• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah Renk Dışkı

valla canım uyu uyu bitmiyor yani yorgunluk
gerçi biraz da psikolojik benim bu yaşadığım zorluklardan
bir de tıkanıyorum mesela yokuş çıkarken çarpıntım oluyor
şu genç yaşta yani
tıkanma benim durduğum yerde var midemin üstüne öküz salmışlarda otlanıyolar gibi...:KK64::KK64:

tıkanma benim durduğum yerde var midemin üstüne öküz salmışlarda otlanıyolar gibi...:KK64::KK64:

:KK70::KK70::KK70:

bence acil bir dahiliyeye gidip değerlerine baktır bu arada sabahtan aç karınlagit bir de çişin olsun gittiğinde ben yapamadım çünkü gelmedi :KK53:

anammmmm bende mi baktırsam şu ferritinle demire falan...genel bağlamda vücudum kırık ve yorgundur benimde hatta zırt pırt tutulur işte..

İşe geliyorum ruh gibiyim. Eve gidiyorum üstümü değiştirmeye üşenecek kadar yorgun düşüyorum. Artık her şeye yormaya başlamıştım. Gittim en sonunda baktırdım değerlerime. Tam kan testi yaptırdım. Kanla ilgili ne varsa çıkıyor testte. Her şey normal iken geldi çattı kansızlık.. İnan sabah yatağa çivi çakmışım gibi oluyordum.Kalkmak için çok zorlanıyordum.Mesela oturuyorum ya kalktığımda başım feci ağrıyor ve zonkluyor. Gözlerim ağrıyordu.Neyseki sebep belli oldu da çözümü uyguluyoruz işte.Allah büyük dert vermesin inşallah.

Back
X