- 17 Ağustos 2023
- 7.539
- 20.885
-
- Konu Sahibi Anonymouse
Aman aman nerelere geldikk melaahaat nerdesin tam senlik konu@Meloo___
@Tenceresiz kaldim anne
@gelengiden
@-Bibli
@Oksijensizsu
Infinite Soul
Kız koşun gelin hele
Ay başka kim vardı etiketlemeyi unuttuğum
Bana o gün hiç olmazmış gibi geldi tatil olabilirYazıyı okumadım uzun
Salı sallanıyor çarsamba çarsafa dolanıyor persembe perişanlık cuma mübarek gün. Cumartesi uygun bence
Pazarteside sendrom abi pazar günü uygunmu?? HhshshshsBana o gün hiç olmazmış gibi geldi tatil olabilir
Hayırlı cimalar kardeşim.Hanımlar öncelikle merhaba. Bebek düşünmeye başladık, tesadüfen internette bir yazıya denk geldim ve merak ettim.
Buna benzer birçok yazı gördüm, sizler bunlara denk geldiniz mi ya da burada yazanlara uydunuz mu merak ediyorum…
İşiyor mu seninkiBen nerden bileyim ne gün cima ettim. Öğleden sonraydi dhhd
Fıtır gecesi yapmısım galiba cocugu hshshshsshBana o gün hiç olmazmış gibi geldi tatil olabilir
Cuma gecesi yazmış benim ki cuma öğleniydi ama onu yazmamış çok ayıp hayırlımı hayırsızmı nerden bilcem şimdiHanımlar öncelikle merhaba. Bebek düşünmeye başladık, tesadüfen internette bir yazıya denk geldim ve merak ettim.
Buna benzer birçok yazı gördüm, sizler bunlara denk geldiniz mi ya da burada yazanlara uydunuz mu merak ediyorum…
Ben mesela segz derim hepCinsel ilişkiye niye cima diyorlar mesela? Türkçenin suyu mu çıktıben de buna takıldım yes baby.
@Katibin Ruhu
Karpuzlu araba
Honkiponkitorino
Muhittin
Barta kulesi
Bortecineee
@succulentaski
Artık unuttuklarımı da siz etiketleyin ilminizi arttırmak için çaba gösteriyorum burda
HEh döllenme günü mü transfer günü mü sayılcak he püüüYok mu bu sitede ilahiyatçı Allah aşkına bu nedir yaahadi hepsini geçtim tüp bebek yapanlar ne yapacak???
Haftasonu günleri tatil kızım kapalı oluyor. Cocuklar ondan böyle oldu demek şimdi anlaşıldı.Valla bizimkiler nasıl oldu anlamadım, benden anesteziyle yumurta aldılar aşağıda eşim mastürbasyon yapıp minik kaba boşaldı. Sonra artık ne zaman birleştirdiler bilmiyorum ama transfer edildiğim gün cumartesi ama o da şıklarda yok
Ben yumurtlamamı biliyorum. 2. Tüp bebek içn regl beklediğim aydı. En en dikkat ettiğim zamanlar.Hangi gece hamile kaldığınızı nerden biliyosunuz?
Bu yazanlara asla inanmadık çünkü öyle bir şey yok ve uydurma. Yani afedersin çocuk yaparken o dediği günlerde de seviştik kızım ne şaşı ne 4 ne 6 parmaklı ne de hırsızHanımlar öncelikle merhaba. Bebek düşünmeye başladık, tesadüfen internette bir yazıya denk geldim ve merak ettim.
Ikinci çocuk tek ilişkidendi ondan biliyorumHangi gece hamile kaldığınızı nerden biliyosunuz?