Sivilceli Ciltler Siyah noktalara karşı bir tavsiyeniz var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
siyah noktalarıma çare arıyorum.
burnumun üstünde fazlasıyla var ve sıkınca acıyorlar bende pek uğraşmak istemiyorum bu yüzden. zaman zaman yüzümün diğer yerlerinde çok sık olmasa karşılaşıyorum bu veletlerle.
buna karşı bu öneriniz var mı kızlar.:uhm:

Sel.....Cilt dr'u bir arkadışıma...
Tükenmez kalemin içindeki, ince mürekkepi olan o boş kısmıyla bastırıp çıkanları temiz bir pamukla almasını söylemişti
Daha sonra o sıktığınız bölgeyi temizleyip dr'un önereceği bir pomat süreceksiniz
Yıllar önce kızımda da oluştu böyle yaptık Çok iyi temizlendi.
Cildi sık sık temizlemek gerekiyor. Hadi bakalım kolay gelsin :):)

kesinlikle bu akşam yapmaya başlıyorum

canım muhakkak cildini temizle haftada bir peeling ve kil maskesi yapmaya çalış zaman içerisinde azalacaktır

ben bu sitede mısır unuyla ilgili bir maske görmüştüm uzun süre kullanmadım ama siyah noktaları yok ediyodu ama kalıcı değildi acaba o maskeyi dewamlı kullansak tamamen yokedermi

ben bu sitede mısır unuyla ilgili bir maske görmüştüm uzun süre kullanmadım ama siyah noktaları yok ediyodu ama kalıcı değildi acaba o maskeyi dewamlı kullansak tamamen yokedermi

ewet canım süreli yapman gerek.mısır ununda sırrı taneciklerinin büyük olup kirden dolayı olusan siyah nokta yuvalarını asındırarak temizliyo.buda zamanla o deliklerin büyüyerek daha çirkin olmasına sebep oluyo canım bence en mantıklısı sogal yöntemler ama asındırmadan..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…