Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan sarıya döndüm kimse beğenmedi..yardım lütfen

sarı saç biraz daha yaşını büyük göstermiş canım..bi de sanırım şeklini de değiştirmişsin..onun da etkisi var bence..siyah hali bence de daha güzel ama sarı da kötü diil..bence sen bunu biraz kullan, iyice sıkıl..sonra nasıl olsa kolayca siyaha dönersin..siyaha boyamak en kolay şey biliyosun...

ıki resimden bana kalırsa da siyah olan daha güzel yüzünü daha fazla ortaya çıkarmış ama keşke sarı saçında açık halini koysaydın daha net bir yorum yapılabilirdi.

Artı siyah olanda makyajlı çekilmişsin resmi sarı saçda makyajsız.

Bana kalırsa zaten sarı saç makyajsız kullanılmaz soluk gösteriyor insanı seninde aynı olmuş.

Sarı senin tenine yakışmaz değil ama doğru tonu tutturmak önemli.

bencegayet hoş yakışmışta siyah saçlı halinle biraz daha küçük gösteriyosun hepbu bu ben iki halinide beğendim canım biraz kullan alışırsın

çok kararsız kaldım herkes siyaha boyat diyor özellikle de eşim .ama ben o uzun saçlarımı sarı yapıcam die kestire kestire bu hale geldi.çok moralim bozuk siyah değil de karamel yada kahve mi yapsam.bu arada yüzümde makyaj var canım ama yinede soluk duruyor.çünkü tenim beyaz ama soluk

Aslında teninin rengi açık bence çok da abes olmamış...

Sarı saç makyaj, fön ister bakım ister bunda zorlanabilisin sadece...

Eğer yine içine sinmezse hafif kahve tonlarına dön onlar da yakışır sana...

çok tşk ederim hepinize aslında ağustosta tatile çıkıcam o zamana kadar beklesemmi bilmiorum .aslında ilk röfleyi attırdım dipler koyu gelince gittim garnier açıcıyla boyadım turuncu oldum resmen sonra kuaförde dip boya yaptı şerbetledi en son bu hale geldi.

Haksız da değiller bence... Siyah hali çok daha alımlı ve güzel

hani siyah deil de çünkü siyahtan dönmek için epey saçım gitti şöle güzel kahveler oluyor .palette koyu karamel vardı ona mı boyasam diyorum .iyki varsınız arkadaşlar ya doğru yolu bulucam sanırım.

bencee siyahh.çok hoş duruyo canım siyaha dön derim.bende 3 aya kadar siyahtım şuan karamelim ama siyahın yeri bi ayrı benim içinnn.sanırım ben dönücem tekrar

sarıda yakışmış ama siyah saçta daha genç görünüyosun....
tabi bide siyah saçlı halin stüdyo çekim olduğu için daha net ve güzel duruyo...

canım o zaman önce karamel yap, soora istersen kahve tonları yaparsın..saçını açtırmışken hepsini dene ve en uygun olanını bul bence..haklısın siyah yaptırma, bir daha dönmek istersen mahvolur saçların..en iyisi temkinli bi şekilde devam etmek..birden çok koyu kahve filan da yapma..açık tonları kullan biraz.

evt siyah saçlı halim tabi belki biraz düzeltede vardır .bir kaç siy saçlı halimi bulup onları da koyucam bi bakarsınız arkdaşlar olur mu.tabi ama şu da var 2 aydıre açıcam die maddi manevi kaybım çokk saçlarım epey uzundu şimdi omuzumda bile deil zor topluyorum düşünün yani.ben bide şunda karasız kaldım sabredip güzel bi sarı elde etsem mi yoksa macera aramyıp evt bana koyu yakışıyor deyip kahvemi yapsam.

Bence abartıyolar
her 2 halinde oldukça güzel
yüzün solgun görünüyosa
hafif bi allıkla renk verebilirsin
canını sıkma güzel bence
sadece insanların gözü alışmalı dahaa

sarı da yakışmış biraz kullan milletin gözü alışır

öle mi diorsun cnm ya çok tşk ederim.bunca uğraşmışken tekrar dönmek siyaha zor gelir açıkçası.tatile çıkıp geliyim denizde güneş falanda saçı açıyor rengini zaten.ekşielma resmin varmı canım karamel haliyle merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…