siyah noktalardan basit yontemle nasıl kurtulurum

ben bi cilt uzmanından dinlemiştim her banyoda cilt yumusadıgı için keseyle hafif hafif sıyah noktaların oldugu kısmı keseliyosunuz ama bastırmayın sakın.ve banyodan cıktıktan sonra da buzu sıyah noktaların oldugu kısma sürün. buz gözenekleri sıkılaştırıyo. ve şunuda söylim bu kalıcı bi çözum değil ama cildi temizlemek gerekir. o yuzden beş dk bıle almaz bunu yapmak. siyah noktalarla yaşamaya alışmak lazım :)) bende de var malesef :)

kılar annemın yontemını soyluyorum kadın kac senedır yapıyor ve cıldı yaglı olmasını ragmen tek bır sıyah noktası bıle yok.kuafore gıttıgınızde kaslarınızı almak ıcın fln burnunuzada sır agda surup almasını ısteyın ama dıkkat edın mutlaka sır agda olsun ve cok asırı sıcak olmasın yoksa kabuklanabılır.ben yıllardır bosyere o kadar maske krem kullanmısım o kadar para dokmusum:2:ılk defa kendım yaptım super otesı oldu gercı pek deneyımlı olmadıgım ıcın bıraz tahrıs ettım ama dıger seferlerınde kuaforde yaptırdım suanda hayatım boyunca hıç olmadıgı kadar puruzsuz bır burnum var:nazar:

kılar annemın yontemını soyluyorum kadın kac senedır yapıyor ve cıldı yaglı olmasını ragmen tek bır sıyah noktası bıle yok.kuafore gıttıgınızde kaslarınızı almak ıcın fln burnunuzada sır agda surup almasını ısteyın ama dıkkat edın mutlaka sır agda olsun ve cok asırı sıcak olmasın yoksa kabuklanabılır.ben yıllardır bosyere o kadar maske krem kullanmısım o kadar para dokmusum:2:ılk defa kendım yaptım super otesı oldu gercı pek deneyımlı olmadıgım ıcın bıraz tahrıs ettım ama dıger seferlerınde kuaforde yaptırdım suanda hayatım boyunca hıç olmadıgı kadar puruzsuz bır burnum var:nazar:

Aynı yöntemi ben de yaptırmıştım canım.İlk gün ben de yüzümü pürüzsüz hissettim.Ertesi günü baktığımda hepsi yerindeydiler.Ben de hiç işe yaramadı:KK43:((

canım mutlaka doğrudur siyah noktaları çıkardığı çünkü çok güçlü sir ağda ben kendim bütün vücuduma kullanıyorum ama sonrada 'burnumun üstündeki kıllardan nasıl kurtulurum' başlı gıaçmayalım:KK52:

kızlar acaba yaglı kremlermı kullanıosunuzda bu yontemı denedıkten sonra gozeneklerınız tekrardan doluyor yada agır makyaj fln mı yapıosunuz:26:
vallah benım aklıma baska bısey gelmedı ben sahsen 2 haftada bır duzenlı olarak kaslarımı aldırırken burnumuda aldırıyorum cok memnun kaldım.belkı kendınız alamıyosunuzdur bırde kuaforde deneyın derım:KK34:

dilannncım insanları yanlış yönlendirme kızlar sizde saçmalamayın sakın ağda fln sürmeyin burnunuza yaa bende kuaförüme sormuştum bunu çok önceden e ağdayla alınca noluyo minicik dik dik tüyler oluyo burnunuzda sürekli aldırmanız gerekiyo, sakın sürmeyin ağda burnunuza

bu ağda yöntemini çoğu kişi yapıyor bende dahil;hiç öyle burun üzerinden kıl falan çıkmıyor hatta ben cildim canlansın diye ayda bir komple cildime sir yaptırıyorum kaymak gibi oluyor cildim ben memnunum

dilannncım insanları yanlış yönlendirme kızlar sizde saçmalamayın sakın ağda fln sürmeyin burnunuza yaa bende kuaförüme sormuştum bunu çok önceden e ağdayla alınca noluyo minicik dik dik tüyler oluyo burnunuzda sürekli aldırmanız gerekiyo, sakın sürmeyin ağda burnunuza
cnm ılla bunu yapın demıyorum kı kımseye bıldıgım kadarıyla benden oncekı ınsanlarda boyle bısey yapmıyor.herkes uyguladıgı yontemı ardındanda memnun kalıp kalmadıgını soyluyor sadece bu.bu mesajları okuyan ınsanlarında emınım kı anlayıp kendıne ıyı gelıp gelmıcegını kestırecek kadar aklı vardır.hayır yanı burda bı ton kımyasal ılaclar dahıl urun tavsıye edılıyor benım sır agdam dokunmus bı tek sıze:KK1:

ben de senelerdir bi çözüm bulmaya çalışıyorum. ne yaparsam yapayım geçiremedim. şimdi büyük beklentilerle murad t zone pore refining gel aldım 2 aydır filan kullanıyorum ama o da pek bi işe yaramıcak gibi görünüyo. banyodan çıkınca alıyorum peçeteyi elime sıkıyorum bi güzel ozaman azalıyo ama gözenekleri küçültemediğim için tekrar oluşuyo. nasıl özeniyorum şu bebek gibi ciddi olanlara...

hnur'cum bunları sıraylamı yapıyorsun nasıl uyguladığınıda

anlatırmısın

önce uygun temiizleyiciyle temizliorum yüzümü sonra buhar bayosu ki çine papatyaatıorum doktorum gözümede ii geleceğini sölemişti

10 dakka sonra kil maskesini yapıorum gerilme hissedince soğuk su ile yıkıorum

sonrda gül suyu pamukla ama kalitelivolsun rosense mesela

ben bi cilt uzmanından dinlemiştim her banyoda cilt yumusadıgı için keseyle hafif hafif sıyah noktaların oldugu kısmı keseliyosunuz ama bastırmayın sakın.ve banyodan cıktıktan sonra da buzu sıyah noktaların oldugu kısma sürün. buz gözenekleri sıkılaştırıyo. ve şunuda söylim bu kalıcı bi çözum değil ama cildi temizlemek gerekir. o yuzden beş dk bıle almaz bunu yapmak. siyah noktalarla yaşamaya alışmak lazım :)) bende de var malesef :)

haklısın aslında düzenli temizlik arkadaşımda kabak kesei yapıodu yüzüne buz da etkili hem sarkmayada:KK66:

kızlar gül suyu bende sivilce yaptı sivilce sorunu olanlar kullanmasınEn Büyük KK[/QUOTE

gül suyuy gibi ph cilde uygun ürünler geneelde ilk başlarda 2 3 ay sivilcelenme yapıo melsa kil ilk bende yaptı aam inatla devam ettim ph seviyem dengelnince durdu

X