- 13 Aralık 2024
- 67
- 6
- 3
- 26
- Konu Sahibi Bilinmez Sorular
-
Adamla gecenin bi saati 15-20 dakika konuşup helalleşmişsin, şimdi bu fitne mesaj nedir; yok aradı mesaj attı özür diledi rahatsız oluyorum ayağı, ayrıca Sevilaycımm nedir, varoşluğun alemi yok.Eski iş yerim de çalıştığım karşı cinsimle yöneticisiyken aradığım veya iş konularında mesajlaştığım için karısı bana ekte olan mesajı gönderdi adama kızdığım da o da karısını savunmuştu. Geçen akşam gece 03:00 da aradı Nur hanım eşim için özür dilerim kendi adıma da özür dilerim hakkını helal et vs vs yaklaşık 15/20 dakika süren bir konuşma oldu şimdi bende karısına bu mesajı atmak istedim ne dersiniz???? Bir yanım yap diyor bir yanım boş ver aman diyor…
Gecenin 3ü aramak nedir yahu? Samimi arkadaşlarımla bile gece yarısı konuşmuyorum. Ayrıca keşke isimlerin üstünü karalasaydınız umarım ifşa olmazsınız.Eski iş yerim de çalıştığım karşı cinsimle yöneticisiyken aradığım veya iş konularında mesajlaştığım için karısı bana ekte olan mesajı gönderdi adama kızdığım da o da karısını savunmuştu. Geçen akşam gece 03:00 da aradı Nur hanım eşim için özür dilerim kendi adıma da özür dilerim hakkını helal et vs vs yaklaşık 15/20 dakika süren bir konuşma oldu şimdi bende karısına bu mesajı atmak istedim ne dersiniz???? Bir yanım yap diyor bir yanım boş ver aman diyor…
Sabahın bi körü bu mesajı gördüğümde bende bu fitnelikle karşılaşmıştım daha kötü olsun isteğiAdamla gecenin bi saati 15-20 dakika konuşup helalleşmişsin, şimdi bu fitne mesaj nedir, ayrıca Sevilaycımm nedir, varoşluğun alemi yok.
Bu personel iki ay sonra istifa etti böyle birini iğneleyerek konuşursunuz ya tam olarak istediğim bu o yüzden cımmm eki varSiz eskiden arıyorsaniz şimdi neden mesaj atmış? Sevilaycim nedir yaiş muhabbetiyse sadece beyli hanimli olur. Sevilay hanım, Ali bey beni aradı bilmem ne gibi... Ama gecenin üçünde arayan Ali bey!le neden konuştunuz 15 dk onu da anlamadım. Özür dilenecek saat mi? Anlatmadiginiz şeyler var belli ki
Tekrar okuyunYazdığınız mesaj hiç anlaşılır değil
Nereden biliyorsunuz? Yada neye göre konuşabiliyorsunuz? Hanımefendinin attığı zaman dilinde akşam saatlerinde konuşma veya herhangi bir mesaj yok mesai saatleri içerisinde sadece iş için olanlar var.. amacım sinirimi bozan birinin sinirini bozmak sadeceKadının sinirlendiği kadar varmış demek ki gecenin 3'ünde arandığınıza göre.
Yazdığınız mesajı gönderince elinize ne geçecek ?
Nereden biliyorsunuz? Yada neye göre konuşabiliyorsunuz? Hanımefendinin attığı zaman dilinde akşam saatlerinde konuşma veya herhangi bir mesaj yok mesai saatleri içerisinde sadece iş için olanlar var.. amacım sinirimi bozan birinin sinirini bozmak sadece
Adam benim yöneticim değil ben yöneticisiyim.. mesai saatleri içerisinde iş için olan kısım varoşluk öyleki adamdan numaramı alıp ismimle hitap edip bana bu mesajı atıyorX Hn, x Bey diye hitap etmeniz gerekmiyor mu? Adam yöneticinizmiş, ne diye ismiyle hitap ediyorsunuz? Hiç görmediğiniz tanımadığınız kadına Sevilaycım yazmanız doğru olmaz. Ayrıca yazdığı doğru mu, çok fazla ve gereksiz yere mi aradınız?
Sabahın 5inde de arar kimin olduğuna bağlı ama eski personelim helallik için değil..Bilmem beni kimse gecenin 3'ünde arayamaz mesela. Sizi arayabiliyorlar demek ki.
Ben konunun bu kadar basit olduğuna inanmadım.
İstersen de at bize ne canım sen kendini rezil etmiş olursun başka bir şey değil yaptığın.
Bu mesaj ozamana ait bir mesaj hanımefendinin yazdığı o gündür muhatap olup cevap verme tenezzülünde bulunmadım sadece böyle bir şey olunca benim midemi çok bulanlandırmıştı bu mesaj ben de ona aynı şeyi yaşatmak istiyorum hepsi buSiz eskiden arıyorsaniz şimdi neden mesaj atmış? Sevilaycim nedir yaiş muhabbetiyse sadece beyli hanimli olur. Sevilay hanım, Ali bey beni aradı bilmem ne gibi... Ama gecenin üçünde arayan Ali bey!le neden konuştunuz 15 dk onu da anlamadım. Özür dilenecek saat mi? Anlatmadiginiz şeyler var belli ki
Evet silmişMesajları sildiniz mi? Gözükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?