• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Siyah Yatak Odaları

siyahodampa3.jpg

bu cok guzelmıs hakıkaten bayıldım

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hepsine bayıldım yaa benim tarzım hele fonlar dehşet bişeyyyyy yakışmışşşşş bende böyle alcam

siyah-beyazın asilliğine bayılıyorum ev dekorasyonunda.
benim yatak odası takımım siyah beyaz.duvarları açık pembe yapıcam kontrast renk olarak.
yatak başı tarafının duvarını da siyah beyaz çiçek motifli duvar kağıdıyla kaplatıcam.sizce fikrim nasıl??CADIARZU

siyah-beyazın asilliğine bayılıyorum ev dekorasyonunda.
benim yatak odası takımım siyah beyaz.duvarları açık pembe yapıcam kontrast renk olarak.
yatak başı tarafının duvarını da siyah beyaz çiçek motifli duvar kağıdıyla kaplatıcam.sizce fikrim nasıl??CADIARZU

duvar kağıdının çiçek motiflerinde aynı ton pembelerden olsun azcık derim zemuszemus
yatak örtünde de örneğin desenlerinde benzer pembe tonlarından olursa ya da yatak örtünün üzerindeki yastıklarda da pembe tonlarından kullanırsan, halında ya da perdenin fon renginde de (tercih senin burada) pembe tonlarından olursa o zaman daha uyumu yakalarsın diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5

duvar kağıdının çiçek motiflerinde aynı ton pembelerden olsun azcık derim zemuszemus
yatak örtünde de örneğin desenlerinde benzer pembe tonlarından olursa ya da yatak örtünün üzerindeki yastıklarda da pembe tonlarından kullanırsan, halında ya da perdenin fon renginde de (tercih senin burada) pembe tonlarından olursa o zaman daha uyumu yakalarsın diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5
himm olabilir CADIARZU
fikir için çok teşekkürler pinky canım olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan

siyahın asilliğini hiç birşeye değişmem :) benimde yatak odam siyah ama benim mobilyalarım öyle abarttığınız gibi çok toz çekmiyor 15 günde bir silerim öle silsem bile çok toz olmuyor genede... sanırım o kullanılan malzemeden kaynaklanıyor bize satan adam bunlar toz tutmaz özellikte demişti :)

birazda canlı yeşil katarsan çok hareketlenir diye düşünüyorum canım siyah pembe yeşil çok güzel duruyor hem de siyahın karartıcılığını götürüyor

çok güzell ya gerçekten çok beğendim we istiorummm ama mobilyalarım kiraz hiç güzel olmaz dimi beyaz duvar yatak arkasında siyah beyaz duvar kağıdı perdelerde siyah peyaz ama mobilyaar batarr off keşke başka renk alsaydımm :(

kesinlikle çok güzeller ama benim dikkatimi direk odaların büyüklüğü çekti hipodrom gibi:jeyyar:

siyah yatak odamı bende bayıla bayıla aldı ama gelin görünki temizliği beniöldürüyor ve ben tam bir temizlik hastasıyım elimde toz bezi ile dolasıyorım.1 yıldır kullanıyoruz ama 3 yıl içinde değiştirmeyi düşünüyoruz.kasinlikle acık renkler alacağım artık

Back
X