kızlar siyah nokta ve sivilceler için haccer doğal nemlendirici bakım kremini kullanabilirsiniz;gerçekten güzel bir krem ben kullanıyorum memnun kalırsınız sengözlerimebaksanab
bu haccer krem eczaneden mı alınıyor canımmm
bikaç seferdir saçım için turplu su ve yumurta deniyodum yumurtanın akını atıyodum birden bu maskeyi gördüm dedimm her nseferindede akını buna kullanırsam hem işe yarar hemde atılmazzz kaydirigubbakcemile3 denedim vee şimdi sonucu bekliyommm
bikaç seferdir saçım için turplu su ve yumurta deniyodum yumurtanın akını atıyodum birden bu maskeyi gördüm dedimm her nseferindede akını buna kullanırsam hem işe yarar hemde atılmazzz kaydirigubbakcemile3 denedim vee şimdi sonucu bekliyommm
aynen turplu sudan kalan yumurta akıyla yaptım. a.s kil maskesi yapıyordum zaten bir de bunu deneyelim dedim. fisfisfis yumuşacık şuan yüzüm. ama siyah noktalara pek etki etmedi. düzenli yapmayı düşünüyorum bakalım... yerimseniben
teşekkürler tarif için... :enbuyukkk:
hehe valla kızlar aynı şeyi ben de düşündüm ama bir arada denk gelmediya ben soru sordum ama cevap gelmedi sizin maskeleriniz de çok kuru oluyor mu yüzünüzde?
kesinlikle harika bişey
cilteki kiri alıp götürüo
bundan sora peelingim budur
üstüne birde yumuşacık oldum =)
arkadaşlar bi sorum olcak mısır unu maske bu renk açıcı olması kafamı karıştırdı:S
ayrıca ten rengini de açıyor) demişsinya ordaki renk açmadaki kasıt sanırsam lekelerden bahsetmişsin anlamamıştım ama şimdi denemek istiyorum inşallah ii olur bide bunu deneyelim saoll
arkadaşlar buray yazıldımı bilemiyorumyani bütün yazıları okuyamadım ama siyah noktalara karbonatla peeling yapmakta çok iyi geliyo.benim burnumda var ben yaptım inanılmaz şekilde gitmişti siyah noktalar..bu tavsiyede benden..yerimseniben