Mutfak Dekorasyonu siyahlı yemek takımı boğar mı?

mobilyanın ayağıla mı uydursam dedim ama olmadı sanırım Sanki daha beyaz tonları daha hoş olcak.

bencede masa beyaz olup sandalyenin minderleri lila olabilir mesela yani ben her zaman renk uyumu sevmişimdir zıt renkler göz yorar gibime geliyor hep o yüzden uyumlu renkler daha hoş olabilir

bencede masa beyaz olup sandalyenin minderleri lila olabilir mesela yani ben her zaman renk uyumu sevmişimdir zıt renkler göz yorar gibime geliyor hep o yüzden uyumlu renkler daha hoş olabilir

evet canım doğru diyorsun hem renk uyumu olunca kalabalık da durmuyor daha bütün oluyor

Valla benim yemek odası takımımda siyah, ama koltuklarım beyaz çoğunlukla olmakla beraber siyahta var içinde. Siyah iyi bir dekorasyon ile kullanılırsa boğmaz da, sizin bu koltuk takımına bu yemek odası takımı hiç uymamış.Zaten koltuklarınız renkli, yemek odası takımınızı tek renk almanızda fayda var.Yoksa hepten göz yorucu bir dekorasyon çıkacak ortaya.

canım yemek takımınla koltuk takımın çok uyumsuz duruo bu daha çok oturma odasına uyar bence yemek takımın siyah beyaz olcaksa koltuğunda ya düz beyaz yada siyah beyaz olmalı çok renk seçeneğin olmaz bence yemek takımını düz beyaz al koltuğun o zaman istediğin renk uyar

Koltuklarla mobilyalar uyumsuz olmuş gibi geldi bana mobilyalar düz beyaz olsaydı çok güzel olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…