Siyah Renk Dışkı

ewet bana da hiçbir bilgi vermemişti doktor direk bu ilacı al 6 ay kullan dedi. ben sadece 1 ay kullandım....

ewet sen önce eczaneye sor...

Kan ilaçları basta olmak üzere bütün vitaminler vucutta değişik tepkilere sebep olur. ancak prospektuste öyle bir sey yaziyorsa acile bi' gidin.

Hamileyken kan ilaci kullandigimda bendede olmustu ayni sey ve ilaca alisana kadar mide agrisi cekmistim bnce onemli bi durum degil ama yinede icin rahat etsin istiyosan git doktoruna canin

korkma canım;demir ilacından kaynaklanıyor,benimde aynı şekilde olmuştu ve doktoruma gidip sormuştum,bana içtiğim demir şurubundan kaynaklandığını söylemişti,belli bir süre sonra bırakınca normale dönüyor.

yalnız dikkat et ben o şuruplar yüzünden 4 ayda 8 kilo almıştım.

Demir hapı yapar. Bende kullanıyorum normal bir durum. Bir de şu hastalıkları internetten araştırmayın geçen grip oldum. Hap kullanma taraftarı değilim ne iyi gelir diye baktım sonu ölüme giden grip vakalarını okuyup çıktım.

Yapma ya :) Zaten balık etliyim gerçi kansızlıkla beraber baya iştahsızlığım oldu kilo verdim ama.. 8 kilo çokmuş :)

demir ilaçları bunu yapıyor malesef
bende yeni bir kutu başlıcam korktum okuyunca

demir ilaçları bunu yapıyor malesef
bende yeni bir kutu başlıcam korktum okuyunca

Korkulacak bir şey yok. Fakat doktor gerekli bilgileri bana aktarmadığından sabah böyle bir şeyle karşılaşınca korktum. İlk defa kan ilacı deneyimim oluyor. En azından arkadaşlarında yardımıyla konu ile alakalı bilgileri edindik. Sizde böyle bi durumla karşılaşınca bilgili olmuş olacaksınız işte. Ama doktorunuza mutlaka danışın ilaç hakkında.

değerleriniz çok düşük mü?
görünce korkar insan doğal bana da demedi öyle bir şey olduğunu daha başlamadım ben de 1-2 güne başlıcam geciktiriyorum
benim 10 falan demir değeri

değerleriniz çok düşük mü?
görünce korkar insan doğal bana da demedi öyle bir şey olduğunu daha başlamadım ben de 1-2 güne başlıcam geciktiriyorum
benim 10 falan demir değeri

Mcv, Demir(serum), Ferittin bu 3 değerim çok düşük çıktı verilen aralıkların arasından fazlasıyla düşük.. Demir bağlama değerlerin arasında çıktı. Ama kansızlığın her türlü belirtilerini taşıyorum... Ruh gibiyim.. Bakalım ilacın faydasını görecekmiyiz. İlaç bitince tekrar baktıracağım değerlerime.. En azından üstümdeki şu halsizlik uyku hali gitsin başka bişi istemiyorum..

aynı şekilde ya ben de daima yorgunum geçmek bilmeyen bir yorgunluk var yataktan zor çıkıyorum

anammmmm bende mi baktırsam şu ferritinle demire falan...genel bağlamda vücudum kırık ve yorgundur benimde hatta zırt pırt tutulur işte..

valla canım uyu uyu bitmiyor yani yorgunluk
gerçi biraz da psikolojik benim bu yaşadığım zorluklardan
bir de tıkanıyorum mesela yokuş çıkarken çarpıntım oluyor
şu genç yaşta yani

ben serum yoluyla aldım demir desteği..
senin kullandığından da kullanmıştım ama ishal etmişti beni..
serum,yani damardan daha kolay oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…