Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan sarıya döndüm kimse beğenmedi..yardım lütfen

sarıda daha büyük durmuşsunuz sanki ama sarıda çekici....

siyah hali daha orjinal duruyo ama.....

genel olarak iki halinizde güzel.....

canim benim bencede siyah sac daha cok yakismis, ama sarida kötüde degil sari sacin istedigi yogun makyaj, ve bronz ten,.. bir sari sacli olarak tavsiye ederim... kesinlikle kötü degil, fakat verecegin model de cok önemli

Bende siyah boyaya çok sıcak bakmıyorum. Açılması oldukça zor.

Kahve tonları uygulayabilirsin.

siyah saç bakım olmasad güzel görünüyo ama sarı saç sürekli fön istiyo bence..
sarıda güzel ama siyah ta daha genç ve daha çekici benceee
ama siyahı görmeden sarıya direk görseydin kesinlikle güzell yakışmış yaniii

aslında gülben ergenin saç rengini çok beğeniyorum ben.tabi benim en büyük hatam saç açıcıyı kullanmak oldu kendi dip rengimi kaybettim turuncu yaptım kuaförde yaptırdım dip boya ama yıkandıkça açılıyor.ama işte dediğiniz gibi sabah kalktımda hasta gibi suratım.acaba karamel boya tavsiye edeb varmı arkadaşcıklar...

güzel olmuşsun sarı saçta yakışmış.
siyahta kızların dediği gibi daha küçük gösteriyorsun ama şimdide gön ve makyajla aynı olursun.
bir müddet kullan saçın yıpranmasın sonrasında istersen dönersin başka renge.

Siyah saçlı halin hem makyajlı hem de profesyonel çekim sanırım. Güzel çıkmış ama sarı saçlı halini de makyajla fönle tamamlarsan gene güzel olur. Sarı saçı çok severim güle güle kullan. Sıkılınca gene değişirsin. a.s.

Her iki renkte yakışmış canım
Tatilede çıkacakmışsın zaten şimdi boyatma saçını çok yıpranır
Tatil dönüşü istedeğin renge bayotırsın

çok çok saolun arkadaşlar hepinize valla ilginiz için çokkk minnettarım.biraz bekliyim öleyse dediğinz gibi olmadı kahve tona dönerim sonbahar gibi.ben bide sade makyaj seven biriyim göz kalemi allık .ama işte o bile yetmior bu saça.tabi bide fön çok önemli.

canım resim varda eklemeyi bilmiyorum.sen söle nasıl ekleniyo ona göre her 2 halimide koayayım istersen bak bi:)) bide nasıl silinicek resim onuda sölersen:))))

valla canımm bencedee siyahh sanaa çokk yakışmışş eşindee haklııı
sarıdaa güzelll ama siyahh dahaa güzell vee dahaa canlıı durmuşş sendeee
birazz bunuu kullanıncaa yine siyahaa dönnn karamelee falandaa dönmeee

url=http://img390.imageshack.us/i/348955861526b39ec2f3o.jpg/][img=http://img390.imageshack.us/img390/1994/348955861526b39ec2f3o.jpg][/url]

slm
google da imageshack yaz
çıkan sitelerden ilkine gir
çıkan ekranda browse yazan sekmeye tıkla
bilgisayarında neredeyse resim bul ve üserine tıkla seç
sonra da alttaki start upload sekmesine tıkla
bir müddet sonra tekrar sayfa açılacak
çıkan sayfada verilen ikinci linki seçip kopyala ve topiğine yapıştır..
sevgiler..
banada bi ark yollamıştı canım.inş işine yarar

..........................................

Son düzenleyen: Moderatör:
.........................

Son düzenleyen: Moderatör:
gülben ergenin resmini buldum ama bi türlü koyamadım resmi .sanırım sarı tonu bi anda tutturmak zor sabır etmek lazım ama ben fazla sabırsız biriyim .ama siyahtan çok sıkıldım da offf arkadaşlar zor bi durum eşim bi yandan gel siyaha dön deyip duruyor.

evt olmuş cnm tşk ed.gönderdiğin için ama sana karamel harika olmuş bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaaaaaaaaaaaaaaaa bilmiyorum vallaaa kararsızım siyah ayrı bi hava veriyoduuu sankimm

cnm siyah ta süpersin ama karamel tonun çok güzel tenine harika gitmiş.kuafördemi yaptırdın peki.

evet canım kuaförde yaptırdım bu resim ilk yaptırdığım günkü hali orda kaşlarımda boyalıydı.şuan saçım biraz daha açıldı rengi yıkadıkça açılıyo çünkü.artık biraz daha kullanıyım bari bunu.seneye dönerim artıkın.seneye esmer gelin olmak istiyorum çünkü:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…