Siz haklıydınız bu mesajlarım üzerine bir buçuk gündür dönüş yapmıyor. Memleketime tatile geldim ama aklım hala nasıl bana mesaj yazmazda..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Midem bulanıyor

Bende bunları yeni görüyorum . Beni umursamadıkça anlıyorum
zorunlualann, peşpeşe açtığınız 2 konuda başkasına ait whatsapp görüşmelerini size yazan kişiden izinsiz paylaşıyorsunuz, farkına varırsa özel hayatın ve haberleşmenin gizliliğini ihlal ettiğinizden size dava açabileceğini biliyor musunuz?
Bilmiyorsanız da artık öğrendiniz, yaptığınız suç bilginiz olsun.

Bu arada sizin gerçek olmadığınızı düşünen üyeler var, biz genç bir kadın olduğunuzu biliyoruz ama o kadar garip konular açıyorsunuz ki trollediğinizi düşünüyorlar, gencecik kadınsınız ilişkilerinizde kendinize saygınız olsun biraz.

R -Rosa- klavyenize hakim olmalısınız

Lütfen bir kerecik, lütfen! Yeminle her şey çok güzel olacak. Tüm kk'nın iç sesi gibi bir şey olacaktı.
Şaka bir yana valla ürküyorum artık, bu kadar kendinden bihaber hemcinslerimiz var. İyi gelmişsiniz bu güne kadar ama yolculuk umarım ki uzun olur. Bu kafayla zor gibi ama...

Bazıları trolllediğinden hepsi troll sanılıyor lakin maalesef saflıkta 10 numara kadınlar var, bazılarıyla sosyal hayatımda denk gelmesem inanmazdım, kimisi genç, hadi onlar genç olgunlaşınca anlarlar diyorum da bazıları olgunluk çağında bile garip garip davranıyor işte onlara diyecek söz bulamıyorum, aşkın gözü kördür derler ama insan aklını mantığını da yitirmez, bu genç hanıma para yediriyor vs diyorsunuz da 60'lıklar var daha fena, ev araba elde avuçta ne varsa kaptırıyorlar, kaptırdıkları genç erkekler değil aklınıza böyle şeylere gelirse gelmesin Kendi yaşıtları adamlara resmen ben yemedim sen ye diyorlar

Bir de işyerindeki abi takıntılı dutçu vardı, kocasının kirli donlarını inceleyip evde sütyen filan buluyordu
Bir de dayı evine çöreklenen çıtır vardı
Bir de limoncu vardı, sahi ona ne oldu

Bir de işyerindeki abi takıntılı dutçu vardı, kocasının kirli donlarını inceleyip evde sütyen filan buluyordu
Bir de dayı evine çöreklenen çıtır vardı
Bir de limoncu vardı, sahi ona ne oldu
Limon falan ayıp oluyor kirli çamaşırı hatırlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.