Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan sarıya döndüm kimse beğenmedi..yardım lütfen

canım kuaföre sordum rengi.tek bi renk yok dedi bi kaç renk karıştırdım dedi o yüzden söleyemedi hangi renk oldunu mirmirmirmir

aslında haklısınz biraz daha sarartsam bide açık tonlar biraz yanık tende çok daha hoş duruyor ben çok beyazım.siyah o yüzden daha genç tutyor olabilir.aslında siyah saçlı halimde de öle aman aman makyaj yok çünkü ben pudra kapatıcı fondotön kullnmadığım için siyah kalemimden asla vazgeçmem bide allık
ben bi ara ama makyajlı çekiyip koyyum öle bi bakın olurmı kızlar

anladım cnm ama sorduğun için saol yinede.şimdi bu kararsızlıkla bişey yapmıyım pişman olmuyum daha fazla en iyisi bekliyim biraz daha daha doğru karar veririm

Cnm kesinlikle koyu saç yakışıyor sana
koyu kestaneye boyayabilirsin.

canim siyah sac yuzunu daha bebeksi gostermis..
sarida yakismis ama arkadaslarin dedigi gibi cok daha olgun durmussun..a.s.
sariyi biras kullan istersen hevesi al sonra baska renge donersin..

canım ilk resimlere bakınca şok oldum resmen yaşlar var arada:) her iki halinde güzel ama bence koyu tonlar daha genç ve dinamik göstermiş gibi seni

Ben açık renk saçı seviyorum zaten..siyah renk çok sert bi ifade verio çnkü...gayet güzel olmuş...devam sarıya ...

sarıda hoş ama siyahta hoş :) sen ikisi arasında bi renk sec

sari sac kesinlikle cok daha guzel..
yuzune yumusak bi ifade wermis gule gule kullan :)
ayrica percemin de cok yakismis:))

sarı saç çok soluk göstermiş canım yüzünü .. ama siyahla harikaymışsın yaa opuyorumnanaktan

bence siyah saç daha güzel birde siyah saçlı fotğrafındaki saç modelinde çok yakışmış arkadaşım bence siyaha hemen dönmelisin.

Sarı da makyajsız olduguna soluk gibi çıkmışsın yüzün güzel dudaklar tam öpümlük ondan dolayı ne yapsan gider

bence iki hali de cok guzel..
gemen degistirme sariya donmek kolay degil biraz tadini cikar derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…