siyah noktalardan basit yontemle nasıl kurtulurum

ganimet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
85
0
40
kızlar şu sıyah noktalardan nasıl kurtulabılırım daha once burun bantları kullanıyordum ama artık onlara okadar para vermekten bıktım bantlardan geçiciydı tekrar cıkmaya başlıyorlardı yardımcı olursanız

canım mesela avonun siyah nokta temizleyici toniği var
onlardan alıp kullanabilirsinCADIARZU

ben ayda bir kere buhar banyosu yapıp dikkatlice sıkarak çıkarıyorum sonra tonik sonra nemlendirici yada günlük kremimi kullanıyorum fakat sıkmak zararlı diyolar ama ben dayanamıyorum sende cilt bakımına gidebilirsin arada gerçi orda da çoğunluk sıkıyolar benden tavsiye arada iyi bir cilt bakımı yaptırmanı öneririm ekonomik olarak iyiysen ,sıkmadan yapan güzellik merkezlerini bularak tabi ,yada hafta da bir peeling yap veya banyo yaparken yüz fırçasıyla hafta bir ovala siyah noktalar azalıyor

basit olurmu bilmem ama
önce yüzümü güzelcee yıkıyorum,aslında banyo sonrası daha uygun oluyor
su kaynatıp buhar yapıyorum 10 dk
yumurta akı,kil ve birkac damla limonu cırpıcıyla iyice köpürtüp yüzüme sürüyorum
ve yıkadıgımda pürüzsüz siyah noktasız bir cilt oluyor

ayrıca buhardan sonra karbonatın üzerine limon damlatıp
onu siyah noktaların oldugu bölgeye sürdügünde
temizliyor ,biraz yakıcı ama olsun

ben yumurta akı ve şekeri karıstırıp biraz bekletıyorum daha sonra ovalıyorum ölu derıler gıdıyor ama sıyah noktalarda acıkcası bır fark goremedım

benim de gözeneklerim çok açık 10 senedir falan da siyah noktam dolu. çok ürün kullandım kimi iyi geldi kimi bi işe yaramadı. sonuç olarak gözenekleri temizleyen yüz yıkama jeliyle yıkayıp tonikle temizleyince azalıyor ama hiç bir zaman sıfırlanmıyor. ayda bir cilt bakımına da gidiyorum orda da temizliyorlar bikaç gün ay ne güzel diyorum gene doluyor içleri. ama eğer benimki gibi aşırı değilse ve bakımdan sonra da aksatmadan temizliğine devam edersen evde, cilt bakımı iyi gelebilir.

tam olarak gitmiyo ama mısır unu ve yoğurt maskesini bi dene derim özellikle banyodan sonra ilk yaptığında bile farkı görürsün

Kille temizleyebilirsin haftada bir kez, ben mısır unu ve yogurtla temizliyorum arada, kesınlıkle farkı bellı oluyor

hnur'cum bunları sıraylamı yapıyorsun nasıl uyguladığınıda anlatırmısın

bende kil maskesı yapıyorum forumda bı arkadas tavsıye etmıstı biraz yeşil kil ve biraz gülsuyu ekleyıp maske kıvamına gelcek sekılde karsıtırıyorum yuzume surup 20 dk bekletıyorum sonra yıkayıp temızlıyorum yuzumu
ayrıca ben bu maskeyı banyodan cıktıktan sonra uyguluyorum cunku banyoda buhar banyosu yapmıs oluyoruz zaten :)

ama gul suyu yagli ciltlere yaramiyo diye duymustuk
hatta gozenekleri dahada aciyomus...:26:

ama gul suyu yagli ciltlere yaramiyo diye duymustuk
hatta gozenekleri dahada aciyomus...:26:

bana cok ıyı geldı hem yuzumun de rengı acıldı resmen :) benım cıldım karma cılt burun bölgemde sıyah nokta oldugu ıcın yaglıydı orası bıraz gulsuyuyla kil butun yagını aldı resmen dokununca elıme yag gelmıyo yumusacık :)))

bende bu kili bi an once denicem, umarim banada faydasi olur, gulsuyunuda denerim, baktim iyi gelmiyo birakirim ..
ama kilin faydasini herkes konusuyo artik..

Son düzenleme:
siyah noktalar için pasta jelatini alacaksınız.bunu bir miktar suda eritip burnunuzu ve siyah nokta olan yerlerinizi kaplayacaksınız 10 dk bekleyecksiniz.bu donacak sonra onu soyacaksınız ve siyah noktalar soyduğunuz jelatinin üstünde kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…