Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bilge_85 önerisini denedim sırf yorumumu yazayım diyede üye oldum kızlar sabırla haftada bir yapıldığı takdirde süper bi maskeyerimsenibenteşekkürlerrralkisalkisalkis

bende marekete gidiyorum Bimden mısır unu alıcam denicem.Cildim yağlı dediğin gibi limon koyucam ama şu ovalama işi tam olarak nasıl yani ılık suyla yüzümü mü ovalayacağım ablacım ?

evde mısır unu var mı bakayım varsa şimdi denicem sonucu yazarım paylaşım için teşekkürler :)

denedim şu anda yüzümde
bi gerilme hissediyorum
yıkayınca sonucu yazarım
:)

yıkadım arkadaşlar sonuç bende harika
burnumdaki siyah noktaları ilk yapışımda söktü inanamıyorum
kaşlarımın arasındaki küçük sivilceler de biraz sönmüş ordaki siyah noktalar da gitmiş
paylaşım için arkadaşa sonsuz teşekkürler
a.s.

dün denedim ve mükemmeL sonuç!!!
hePsi tamamen gitmedi
ama silikleşti resmen siyah noktalar [burnumdakiler özl.le:]
şuan yine yapTım..
bu maskeyi hep yapıCam
cilt rengide aıyormuss oleyy

bilge85 çok tesekkür ederim a.s. ben bu tarifi 2 aydır uyguluyorum o kadar faydasını gördüm ki bunu yapmadan önce yumurta akı & seker maskesini yapıyorum bundan önce sonra da bu maskeyi yapıyorum.
domates maskesi bende cok tahriş yapmıstı bu maske cildi yakmıyorda.

arkadaslar maskemi yaptım ve cooook memnun kaldım umudum yoktu ama gercektende gözle derecede görülür siyah noltalar gitti bakalım etkisi ne kadar sürecek...konu sahibesini coook tesekkürleropuyorumnanaktan

ay valla harika bi paylasim olmus konu sahibine cok tesekkur ederim opuyorumnanaktan denemedigim ürün kalmadi özellikle burun bölgemde feci yogunlukta var insallah iyi gelirde kurtulurum su siyah noktalardan.....

harika bi maske buuuu.. 2gun ustuste uyguladım hıcbı zarar vermedı kendımı yenı dogmus gbı hıssedıyorummzemuszemus annemle kardesımede yaptım super bısey buuu..cokkk tesekkurlerrr

kızlar bende buharı denerim hep işe yarıyorda:) duşta sıcak suyla ıslattıgım kucuk bir havluyu yüzüme koyup 5 dk buharlaşmasını gözeneklerimi acmasını saglarım :)kettle da su kaynayınca cıkan buharıda denerim:) daha sonra cildim hassas ve problemli oldugu için cildime su bazlı nemlendirici sürerim 'avene' marka fransız termal suyu içeriyormuş yagsız..umarım sizinde işinize yarar:)sivlcelerim için kil maskesi uyguluyorum haftada 2 kere onun dışında izler için bugun yosun yağını okudum başka bir başlıkta yazılmış onu alıp kullanmayı düşünüyorum izler için.

Bendede sivilceleri ve siyah noktaları gidericek bir tarif var.Bundan daha kolay ve oda çok etkili.Limon + süzme yoğurt Limonun yarısıyla yüzünüze yeticek kadar yoğurdu karıştırıp sürün kurumasını bekleyin.Daha sonra kuruyunca yüzünüzde gözükmez bir hal alıyor oyle olana kadar bekleyin yaklaşık 40 dk. sonra ılık suyla yıkayın soyuluyor ve bebek cildi gibi yumuşacık olur. Ama şuna dikkat edin süzme yoğurt olsun.
Bu tarifide birazdan yapıcam çok teşekkürler sonucu yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…