kılar annemın yontemını soyluyorum kadın kac senedır yapıyor ve cıldı yaglı olmasını ragmen tek bır sıyah noktası bıle yok.kuafore gıttıgınızde kaslarınızı almak ıcın fln burnunuzada sır agda surup almasını ısteyın ama dıkkat edın mutlaka sır agda olsun ve cok asırı sıcak olmasın yoksa kabuklanabılır.ben yıllardır bosyere o kadar maske krem kullanmısım o kadar para dokmusum:2:ılk defa kendım yaptım super otesı oldu gercı pek deneyımlı olmadıgım ıcın bıraz tahrıs ettım ama dıger seferlerınde kuaforde yaptırdım suanda hayatım boyunca hıç olmadıgı kadar puruzsuz bır burnum var
kılar annemın yontemını soyluyorum kadın kac senedır yapıyor ve cıldı yaglı olmasını ragmen tek bır sıyah noktası bıle yok.kuafore gıttıgınızde kaslarınızı almak ıcın fln burnunuzada sır agda surup almasını ısteyın ama dıkkat edın mutlaka sır agda olsun ve cok asırı sıcak olmasın yoksa kabuklanabılır.ben yıllardır bosyere o kadar maske krem kullanmısım o kadar para dokmusum:2:ılk defa kendım yaptım super otesı oldu gercı pek deneyımlı olmadıgım ıcın bıraz tahrıs ettım ama dıger seferlerınde kuaforde yaptırdım suanda hayatım boyunca hıç olmadıgı kadar puruzsuz bır burnum var
cnm ılla bunu yapın demıyorum kı kımseye bıldıgım kadarıyla benden oncekı ınsanlarda boyle bısey yapmıyor.herkes uyguladıgı yontemı ardındanda memnun kalıp kalmadıgını soyluyor sadece bu.bu mesajları okuyan ınsanlarında emınım kı anlayıp kendıne ıyı gelıp gelmıcegını kestırecek kadar aklı vardır.hayır yanı burda bı ton kımyasal ılaclar dahıl urun tavsıye edılıyor benım sır agdam dokunmus bı tek sızedilannncım insanları yanlış yönlendirme kızlar sizde saçmalamayın sakın ağda fln sürmeyin burnunuza yaa bende kuaförüme sormuştum bunu çok önceden e ağdayla alınca noluyo minicik dik dik tüyler oluyo burnunuzda sürekli aldırmanız gerekiyo, sakın sürmeyin ağda burnunuza
hnur'cum bunları sıraylamı yapıyorsun nasıl uyguladığınıda
anlatırmısın
ayrıca buhardan sonra karbonatın üzerine limon damlatıp
onu siyah noktaların oldugu bölgeye sürdügünde
temizliyor ,biraz yakıcı ama olsun
ben bi cilt uzmanından dinlemiştim her banyoda cilt yumusadıgı için keseyle hafif hafif sıyah noktaların oldugu kısmı keseliyosunuz ama bastırmayın sakın.ve banyodan cıktıktan sonra da buzu sıyah noktaların oldugu kısma sürün. buz gözenekleri sıkılaştırıyo. ve şunuda söylim bu kalıcı bi çözum değil ama cildi temizlemek gerekir. o yuzden beş dk bıle almaz bunu yapmak. siyah noktalarla yaşamaya alışmak lazım :)) bende de var malesef :)
kızlar gül suyu bende sivilce yaptı sivilce sorunu olanlar kullanmasın[/QUOTE
gül suyuy gibi ph cilde uygun ürünler geneelde ilk başlarda 2 3 ay sivilcelenme yapıo melsa kil ilk bende yaptı aam inatla devam ettim ph seviyem dengelnince durdu