- 25 Temmuz 2013
- 12.824
- 52.534
-
- Konu Sahibi Anonymouse
Anlamadim?
BoşverAnlamadim?
Aha da literatür de gelmiş haydin bakalım
Geriye ne kalıyomus onu dıyelerdi ajsjsjsjs@Meloo___
@Tenceresiz kaldim anne
@gelengiden
@-Bibli
Oksijensizsu
@Infinite Soul
Kız koşun gelin hele
Ay başka kim vardı etiketlemeyi unuttuğum
Sende yanlış yaptın demı hepimizin bebesı yanlış oldu napacazBilmiyorsanız sevişmeyin kardeşim, belirli bir günü ve saati var seksin. O saatler dışında yassah. O saatler de gizlidir, herkes vakıf olamaz. Denk getirdin getirdin, getiremedin çocuğu yanlış yaptın demektir.
Bu günlere göre olsa bu kadar nüfus olmazdı, olamazdıGeriye ne kalıyomus onu dıyelerdi ajsjsjsjs
margeriti tagleyecekti jfkdjjdAnlamadim
Peki hocam p.tesi salı perşembe cuma günlerine yumurtanın piki denk gelmiyorsa ne yapılır koca 12 ay 52 hafta ve 365 günün içinde bunları mı ayıklayacazHanımlar öncelikle merhaba. Bebek düşünmeye başladık, tesadüfen internette bir yazıya denk geldim ve merak ettim.
Buna benzer birçok yazı gördüm, sizler bunlara denk geldiniz mi ya da burada yazanlara uydunuz mu merak ediyorum…
Ayda bir diyorsunuz yani hmm.. maşallah plan bütçe komisyonu gibi karılarsınız her şeyiniz planlı
Bilmiyorum anam normalde 14.gün yumurtlarım hep ama bu fafenk 20.gün olmuştuTam ovulasyona denk geldi mi ya konuyla alakasiz amail dışına çıkacağım ovulasyondan 3 4 gün önce olacak bir umut
Yaa senin test yaptığın zamanları hatırlıyorum da daha 10.gün kopkoyu çıkmıştı bide büyük ihtimal geç yumurtladın Allah nasip edince hertürlü oluyor demekBilmiyorum anam normalde 14.gün yumurtlarım hep ama bu fafenk 20.gün olmuştu
TmmEğlence bittiyse dağılalım bence
Evett kanda da 280 mi ne çıkmıştı zaten tam 10.gündü ilişkiden sonra.Yaa senin test yaptığın zamanları hatırlıyorum da daha 10.gün kopkoyu çıkmıştı bide büyük ihtimal geç yumurtladın Allah nasip edince hertürlü oluyor demek
Maşallah diyelim inşallah bana da nasip olurEvett kanda da 280 mi ne çıkmıştı zaten tam 10.gündü ilişkiden sonra.
İnşallah kuzucum dualarımdasınMaşallah diyelim inşallah bana da nasip olur