neden gitmiyor annene sorun nedirki bir evladın annesiyle görüşmemesine sebep nedir bunu merak ettim dogrusu
Daha onceki yazilarinda da soylemistim...hakli ermiyor ablana...hiç hemde.
Yazik, o anneye, o babaya...nasil oder haklarini
hiç mi vicdani sizlamiyor...ustelik aralarinda ki sorun ise maddiyatti iyi hatirliyorsam
Senide dinlemiyordu galiba...
peki ne denir ki boyle bir durumda ? yaziklar olsun dan baska...
o kadar pisman olacak ki...tek umudumuz çok fazla geç olmasa bari
kafasini çoook duvarlara vuracak, çokk
ne esi, ne kayinvalidesi tutar oz be oz annenin babanin yerini
hala anlamamis ya bu yasta, pes
sende çok uzuluyorsun bu duruma biliyorum...ablani tekrar karsina alsan ? içinde ne var ne yok soylesen ? akli yerine gelir mi acaba ?
ben de gitmedim anneme...gidemedim çünkü biz değil o bizden vazgeçti..resmen sırtını dönüp gitti ne arıyor ne soruyor..ayrıca pek çok sorun yaşadık kendisiyle
küçük kardeşim onunla kalıyor.. bayramda kardeşimle telefonda görüştüm ama annem zahmet edip bir telefona bile gelmedi:çok üzgünüm:
Allahın gücüne gitmesin ama bayramları hiç sevmiyorum...hiç
hayretler içerisinde okudum yazdıklarınızı....herşeyi geçtim torunlarını görmek annenizin en doğal hakkı. insan annesine kızdı ( gerçi ben bunada çok kızıyorum) diyelim ama onu torunlarından mahrum etmemeli. nasıl bir vicdan var anlayamadım...çocukları karıştırmamak lazım böyle meselelere...benim eşim diyecek ha çocuğu göstermiycem diye alnını karışlarım , ne münasebet... ablanız yanlış tutum sergiliyor,En kısa zamanda aklını başına devşirir inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?