herkese günaydın dün rahatsızdım arkadaşlar okuyamadım o yüzden iletilerinizi şimdi hepsin okudum.öncelikle herkse çok ama çok tşk ettim elinize sağlık vallahi tek tek yorumlamışsınız.sonuç siyah ağırlıkta çıkmış sanırım.aslında sonradan bi resim daha koydum ben ama kimse görmemiş sanırım en başa ekliyim en iyisi.saçım yıkandıkça rengi değişiyor anlamadım bende.yalnız şu çok doğru röfleli saça uzun gdiyor bu doğru tespit mmf 27 arkadaşım doğru demiş.
ben sarı saçı size çok yakıştırdım siyahtan sarıya dönüpte yakışan ender kişilerdensin herkese yakışmaz böleee...tamam yaş olarak daha küçük gözüküyor olabilirsin siyahla ama alımlılık konusunda da SARI ŞAHANE olmuş
cnmmmmmm çok saol çok tşk ederim .kararsız olmak çok kötü bi durum ya.ikiside zıt renk biri sarı biri siyah siyahtan sarıya dönmek çok zor saçlarım inan küçücük kaldı.ben saçlarımın aslında sibel canın gülben ergenin tonlarında bi sarı istiyrum şu an dipler hafif kızıllk oluyor
abartmıyorum inanki onlardan daha güsel olmuşsun sen ilk yaptığın halde çok başarılı onlar kaçıncı boyadan sonra o hale gelmiştir az çok tahmin ediyosundur..takılma tadını çıkar çok yakışmış!!
canım iki fotografın çekim kaliteleri de değişik siyah olan stüdyo resmi sanırım o resim çok güzel çıkmış makyajın falan saçların herşeyin ii
sarı ise fotoğraf kalitesinden de olabilir ama biraz solgun göstermiş seni aslında sarı da yakışmış bana göre biraz kullan içine sinmezse başka renge geçersin zemuszemus
vallahi iyi moral oldu bu bana bugün cmt gidiyim bide fön çektiryim bari :) azcık uzasa saçlarım kendi saçlarım gelmeye başlasa belk daha iyi oturcak.sarı da em kötü şey risk yani turunculuk olması .zaten tatile çıkıcam canım belki güneşte birzda bronzlaşınca daha iyi olur bi resim koyarım yine :) çok tşk ederim sana cnm ya
Bence sarı hali müthiş yakışmış farklı bir hava katmış hoş siyahı hiç sevmediğim içinde olabilir ama bence daha genç durmuş sarı cıvıl cıvıl olmuşun canım.
bugün süpersiniz arkadşlar ya dün rahatsızdım biraz bugün vallahi bomba gibi yorumlarnız.gerçekten nie böle iyi bi sarı elde etmek sabır mı gerektiryor.bu ünlüler nasıl bi anda elde ediolar.sanırım çok iyi ellerden geçiolar.uçları daha tatlı sarı olsun istiyorum ama sonra siyah bastırınca herkes arada kalıyorum.