• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Siyah Yatak Odaları

ben de siyah istiyoruuumm delikafadulden
ama çok toz gösteriyormuş çalışan bayanlar için zor olsa gerek :çok üzgünüm:

bedroom.jpg

main.php

Son düzenleyen: Moderatör:
bence ilk yolladıklarında 1 numara ıle 5 numara harıka.ama dıgerlerı de super yanı...bu arada ben 14 aylık evlıyım ve yatak odamı sıyah renk almıstım ama su anda odamı degstırıyorum.beyaz bı yatak odası takımı aldım.hergun ıkı kere toz almam gerekıyor acayıp sekılde tozlanıyor.ve oda cok karanlık kalıyor.

Benim yatak odamda siyah,toz olayına pronto ile çözüm buldum,pronto sprey tozlanmayı geciktiriyor kızlar aklınızda bulunsun,yalnız siyah yatak odası almak isteyenlere tavsiyem duvar rengi ve perdeleri açık renk seçsinler,ben hata yaptım duvar ve perdeler koyu kaldığı için oda insanın içini karartıyor,en yakın zamanda perdeler ve duvar rengi değişecek inşallah.

ben de siyah yatak odası siparişi verdim dolabımız siyah cam var ama üstten ve alttan 20 cm ortası komple ayna sürgülü iki kapaklı yatak da siyah deri oval bi yatak bugün de perdelere baktım yatağın başındaki ışıklar ve dolabın yanları gümüş rengi olduğu için gümüş siyah beyaz simli bir tül aldım tül rengi girden beyaza değişiyor hani fonları oluyor ya yanlarında kanat diyorlarmış onu da siyah yaptırıyorum ama onalar kapanmayacak kenarda süs duracak yatak örtüsünü de bi gümüş simli bi de bem beyaz tüylü tüylübi kumaştan diktiriyorum 2 tane. duavarları da beyaza boyatmıştık şimdi ne biliyim bu perdeler çok mu karanlık olur ama bi de odaya dekoratif hani bööle yarısı yok bigi olan koltuklar var ya adını bilmiyorumkaydirigubbakcemile3işte onlardan bembeyaz bi koltuk aldık... simdi kafam karıştı perde koyu olmasın demiş bi arkadaş ama benim odam çoook büyük bide çok aydınlık o yüzden pek etkilemez sanırımCADIARZU beyaz perde de çok sırıtacak?

ben de siyah yatak odası siparişi verdim dolabımız siyah cam var ama üstten ve alttan 20 cm ortası komple ayna sürgülü iki kapaklı yatak da siyah deri oval bi yatak bugün de perdelere baktım yatağın başındaki ışıklar ve dolabın yanları gümüş rengi olduğu için gümüş siyah beyaz simli bir tül aldım tül rengi girden beyaza değişiyor hani fonları oluyor ya yanlarında kanat diyorlarmış onu da siyah yaptırıyorum ama onalar kapanmayacak kenarda süs duracak yatak örtüsünü de bi gümüş simli bi de bem beyaz tüylü tüylübi kumaştan diktiriyorum 2 tane. duavarları da beyaza boyatmıştık şimdi ne biliyim bu perdeler çok mu karanlık olur ama bi de odaya dekoratif hani bööle yarısı yok bigi olan koltuklar var ya adını bilmiyorumkaydirigubbakcemile3işte onlardan bembeyaz bi koltuk aldık... simdi kafam karıştı perde koyu olmasın demiş bi arkadaş ama benim odam çoook büyük bide çok aydınlık o yüzden pek etkilemez sanırımCADIARZU beyaz perde de çok sırıtacak?

canım çok şık seçimler yapmışsın,ben yazmayı unutmuşum benim yatak odam kuzeye baktığı için günün hiç bir saati güneş görmüyor,bu yüzden ne kadar büyük olursa olsun perdeler aydınlanmayı etkiliyor,yatak odanın cephesi nedir bilmiyorum ama duvar rengin beyaz olduğu için kuzey cephede de olsa aydınlanma iyi olacaktır ama kanatlar pencerenin kullanılabilir alanını küçülttüğü için aydınlanmayı etkiler haberin olsun.

canım çok şık seçimler yapmışsın,ben yazmayı unutmuşum benim yatak odam kuzeye baktığı için günün hiç bir saati güneş görmüyor,bu yüzden ne kadar büyük olursa olsun perdeler aydınlanmayı etkiliyor,yatak odanın cephesi nedir bilmiyorum ama duvar rengin beyaz olduğu için kuzey cephede de olsa aydınlanma iyi olacaktır ama kanatlar pencerenin kullanılabilir alanını küçülttüğü için aydınlanmayı etkiler haberin olsun.

canımcım benim yatak odamda 3 pencere var ikisi köşede L şeklinde birisi de tam karşı duvarda tam ters köşede bide cepheyi bilmiyorum da çok aydınlık her zaman güneş alıyo sabahtan güneş batana kadar bakalım inşallah güzel olacak yerleştirince fotoğraf gönderirim ayy bidee perdelerimin altına yuvarlak küre şeklinde bembeyaz lamba sipariş verdim koyacağım loş ışık olacak perdelerim daha da ışıldıycakopuyorumnanaktan inşallah hayal ettiğim gibi olur kürelerden birisini perdenin köşesine altına koycam birisini de ters köşeye yatağın ucuna inşallah güzel olur opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:nazar:a.s.

paylaşım için teşekkürler...

ben yatakodaşında çok açık renkeler tercih etmeme rağmen bayıldım..

benim mobilyalarımda hep beyaz yatak odasında..

Canım eklediğin avizelerden ikincisi bu kombineyi daha iyi tamamlar gibi geldi bana.
İlk avize çok klasik gibi duruyor, öyle bir yatak odasında hoş olmaz.

Bende siyah yatak odası istiyorum, geçen baktık mükemmel duruyor hakikaten.
Çalışıyorum ama toza katlanıcaz

Canım eklediğin avizelerden ikincisi bu kombineyi daha iyi tamamlar gibi geldi bana.
İlk avize çok klasik gibi duruyor, öyle bir yatak odasında hoş olmaz.

Bende siyah yatak odası istiyorum, geçen baktık mükemmel duruyor hakikaten.
Çalışıyorum ama toza katlanıcaz

canım hergün kalkınca yatak toplarken elinde toz-al bezleriyle bi tur döncen artıkalkisalkisalkis bu sene çok moda siyah ve de çok asil duruyo inşallah gönlüne göre olura.s.

ya siyah çok asil ve karizma oluyor ama inanın toz almaktan bıktım.yemek odası ve salon takımı siyah habire toz almaktan sinir oluyorum..elini degdirseniz hemen belli olyuyorrrr...ama gercekten çok güzel duruyorr..

toz olayı yüzünden ssiyah mobilyadan nefret etmiştim ama şimdi eşyalarıma bi kez daha aşık oldum................opuyorumnanaktan

Back
X