Bebeğin eşi aşağıda hakkında bilgi verebilirmisiniz

artık bi perinatoloji randevusu aldım 🙂bizde görecez

Çok bulaşmasan daha iyi insanı korkutuyorlar. Kendi doğum doktorun iyiyse takibi o yapsın. Perinatologlar biraz fazla pimpirikli oluyor en ufak birşeyi söyleyip strese sokabiliyorlar. Burdaki grupları oku bizim devre 2021 ikiz anneleri grubu yazıyorduk bu tarz konularıda 👍🏻

Çok bulaşmasan daha iyi insanı korkutuyorlar. Kendi doğum doktorun iyiyse takibi o yapsın. Perinatologlar biraz fazla pimpirikli oluyor en ufak birşeyi söyleyip strese sokabiliyorlar. Burdaki grupları oku bizim devre 2021 ikiz anneleri grubu yazıyorduk bu tarz konularıda 👍🏻
Öyle mi diyorsun . 4 boyutlu baktıralım dediydik 🙊🙈

Öyle mi diyorsun . 4 boyutlu baktıralım dediydik 🙊🙈

4 boyutluya gir ama onda da canın sıkılır muhtemelen benim kıza böbrek büyümesi var demişti detaylı inceleme yapalım filan kendi doktorum yok bişey devam sen takılma ona ben takipteyim zaten doğuma kadar geçici durum , olabiliyor böyle şeyler demişti. Şimdi var denilsede bişey yapılmaz doğum sonrası müdahale edilir gerekliyse ve devam ederse demişti. Benimki hiç endişelendirmezdi beni sağolsun çok uzun kaldılarsa canım doktorumun etkisi çoktu 😍

Doğuma kadar küçüldü tabi müdahale gerekmedi böbreğiyle ilgili bir sorunda yok çok şükür 🤲🏻

4 boyutluya gir ama onda da canın sıkılır muhtemelen benim kıza böbrek büyümesi var demişti detaylı inceleme yapalım filan kendi doktorum yok bişey devam sen takılma ona ben takipteyim zaten doğuma kadar geçici durum , olabiliyor böyle şeyler demişti. Şimdi var denilsede bişey yapılmaz doğum sonrası müdahale edilir gerekliyse ve devam ederse demişti. Benimki hiç endişelendirmezdi beni sağolsun çok uzun kaldılarsa canım doktorumun etkisi çoktu 😍

Doğuma kadar küçüldü tabi müdahale gerekmedi böbreğiyle ilgili bir sorunda yok çok şükür 🤲🏻
Bende devlet korkutur die özelden almıştım şimdi bi ikilemde kaldım

Bende devlet korkutur die özelden almıştım şimdi bi ikilemde kaldım

Sen yine git benimde özeldeyde aynı hastanedelerdi doktorumla. Fotoğrafları görüntüleri çok güzel oluyor ama dediği şeyler yüzünden stres yapma çok minik ihtimalleri bile söylüyorlar.

Benimde plesanta rahim ağzında konumlanmış 11 haftada lekelenme oldu sonra iğne hap derken toparladık bir daha kanama olmadı. Riskli gebelik olacak bütün senaryoları sayıp daha çok strese sokuyor insanı. Kendi doktorum normal bir durum olduğunu zamanla yukarı çıkacağını söyledi. Yat hiç kalkma falanda demedi iki bölümde çalışmaya devam ediyorum. Riskli gebelik öyle birşey olsa söylerdi sanırım. Bebek büyüdükçe yukarı çekecek 24 haftaya kadar normal aşağıda olması dediler. Sadece ağır kaldırmayı ve ilişkiyi yasakladılar.

Doktorum hatta kanama lekelenme olmayan hastalarına söylemiyormuş bile stres yapmaasınlar diye

Back
X