• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah Renkteki Mobilyaların Temizliği

BenMutluKiz

SeNi SeViYoRuM...
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
13.358
47
208
37
Afyon
merhaba arkadaşlar belki daha önce böyle konu açılmıştır bilmiyorum ama benim yatak odam siyah makyaj masamda el izleri oluştu siliyorum siliyorum ama geçmiyor sizce ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim :hulya:a.s.

canım anwayin loc diye genel temizlik ürünü var benimde mobilyalrım seninki gibi onunla temizliyorum çokda memnunum dışı yeşil.tavsiye ederim

siyah mobilyanın en büyük sıkıntısı bu..sildiğin anda tozların yeniden yerini alması.. neyle silersen sil canım,illa ki tozlar olacak.ama el izleri için bişi diyemicem. loc bi aralar çok meşhurdu ama şimdilerde çok beğenilmiyor.ama sen yine bir dene

merhaba arkadaşlar belki daha önce böyle konu açılmıştır bilmiyorum ama benim yatak odam siyah makyaj masamda el izleri oluştu siliyorum siliyorum ama geçmiyor sizce ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim :hulya:a.s.

benımde siyah oturma odam hemde yurudukçe tepesınde tzlar yok çözümü kabusss gıbı

siyah mobilyanın en büyük sıkıntısı bu..sildiğin anda tozların yeniden yerini alması.. neyle silersen sil canım,illa ki tozlar olacak.ama el izleri için bişi diyemicem. loc bi aralar çok meşhurdu ama şimdilerde çok beğenilmiyor.ama sen yine bir dene

merhaba
benimde mobilyalarım siyah hemde lake.önceleri resmen cıldırıyordum her yolu denedim.günde 3 kez siliyodum yine de tozdan kurtulamıyordum.
ama şimdi cözümünü buldum dünya varmış diyorum.
ersag bitkisel organik mobilya temizleyicisiyle siliyorum cok sık kullandığım yerleri haftada 1 silmek yetiyor hele salon gibi sık kullanılmayan yerleri 3 haftada siliyorum.süper bişe kızlar mutlaka denemelisiniz.

Back
X