• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan sarıya döndüm kimse beğenmedi..yardım lütfen

o kadar uğraştım ki açmak için saçımı biliorsun siyah bide yaptınmı akması çok zor .valla napıcağımı bende bilmiyorum çok karasız kaldım.

ay sarı saçlı olduğundan 10 yaş büyük göstermişsin canım derhal koyult saçlarını...

palettenin sıcak çikolata tonu çok hoş içinde kızıllık olduğu için tenine güzel gideceğini düşünüyorum

tenın beyaz sarı sana kesınlıkle yakısır ancak boyayan guzel boyamamıs dıye dusunuyorum.arada kızıllıklar gozukuyor.daha usta ellere bır gozuk derım.o zaman içine sınecektır.

Olay makyajda şekercik. Gözaltına iyice bi kapatıcı sürüp canlandır, göz kapağına far, eyeliner da. Fondöten, pudra ve mutlaka capcanlı pembe tonlarında allık! kaydirigubbakcemile2
Canlı canlı hafif parlak rujunu da sür, saçını da fönlet de bi siyah olanla durum eşitlensin yerimseniben
Ondan sonra yorumları yapalım...
Sarı saç gerçekten çok canlı makyaj yapmayı gerektiriyor. Saç rengin oturuncaya kadar da mutlaka bekle sonra karamel falan yaptırırsın gene istersen. Hazır açtırmışken direk koyultma ara tonları yavaş yavaş dene.

kızlar bütün yorumlar için tşk ederim.gizem cim kafam karışsada koyu saça dönmücem cnm zaten çünkü çok uğraştım şimdi yeniden başta yapmıyım.dediğin gibi açık renk saç makyaj çok istiyor bende fazla makyaj seven biri deilimdir o yüzden gözüm alışamadı sanırım.ama yinede tatile çıkana kadar beklicem.bybyz arkadaşım aslında senin dediğnde çok doğru ama kuaförün de suçu yok attırdım ben röfleleri sonra kendi rengim koyu geldi palette açıcıyla boyadım sonra turuncu oldu.gittim başka kuaföre napmışsın sen dedi dip boya yaptı koyulaştırdı ama yıkandıkça açıldı yine ben alttaki rengi bozmakla çok salaklık ettim .

kesinlikle siyah, siyahta yüzünün güzelliği ön planda, sarıda yüzünün kusurları, hem siyahta çok fresh görünüyorsun

cnm ikiside yakışmış...siyah saçtaaa daha canlı duruyorsun sarıda biraz yüzün solgun çıkmış tek fark bu...ayrıca sarı saç biraz uzayıp dipleri çıkınca daha bi güzel duruyor..dip boyasını biraz koyu yaptırısınnn daha iyi duruyor..ayrıca güzel hatunsun ne yapsan yakışır:):):):):

çok merşi şekerim ya moral oldu vallahi banada .o zmn en iyisi bekliyim ben biraz biraz uzar bide tatilde günaş falan rengi oturur belkide.tenimde soluk biraz benim.çok abartı makyaj da sevmediğimden sarı ya alışamadım.ama kararımı verdim biraz beklemek en iyisi olcak .çok teşekkür ederim canım.

bu arada arkadaşlar siyah saçım 3 sene önce ee yaşlandık tabi zaman geçti o zaman bekardım bide şimdi ev iş :) tabi bide o stüdyoda çekilmişti balki biraz düzeltme yapmışlardır. :)

bence sarı da çok hoş olmuş ama sizi çok yaşlı göstermiş.yada bu resimler arasında mı yıl farkı var.)

sarı saçlı halinde makyaj hiç yok diğer resmin bakımlı ve makyajlı.Bence eşit olamaış fotolar.Makyajlı bakmak lazım...Sarı röflesini daha sık attırırsan daha hoş olur

canım bence saçının son rengi de çok güzel aslında. arkadaşların da dediği gibi yalnızca makyajla daha iyi durur. sonuçta açık renk. ama bence tenine de uymuş, sırıtmamış yani. güle güle kullan.

sarı saç yakışmış yakışmamış diyemem ama siyah saçla kesinlikle daha genç daha dinç ve daha farklı görunuyorsun siyah zor bulunan bi saçtır ve cidden daha küçük gösteriyormuş sseni

Back