Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
hihoyyythihoyyyt sağol arkadaşım.benimde yüzümde siyah noktalar var.bende denicem tarifini.ben hiç bişey denemedim şimdiye kadar.korktum açıkçası.cildim daha kötü olur diye.ama seninkini denicem.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sivilceler ve yüzdeki pütürcükler için soğanı şiddetle tavsiye ediyorum.. yüzümde sivilceler olduğunda soğanı doğrayıp(suyu çıkana kadar hatta blender da yaparsanız daha iyi olur) yüzünüze sürün... bi baktım kocaman sivilcem sönmüş gitmiş.. soğan ciltteki mikropları da öldürdüğü için cilde pürüzlük veren mikroorganizmalardan da kurtulmuş oluyorsunuz..

''kaşmir yumuşaklığını hissedin'' sloganımız bu olsun :lepi:

dün geç vakit okudum.bugün hemen mısır unu aldım ve uyguladım.veee sonuç süper.yenilenmiş hissediyorum.:sm_cool:

bilge85 çok teşekkür ederim arkadaşım.:1hug:

benim de burnumun bir bölümünde siyah noktalar var...bir pamuğun üzerine elma sirkesi damlatıp siliyorum ....çok faydası oluyor...arada yaparım ...

nasil yani keke kivamine gelsin yazdinya!!malzemeleri mixerle cirpacakmiyiz yoksa öyle kasikla karistiracakmiyiz

evet, ilk uygulamayi yaziyi gorur gormez uyguladim ve siyah noktalar yerinde,
cilde cok hafif tazelik parlaklik yumusaklik geldi diyebilirim ama waow waow luk birsey yok,
birkac gun icinde ikinci uygulamayi da yapacagim bakalim,

vallahi benimde şu siyah noktalardan başım çok dertde arkadaşlar ya.bende şimdi okudum ve bugün deniycem bakalım neler olucak.inşallah bir faydasını görürüma.s

benimde siyah noktalarim cok.:a015: bu maske tam bana gore:teytey:
ama evde misir unu yok. yarin ilk is gidip un almakdelikafadulden
sonrada siyah noktalari yok etmek:jeyyar:

SİYAH NOKTA KONUSUNDA EN BERBAT DURUMDA OLANLARDAN BİRİ DE BENDİM.Bİ ARKADAŞIM BANA AKNEFUG TAVSİYE ETTİ BENDE KULLANDIM VE GERÇEKTEN İŞE YARADI ÜSTELİK DÜZENLİ KULLANIRSANIZ GERÇEKTEN ETKİSİNİ HEMEN GÖRÜRSÜNÜZ ÖYLE 3-5 AY KULLANMAYA DA GEREK YOK.SADECE 1 HAFTA DÜZENLİ KULLANIN BU İLACIN 2 ÇEŞİDİ VAR BİRİSİ AKNEFUG BP5 DİĞERİ AKNEFUG BP10 .EĞER GERÇEKTEN AĞIR SİYAH NOKTALARINIZ VARSA 10 U KULLANIN.AMA BEN 5 TEN BAŞLADIM ÇÜNKÜ ETKİLİ BİR İLAÇ a.s HATTA SİYAH NOKTA OLMAYAN YERLERİNİZE SÜRMEYİN.SADECE İŞLEM BÖLGESİNE UYGULAYIN .AKNEFUG 10 U DA VÜCUT KULLANIMLARINDA ÖNERİRİM.KÜÇÜK BEYAZ Bİ KUTUDA FİYATI DA 5 LİRA.

SİYAH NOKTA KONUSUNDA EN BERBAT DURUMDA OLANLARDAN BİRİ DE BENDİM.Bİ ARKADAŞIM BANA AKNEFUG TAVSİYE ETTİ BENDE KULLANDIM VE GERÇEKTEN İŞE YARADI ÜSTELİK DÜZENLİ KULLANIRSANIZ GERÇEKTEN ETKİSİNİ HEMEN GÖRÜRSÜNÜZ ÖYLE 3-5 AY KULLANMAYA DA GEREK YOK.SADECE 1 HAFTA DÜZENLİ KULLANIN BU İLACIN 2 ÇEŞİDİ VAR BİRİSİ AKNEFUG BP5 DİĞERİ AKNEFUG BP10 .EĞER GERÇEKTEN AĞIR SİYAH NOKTALARINIZ VARSA 10 U KULLANIN.AMA BEN 5 TEN BAŞLADIM ÇÜNKÜ ETKİLİ BİR İLAÇ a.s HATTA SİYAH NOKTA OLMAYAN YERLERİNİZE SÜRMEYİN.SADECE İŞLEM BÖLGESİNE UYGULAYIN .AKNEFUG 10 U DA VÜCUT KULLANIMLARINDA ÖNERİRİM.KÜÇÜK BEYAZ Bİ KUTUDA FİYATI DA 5 LİRA.

Bu ilaç mı yoksa dermokozmetik bir ürün mü acaba?

ben bugün uyguladım maskeyi gerçekten işe yaradı..haftada bir kez uygulayın derim..cildim yumuşak ve parlak oldu;yenilenmiş gibi...paylaşım için teşekkürler!!!

bu maskeyi biraz önce denedidim.gerçekten memnun kaldım.cildim pürüssüzleşti nefes alıyor gibi.paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.:1rolleyes:

ben de dün akşam denedim üyeliğim yeni aktif oldu şimdi yazıyorum gerçekten güzel bir maske çok teşekkürler :) benim karma bir cildim var ama ne yağlı bölgeler yağlandı ne kuru bölgeler daha kuru oldu hepsi aynı ve yumuşaktı :) siyah noktam zaten yoktu sivilce ve lekeler için yaptım sivilcelere etkisinden bahsedemem ama sağ yanağımdaki lekelerin kabukların hepsi yokoldu ve inanamadım yıllardır ordaydılar :)

paylasımın ıcın saol tatlım umarım bendede ıse yarar benımde sadece burnumun ustsunde cok rahatsız edıcı bı goruntusu yok ama ben bılıyorum ya orda oldugunu o bana yeter.

kızlar siyah nokta ve sivilceler için haccer doğal nemlendirici bakım kremini kullanabilirsiniz;gerçekten güzel bir krem ben kullanıyorum memnun kalırsınız sengözlerimebaksanab

X