- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.457
-
- Konu Sahibi Anonymouse
Nerden araştırdınız?Dini boyutudur demedim zaten, dini boyutunu araştırırken denk geldim.
Boş bilgiler inanmayın ve uygulamayınDini boyutudur demedim zaten, dini boyutunu araştırırken denk geldim.
Canımız istedi yaptık gün falan takip etmedik açıkçasışimdi karnımdaki veletten dolayı yapamıyoruz orası ayrı ne cuma kaldı ne pazar
Herifle hasret kaldık yav xhxhdjd acaba yaptığımız gecenin günahının bedelini böyle mi ödüyoruzDerdini seveyim kaskzkakZ
Cima mihim ama o gün yaptık zaten gün aşırı dikkat ediyoduk. Öncesi sonrası boş.Yumurtlamayı biliyorsun da o gün mü döllendi acabaaağ
Hanımlar öncelikle merhaba. Bebek düşünmeye başladık, tesadüfen internette bir yazıya denk geldim ve merak ettim.
Buna benzer birçok yazı gördüm, sizler bunlara denk geldiniz mi ya da burada yazanlara uydunuz mu merak ediyorum…
Tam ovulasyona denk geldi mi ya konuyla alakasiz amaBenim tek ilişkiden oldu
Sevmediğim insanlar hepsi çarşamba cima bebeleri
Bunu duyan erkekler kalpten gittiler gün kalmadı böyle cimamı olurHanımlar öncelikle merhaba. Bebek düşünmeye başladık, tesadüfen internette bir yazıya denk geldim ve merak ettim.
Buna benzer birçok yazı gördüm, sizler bunlara denk geldiniz mi ya da burada yazanlara uydunuz mu merak ediyorum…
İçinde kız kardeşinin sevgisi olduğu halde cima’ yapmaz; yoksa çocuğu kız olur.
Bu ne demek ayrıca?
Börte sen bu yazılanlara uy gözünü seveyim.Bu yazanlara asla inanmadık çünkü öyle bir şey yok ve uydurma. Yani afedersin çocuk yaparken o dediği günlerde de seviştik kızım ne şaşı ne 4 ne 6 parmaklı ne de hırsızöyle birşey olabilir mi ya.