- Konu Sahibi cherryblossom
1.si benimkine benziyor şimdi de siyah bir cibinlik yaptırıyorum, güpürlü ama çoook güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siyah-beyazın asilliğine bayılıyorum ev dekorasyonunda.
benim yatak odası takımım siyah beyaz.duvarları açık pembe yapıcam kontrast renk olarak.
yatak başı tarafının duvarını da siyah beyaz çiçek motifli duvar kağıdıyla kaplatıcam.sizce fikrim nasıl??CADIARZU
himm olabilir CADIARZUduvar kağıdının çiçek motiflerinde aynı ton pembelerden olsun azcık derim zemuszemus
yatak örtünde de örneğin desenlerinde benzer pembe tonlarından olursa ya da yatak örtünün üzerindeki yastıklarda da pembe tonlarından kullanırsan, halında ya da perdenin fon renginde de (tercih senin burada) pembe tonlarından olursa o zaman daha uyumu yakalarsın diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5
himm olabilir CADIARZU
fikir için çok teşekkürler pinky canım olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan
duvar kağıdının çiçek motiflerinde aynı ton pembelerden olsun azcık derim zemuszemus
yatak örtünde de örneğin desenlerinde benzer pembe tonlarından olursa ya da yatak örtünün üzerindeki yastıklarda da pembe tonlarından kullanırsan, halında ya da perdenin fon renginde de (tercih senin burada) pembe tonlarından olursa o zaman daha uyumu yakalarsın diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5