- 6 Nisan 2008
- 2.057
- 9
mısır unu ile yapılan maskeyi öncelikle sivilce olan bölümlere yapsam nasıl olur korkuyorumda tahriş olur diye cildim zaten bu aralar yeni yeni ufak ufak sivilceye benzer bişeyler çıkıyor ilaç kullanıyorum ama şu ana kadar bişeye yaradığını görmedim antibiyotik verdi doktor ama kullanmıyorum tahlil yapmadan verilirmi antibiyotik ya zaten kullanılması önerilmiyor pek doktorlarada güven yok evlenince geçer diyorlar:):) artık evlenmeyi beklicem herhalde sivilcelerimin geçmesi için ozamana kadar da pudra saolsun kapatıyorr
yarencim korkma,sadece sivilcenin üstüne sürersen pek de fazla yararını göremezsin...benim cildimde beyaz ve çok hassas,ben öyle her kremi cildime süremiyorum,ama bu maskenin içinde süt de olduğu için cildini nemlendiriyor,bugüne kadar tahriş edeni görmedim, bu maskeyi yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum ve kime tavsiye ettiysem çok dua aldım...yine de sen bilirsin... bence dene derim, hala tereddütteysen,tahriş olacağını düşünüyorsan yüzünde çok kurutma,bi on dakka falan bekle ve nazikçe ovalayarak ılık suyla yıka...üstüne de nemlendiricini sür...ama maskeden sonra yorumu yaz...bu arada bi dahaki sefer maskeyi cildinde kurutman şartıyla...a.s.