . Saç oksatacagin düzgün insanlarda olur ama sen önce bi toparlan ve o adamı da salllll bı zahmet

Senin yerinde olsam asla yazmazdim,merak etsin bu kiza ne oldu desin,ben erkek olsam boyle takintili bir tavirdan hizla kurtulmaya calisirdim.Bu kadar baski ve adami surekli birileriyle sex yapiyormus gibi itham etmen de cok itici inan.Yapma sevgilin hicbir stajyerin umrunda degildir eminim.Hemcinslerini bu kadar assagilama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.