- 12 Temmuz 2022
- 24.256
- 88.213
- Konu Sahibi Anonymouse
Benim tek ilişkiden olduHangi gece hamile kaldığınızı nerden biliyosunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tek ilişkiden olduHangi gece hamile kaldığınızı nerden biliyosunuz?
Yumurtlamayı biliyorsun da o gün mü döllendi acabaaağBen yumurtlamamı biliyorum. 2. Tüp bebek içn regl beklediğim aydı. En en dikkat ettiğim zamanlar.
Fafenkkkk. Bi kere fafenk dedim diye muneye şikayetlendim ama hadsizmişimmBen mesela segz derim hep
Borte çok cimasever gördüm seni bebeyimBu yazanlara asla inanmadık çünkü öyle bir şey yok ve uydurma. Yani afedersin çocuk yaparken o dediği günlerde de seviştik kızım ne şaşı ne 4 ne 6 parmaklı ne de hırsız öyle birşey olabilir mi ya.
O yazım yanlısındandır orangem fofenk olcaktı dogrusuFafenkkkk. Bi kere fafenk dedim diye muneye şikayetlendim ama hadsizmişimm
Hahahah cimaya düşkünümdür ben de adet olacağım zamanlar yumurtlamışım.Borte çok cimasever gördüm seni bebeyim
Ikinci çocuk tek ilişkidendi ondan biliyorum
Ayda bir diyorsunuz yani hmm.. maşallah plan bütçe komisyonu gibi karılarsınız her şeyiniz planlıBenim tek ilişkiden oldu
Hahaha bak haftasonu diye benimkiler böyle olabilir doğru dmfmfHaftasonu günleri tatil kızım kapalı oluyor. Cocuklar ondan böyle oldu demek şimdi anlaşıldı.
Valla tam olarak ayda 1 olanda oldu yav, ondan öncesinde ovülasyon denedim amuda kalktım falan tık yoktu sjfkgkAyda bir diyorsunuz yani hmm.. maşallah plan bütçe komisyonu gibi karılarsınız her şeyiniz planlı
E ikisi aynı anda olmadı mı nasıl oldu bu farklılık tövbe haşa YarabbimHahaha bak haftasonu diye benimkiler böyle olabilir doğru dmfmf
benim oğlum namaz kılıyor babaannesi yanındaysa ezan başlar başlamaz eteğinden çekip seccadeyi seriyor(kıbleyi öğrendi) onunla eğilip kalkıyor hatttta dudaklarını oynatıyor bıdı bıdı fkfmfgm kızıma “namaz kılacak mısın” diye soruyoruz, ııığhhhh diye bağırıyor hahdjfnfm
Ilk çocuk için her türlüsünü deniyorduk zorla olduikinci çocuk aman nasıl olsa ilki zorla oldu adetde kapıda bir şey olmaz dedik bir kere dikkat etmedik diğer ay :Selamun aleykümAyda bir diyorsunuz yani hmm.. maşallah plan bütçe komisyonu gibi karılarsınız her şeyiniz planlı
E ikisi aynı anda olmadı mı nasıl oldu bu farklılık tövbe haşa Yarabbim
Scientology gibi tövbe yarabbimgecenin ilk üçte birinde zifiri karanlıkta birbirinizi hiç görmeden ah oh demeden tek kelime etmeden sevişmeniz gerekir.
ne anlatıyon bacımerzurumlu ibrahim hakkı’nın marifetnamesi’nde de buna benzer şeyler yazıyor. hamile iken görmüştüm; sağır, dilsiz, hırsız bir çocuk doğması gerekiyordu ama öyle olmadı.
içinde osmanlıca kelimeler geçiyor diye işin dini boyutu bu olmuyor. alimler ne diyor bakabilirsiniz. bu kitaplara bakarsanız gecenin ilk üçte birinde zifiri karanlıkta birbirinizi hiç görmeden ah oh demeden tek kelime etmeden sevişmeniz gerekir. ama bunun asıl amacı sevgiyi, muhabbeti artırmak olmalı ki hayvanlardan ayrılalım
Çocuuu 4 mü parmaklı olurHanımlar öncelikle merhaba. Bebek düşünmeye başladık, tesadüfen internette bir yazıya denk geldim ve merak ettim.
Buna benzer birçok yazı gördüm, sizler bunlara denk geldiniz mi ya da burada yazanlara uydunuz mu merak ediyorum…
Dini boyutudur demedim zaten, dini boyutunu araştırırken denk geldim.ne anlatıyon bacım
ÖtenaziiiiTıp bilimi ağlıyordu..
aynen garip. o kitaptakiler daha absürt. öyle karpuz gibi yatmak gerekiyorScientology gibi tövbe yarabbim