- Konu Sahibi zorunlualann
-
Midem bulanıyorVar, vallahi var. Alenen aldatan kocasını 20 sene inatla boşamayanını gördüm ben. Konu sahibi de bu kadınlardan. Adam aldatsa dahi bırakmaz. Hiçbir koşulda bırakmıyorlar. Dövsün, aldatsın, her şeyi yapsın, fark etmez. XY kromozomuna tapıyorlar. Nasıl bir erkek sevdasıysa artık...
Hayır, adamlar da bir şey olsa, canım yanmayacak. Sanırsın bir Johnny Depp, Brad Pitt falan. Çulsuz, tipsiz, davranış bozukluğu olan işe yaramaz tipler hepsi de. Erkek olmaları dışında bir vasıfları yok.
Valla bir mucize olsa, sabaha bilim kurgu filmlerindeki gibi erkek olarak uyansam, bu heriflerin kapışıldığı piyasada yok satarım herhalde.En azından eğitimliyim, insanım falan...
Ben alıştım artık, bir süre sonra duyarsızlaşıyorsun.Midem bulanıyor
Şok oldum bu neBen sana yazmıştım hijyen konuna görmedinkurt yaz arama kısmına direk çıkıyor çıkmazsa link atarim
zorunlualann, peşpeşe açtığınız 2 konuda başkasına ait whatsapp görüşmelerini size yazan kişiden izinsiz paylaşıyorsunuz, farkına varırsa özel hayatın ve haberleşmenin gizliliğini ihlal ettiğinizden size dava açabileceğini biliyor musunuz?Bende bunları yeni görüyorum . Beni umursamadıkça anlıyorum
Yaa sen neler neler kaçırdın hijyen konunu okumuştum sonra o konu denk gelince dedim ki lotus çıldırırŞok oldum bu ne
7 sayfalik vajinal kurt konusundan bahsediyorsun dimi? Ben yanlis bir sey okumus olmayayimYaa sen neler neler kaçırdın hijyen konunu okumuştum sonra o konu denk gelince dedim ki lotus çıldırır
Lütfen bir kerecik, lütfen!zorunlualann, peşpeşe açtığınız 2 konuda başkasına ait whatsapp görüşmelerini size yazan kişiden izinsiz paylaşıyorsunuz, farkına varırsa özel hayatın ve haberleşmenin gizliliğini ihlal ettiğinizden size dava açabileceğini biliyor musunuz?
Bilmiyorsanız da artık öğrendiniz, yaptığınız suç bilginiz olsun.
Bu arada sizin gerçek olmadığınızı düşünen üyeler var, biz genç bir kadın olduğunuzu biliyoruz ama o kadar garip konular açıyorsunuz ki trollediğinizi düşünüyorlar, gencecik kadınsınız ilişkilerinizde kendinize saygınız olsun biraz.
R -Rosa- klavyenize hakim olmalısınız
Lütfen link alabilir miyim?7 sayfalik vajinal kurt konusundan bahsediyorsun dimi? Ben yanlis bir sey okumus olmayayim
Aramaya kurt yazinca çıkıyorLütfen link alabilir miyim?
Evet o malesef7 sayfalik vajinal kurt konusundan bahsediyorsun dimi? Ben yanlis bir sey okumus olmayayim
Bence üzgün üye olmak istemiyorsanız muhabbeti geyik bölümünde yapmalısınız
Vanessa bu tanimlardan birine dahil mi bilmiyorum. Ama degilse onu da eklemek gerek.Siz, kocasının kazık atıp bıraktığı öğretmen,okulda ki çocuğa aşık olup her hareketinden mana çıkaran üye,her hafta seks partneri değiştiren diğer üye ....hepiniz Mazhar Osman'lik olmuşsunuz.
keşke bu kadar meraklı olmasaydım sanırım akşam yemek yiyemeyeceğim bence mesaja uyarı koyBen sana yazmıştım hijyen konuna görmedinkurt yaz arama kısmına direk çıkıyor çıkmazsa link atarim
DahilVanessa bu tanimlardan birine dahil mi bilmiyorum. Ama degilse onu da eklemek gerek.
Bazıları trolllediğinden hepsi troll sanılıyor lakin maalesef saflıkta 10 numara kadınlar var, bazılarıyla sosyal hayatımda denk gelmesem inanmazdım, kimisi genç, hadi onlar genç olgunlaşınca anlarlar diyorum da bazıları olgunluk çağında bile garip garip davranıyor işte onlara diyecek söz bulamıyorum, aşkın gözü kördür derler ama insan aklını mantığını da yitirmez, bu genç hanıma para yediriyor vs diyorsunuz da 60'lıklar var daha fena, ev araba elde avuçta ne varsa kaptırıyorlar, kaptırdıkları genç erkekler değil aklınıza böyle şeylere gelirse gelmesinLütfen bir kerecik, lütfen!Yeminle her şey çok güzel olacak. Tüm kk'nın iç sesi gibi bir şey olacaktı.
Şaka bir yana valla ürküyorum artık, bu kadar kendinden bihaber hemcinslerimiz var. İyi gelmişsiniz bu güne kadar ama yolculuk umarım ki uzun olur. Bu kafayla zor gibi ama...
Bir de işyerindeki abi takıntılı dutçu vardı, kocasının kirli donlarını inceleyip evde sütyen filan buluyorduSiz, kocasının kazık atıp bıraktığı öğretmen,okulda ki çocuğa aşık olup her hareketinden mana çıkaran üye,her hafta seks partneri değiştiren diğer üye ....hepiniz Mazhar Osman'lik olmuşsunuz.
Bide siz sorun ne yapmış gitmiş mi bana kızıyor çünküBu konu hangi konu merak ettim
Limon falan ayıp oluyorBir de işyerindeki abi takıntılı dutçu vardı, kocasının kirli donlarını inceleyip evde sütyen filan buluyordu
Bir de dayı evine çöreklenen çıtır vardı
Bir de limoncu vardı, sahi ona ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?