Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
gerçekten iyi geldi yazan arkadaşa çok teşekkür ederim. tamamen kurtulmak için bu maskeyi hergün yapsak olur dimi. buharın çok faydası olduğunu duydum ama astım olan arkadaşlar denemesin ben denedim sonuç hüsran klava: kendime zor geldim kaydirigubbakcemile2

bende malzemelerimi aldım en kısa zamanda deneyip sonucu bildireceğim.
ama limonu bu maske karışımının içine sıkmamalısınız, sanırım yağlı cildi olanlar daha sonra gülsuyu içine bir kaç damla limon sıkıp onunla tonikliyor.ben öyle yapıyordum yani ama her zaman değil.cildinizi fazla kurutmamalısınız kuru cilt daha çabuk kırışır çünkü.

papatyaa 2 kaşık değil mısır unu 4 kaşık benimde şuan yüzümde cildim felaket gerildi ve kaşınıyo hafif hafif dayanacak gibi değil.maskenin akması ölçekleri farklı koyduğundan olabilir şuan yüzünde vee zor dayanıyorum çok gerildi yüzüm yıkıcam 15 dakikam daha varr öpüldünüzzzz:teytey:

evet buharı astım olana arkadaşlar denemesin buhar çok ii geliyor maskeden önce deneyin derim

maskemi yıkadım ama şuan bişey anlaşılmıyo yarın daha net gözkükür siyah noktalar. zaten benim sadece burun kısmımda var yüzümü yıkadıktan sonra burnumdaki siyah noktaların olduğu yerler sıkmak istedim sıktım ve yine o beyaz kurtcuklar çıktı demekki hemen az da olsa etki göstermedi denicem ama her gün maske yapılmaz papatya haftada bir yapılır. hoşçakalın

bende yaptım bugün çok süper bişey yaa bembeyaz yaptı yüzümü çookk teşekkürler..=)

cildim pamuk gibi gerek maskeden gerek kullandığım kremden dün yapmıştım maskeyi kremimi sürmüştüm şuan yüzümü yıkadım elimi cildime götürmeye kıyamıyorum yumuşacık resmen kayıyooo

ben dün tekrar yaptım mısır ununu azkoymuşum yaa 4 kaşık olduğunu biliyorum ama 2 kaşık koydum herhalde. yüzümü çok kaşındırdı ama bide kızardı acaba yumurta alerji yapar mı yoksa böyle normal mi ??

ben de bu maskenin biraz değişiğini yapıyorum ve kurtuldum siyah noktalardan mısır unu bal ve yoğurt bazen de 1 damla limon suyu koyuyorum isteyen arkadaşlar bunu da deneyebilir

4 kaşık ideal cnm yüz kaşınıyo evet bende yaptım 2 gün önce çok kaşındı 20 dk. zor bekledim kaşıntıdan duramamıştım ama 4 kaşık koy bence bir daha yaptığında sevgiyle kal....yerimseniben

ben de bu maskenin biraz değişiğini yapıyorum ve kurtuldum siyah noktalardan mısır unu bal ve yoğurt bazen de 1 damla limon suyu koyuyorum isteyen arkadaşlar bunu da deneyebilir

SLM YAŞAMM. ölçeklerini yazarmısın karışımların ne kadar koyuyorsun..a.s.

canım yarın hemen mısır unu alıp deniycem valla bıktırdı beni burnumun siyah noktaları bide takınca daha da gözüne batıyor insanın ay kurtulcam inşallah bende yaa:çok üzgünüm:

bende denedim maskeyi yüzümde soyulmalar oldu ama burnumun üzerindeki siyah noktalara hiçbir etkisi olmadı

evet denedim yüzüm yumuşadı sadece ellerimede sürmüştüm beyazladı ama yüzümde beyazlama olmadı noktalarımda duruyor hala.
fakat yumuşaması iyi belki zamanla temizlenirde.

bu maskeyı bende yaptım hatta ablama da uyguladım ve bız cok memnun kaldık evet siyah noktalardan eser kalmadı...Paylaşım için tşk

ya bişe dicem bu maskeyi uzun süre kullanıp tamamen yok olduğunu söyleyicek birisi warmı yani uzun süre kullansak tamamen geçirirmi

eki arkadaşım bu siyah noktalar için tamamen geçirecek doğal bi maske biliyomusun krem temizleme jeli kullandım hiçbir faydası yok hepsi yala o tarzda bişe almak istemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…