Siz de Yapar Mıydınız?

Bilinmez Sorular

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
67
6
3
26
Eski iş yerim de çalıştığım karşı cinsimle yöneticisiyken aradığım veya iş konularında mesajlaştığım için karısı bana “ Nur ben Sevilay Alinin eşi benim kocamı çok fazla gereksiz yere arıyorsun rahatsız oluyorum bir daha arama” bu mesajı gönderdi adama kızdığım da o da karısını savunmuştu. Geçen akşam gece 03:00 da aradı Nur hanım eşim için özür dilerim kendi adıma da özür dilerim hakkını helal et vs vs yaklaşık 15/20 dakika süren bir konuşma oldu şimdi bende karısına “ Sevilay kocam beni arıyor rahatsız oluyorum bir daha beni aramasın gece beni özür dilemek ve helallik istemek için aradı” bu mesajı atmak istedim ne dersiniz???? çünkü bu mesajı gördüğümde çok canım acımıştı kendime hiç yakıştırmamıştım bu mesajın atılmasını. Bir yanım yap diyor bir yanım boş ver aman diyor…

Son düzenleme:
Siz eskiden arıyorsaniz şimdi neden mesaj atmış? Sevilaycim nedir ya iş muhabbetiyse sadece beyli hanimli olur. Sevilay hanım, Ali bey beni aradı bilmem ne gibi... Ama gecenin üçünde arayan Ali bey!le neden konuştunuz 15 dk onu da anlamadım. Özür dilenecek saat mi? Anlatmadiginiz şeyler var belli ki

Adamla gecenin bi saati 15-20 dakika konuşup helalleşmişsin, şimdi bu fitne mesaj nedir; yok aradı mesaj attı özür diledi rahatsız oluyorum ayağı, ayrıca Sevilaycımm nedir, varoşluğun alemi yok.

Gecenin 3ü aramak nedir yahu? Samimi arkadaşlarımla bile gece yarısı konuşmuyorum. Ayrıca keşke isimlerin üstünü karalasaydınız umarım ifşa olmazsınız.

Ben olsam eşiniz bu saatte aradı benim kendisiyle hiçbir ilgim yok diye söylerdim. Özür dilemek helalleşmek için aramış anladığım kadarıyla kötü bir niyeti yok fakat neden o saatte?

Bu personel iki ay sonra istifa etti böyle birini iğneleyerek konuşursunuz ya tam olarak istediğim bu o yüzden cımmm eki var

Kadının sinirlendiği kadar varmış demek ki gecenin 3'ünde arandığınıza göre.
Yazdığınız mesajı gönderince elinize ne geçecek ?
Nereden biliyorsunuz? Yada neye göre konuşabiliyorsunuz? Hanımefendinin attığı zaman dilinde akşam saatlerinde konuşma veya herhangi bir mesaj yok mesai saatleri içerisinde sadece iş için olanlar var.. amacım sinirimi bozan birinin sinirini bozmak sadece

Bilmem beni kimse gecenin 3'ünde arayamaz mesela. Sizi arayabiliyorlar demek ki.
Ben konunun bu kadar basit olduğuna inanmadım.
İstersen de at bize ne canım sen kendini rezil etmiş olursun başka bir şey değil yaptığın.

Adam benim yöneticim değil ben yöneticisiyim.. mesai saatleri içerisinde iş için olan kısım varoşluk öyleki adamdan numaramı alıp ismimle hitap edip bana bu mesajı atıyor

Sabahın 5inde de arar kimin olduğuna bağlı ama eski personelim helallik için değil..

Bu mesaj ozamana ait bir mesaj hanımefendinin yazdığı o gündür muhatap olup cevap verme tenezzülünde bulunmadım sadece böyle bir şey olunca benim midemi çok bulanlandırmıştı bu mesaj ben de ona aynı şeyi yaşatmak istiyorum hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…