- 10 Haziran 2022
- 7
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi user992022
Olsun şekerim iddialı olucaz tabiOffff çok iddali olmaz mi?
Bende çok beğendim ama yanmasından korkuyorum.Çok güzel
Zaten ilkin kuaförde yaptırıcamda ya kuaförde saçımı yakarsa diye korkuyorum saçlarımı kestirmek istemiyorum.Kendi kendine yapmaya kalkarsan zarar görme ihtimali çok yüksek.
Yıllardır kızıl kullanırım bakımı da yapması da zor bir renk. Hele ki siyah saça.
İmkanın varsa iyi bir kuaföre git. Daha sonra kendin devam edersin
Gönlune göre olsun yak ortaligi o zaman kim tutar seni☺☺Olsun şekerim iddialı olucaz tabi
Gönlune göre olsun yak ortaligi o zaman kim tutar seni☺☺
O konulari inan bilmem ben sacimi boyatmam hiç .ama bu rengi evde kendin yapmayi dusunmuyorsun demi?Boya konusunda palette mi koleston mu loreal mi daha iyi?
Yok boyamı alıp kuaförde yaptırırım.O konulari inan bilmem ben sacimi boyatmam hiç .ama bu rengi evde kendin yapmayi dusunmuyorsun demi?
Tamam o zaman bende bi an evde boyarsiniz sandimYok boyamı alıp kuaförde yaptırırım.
İyi bir yere giderseniz bir sey olmaz. Ben de ilkini kuaförde yaptırmıstım hiç yıpranma olmamıştıZaten ilkin kuaförde yaptırıcamda ya kuaförde saçımı yakarsa diye korkuyorum saçlarımı kestirmek istemiyorum.
Boya konusunda palette mi koleston mu loreal mi önerirsiniz?İyi bir yere giderseniz bir sey olmaz. Ben de ilkini kuaförde yaptırmıstım hiç yıpranma olmamıştı
Loreal kesinlikleBoya konusunda palette mi koleston mu loreal mi önerirsiniz?