• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan sarıya döndüm kimse beğenmedi..yardım lütfen

bence koyu renk daha çok yakışmış...sarıyı boşver yeniden siyah yapmak zorunda değilsin ki kahve tonlarında da yapabilirsin bence daha çok yakışır...sarı yaşlı göstermiş bence..gerçi sarı renk hep daha büyük gösteriyor yaşı...

sarı çok olgun göstermiş canım,ama siyah güzel yüzünü ön plana çıkarmış bence siyah :lepi:

canım bence çok yakışmış sarı pjelar makyajlarla daha bakımlı gösteriyo bi kadını sarı saç benmde saçım siyah sarıya döndüremeyz dedi kuaförler sen nasıl döndürdün????

canım bence çok yakışmış sarı pjelar makyajlarla daha bakımlı gösteriyo bi kadını sarı saç benmde saçım siyah sarıya döndüremeyz dedi kuaförler sen nasıl döndürdün????

tam donememiş zaten canım frkındaysan koyulu acıklı kahfeler var arada ...
hatta arada değil baya baya kahfemsi sac ....

Son düzenleyen: Moderatör:
bence 2 halide güzeel .. ama tabiki siyah saclı halinde yüzün daha bi berrak cıkmıs sarı biraz soluklastırmıs seni .. kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle kalsın canım :)

siyah genç duruo Öbürü daha yorgun göstermiş seni ama kuaförler sarı yaptığınızda fondötenli makyaj yapın derler solgunluk gitsin die Canlı bi makyaj yaparsan bence hoş olur :içelim:

evt cnm tam döndüm denmez saçlarım çok uzundu benim omuzlarıma kadar kendi saçık gelmişti altta siy boya hala vardı üstüne gidip önce iki ton açık röfle yaptırdım sonra 6 ay falan geçti biraz daha belirgin tonlarda röfle attırdım .sonuçta alltaki siylar kalınca kötü oldu bende açıcı boyalrdan aldım alttaki rengi açıyım die işte felaket orda olda saçlarım tam bir renk cümbüşü oldu dipler turuncu oldu en iyisi gidip saçlarımı epey bi kestirdim toplanmıcak kadardı düşün dip boya yaptırdım ama yakındıkça açıldı saçlarım bi daha açıcı sürmem bide benim hatam uçları açmaya başlmam gerikirken ben direk diplerden başladım.yakındıkça saç değişti açıldı ama açık ton kullanmak çok zormuş gerçekten tatilden döndümde saçımı boyamak istiyorum tatlı bi kahveye

bence sarı gayet hoş olmuş siyahtan geçiş yapınca hangi renk yaparsan yap içinde huzursuzluk oluyo bndede öle olmştı ama gayet hoş bnce

canım sarı saç makyaj istiyor ben kendimden biliyorum benim kendi doğal saçımda sarıya yakın olduğu için başka renge geçmeye cesaret edemiyorum sarı saçın bakımı daha zor. ama siyahta çok sert bi renk.yüzünde bence çok sert durmuş her iki renkte yakışmış yakışmamış değil ama bence kahve yada karamel tonlarında boyat kaşına gözüne daha uygun sanki.daha doğal olur.

siyahta daha asi ve kendinden emin bir duruş var güçlü bir yapıyı ifade eden bir renktir zaten..diğeri bana göre zayıf bir yapıya bürünmene sebep olmuş

kesınlıkle sıyah.cunku yuz hatların belırgın ve cok karakterıstık olmus ama sarıda bezgın bır havan var

kötü durmamışta, seni çok solgun göstermiş. siyah teninin rengini ortaya çıakrtmış.. bu arada maşallah çok güzelsin:nazar:

bende sarı denedim sonuç fiyaskoydu.hastalıklı gibi duruyodum:içelim:

herkese slm arkadaşlar tatilden döndüm saçlarımnın turunculuğu gitti rengi daha da açıldı kısmetse bi kaç güne kadar koyyucam resmini yorumları bekliorum o zmn .

Benim saçlarım çok gür ve kalın telliydi, belimdeydi doğal rengi kızıl-kahve, çikolata kahveye boyamıştım. Açlarımı sarı yaptırmak istedim ama kuaför açıcıyı daha fazla tutarsam yanıcak dedi ve blond dorée'ye boyadı. Uçlarından aldırmak zorunda kaldım. Bir ay sonra boya aktı ve turuncu bakır gibi oldu. Tekrar bir açma işlemi yaptırdım yumurta sarısı oldu ve uçlarından tekrar kestiler. Bir ay sonra tekrar açma işlemi uygulandı ve omuz üstünde kestirmek zorunda kaldım. 15 gün sonra dip boyası geldi. Baş edemicemi anladım ve bir ay sonra siyaha boyayıp kurtuldum ama saçlarım çok yandı ve yıprandı. Kuaför keratin krem verdi ama hiç faydası olmadı. Peruk aldım en sonunda bir yandan bitkisel bakıma ve keşfettiğim Dove saç onarıcı seti kullanmaya devam ediyorum, saç uzatma formülü uyguluyorum. :((( saçlarım çok sağlıklı ve uzundu keşke hiç boyatmasaydım zaten kaşlarım da siyah. Devamlı bakım, makyaj, fön gerektiren bir renk sarı. Tavsiye etmiyorum siyahtan sarıya geçilmesini.

Back