• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu siyah parlak mutfak dolapları kullanışlı mı

edanazsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
3
0
86
İzmir
merhaba ben foruma yeni üye oldum mutfak yaptırıyorum alt dolapları siyah sarmaşık desenli parlaklardan üstleri beyaz parlak sarmaşık desenli düşünüyorum nasıl olur kullanan var mı

aynen bende öyle düşünüyorum.arayada kırmızı bişeyler istiyorum..çok güzel duruyor,bayılıyorum..daha fiyat araştırması yapmadım tuzlu olabilir o dolap kapakları demi?olsun bir kere yaptırılacak bişey değil mi ama?.........alkisalkisalkis

siyah çok çabuk parmaz izi,toz vs tutar bence çokta kullanışlı olmaz gibi geliyor bana ama genede karar yaptıracak olanların

Rengi değilde parlak olanların hepsi çok parmak izi oluyor o yüzden devamlı silmek gerekiyor temizliği zor yaptıracaksınız parlak olanlardan kaçının.

merhaba ben foruma yeni üye oldum mutfak yaptırıyorum alt dolapları siyah sarmaşık desenli parlaklardan üstleri beyaz parlak sarmaşık desenli düşünüyorum nasıl olur kullanan var mı

edanazsu mutfağını yaptırdıysan resimlerini paylaşır mısın lütfna.s.

koyurenk ve birde parlaksa her dokunusu belli ediyor , o yüzden cok dikkatli secim yap derim ..

Arkadaşım ben mutfak dolaplarımın alt kısmını mürdüm ve parlak yaptırdım. Yaptırırken kimse tavsiye etmedi kullanım bakımından zor oluyor diye ama inat ettim zaten alt kısmı olacak diye fırınmış. bul mak. çok fazla mürdüm kullanılmayacağı için dinlemedim kimseyi. Ama keşke başka yaptırsaymısım diyorum. Öncelikle iz belli ediyor mesela su damlasını yada parmak izi beli ediyor. 2.si diyelimki dolabı sildin ıslak bi bezle arkasından mutaka hav nırakmaya kuru bi bezle temizlemen gerekiyor. Kullanımı biraz zor yani ama senin dediğin model desnli olduğ iin belki çok göstermez izleri.

Bence de çok parmak izi bırakır ve toz tutar, tozu çok belli eder, ıslak bezin nemini bile belli eder..Bir de siyah biraz iç karartıcı bence mutfak dediğin cıvıl cıvıl olmalı..Ahşabın sıcaklığını hiçbir şeye değişmem..

Arkadaşım ben mutfak dolaplarımın alt kısmını mürdüm ve parlak yaptırdım. Yaptırırken kimse tavsiye etmedi kullanım bakımından zor oluyor diye ama inat ettim zaten alt kısmı olacak diye fırınmış. bul mak. çok fazla mürdüm kullanılmayacağı için dinlemedim kimseyi. Ama keşke başka yaptırsaymısım diyorum. Öncelikle iz belli ediyor mesela su damlasını yada parmak izi beli ediyor. 2.si diyelimki dolabı sildin ıslak bi bezle arkasından mutaka hav nırakmaya kuru bi bezle temizlemen gerekiyor. Kullanımı biraz zor yani ama senin dediğin model desnli olduğ iin belki çok göstermez izleri.

Ben de mutfak dolapları için üst beyaz alt mürdüm düşünüyordum.Gerçekten tavsiye etmiyor musunuz? :( Bir de merak ettiğim şu vardı: Acaba kalite olarak nasıl oluyor bu lake dolaplar? Elinizde kendi lake mutfak dolaplarınızın fotoğrafları varsa paylaşabilir misiniz?

edanazsu söylediğin kapağın venni mağazasında satıldığını sanıyorum..bence siyah gayet kullanışlı ..izmir'de olanlara yardımcı olabilirm

Back
X