Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yarencim korkma,sadece sivilcenin üstüne sürersen pek de fazla yararını göremezsin...benim cildimde beyaz ve çok hassas,ben öyle her kremi cildime süremiyorum,ama bu maskenin içinde süt de olduğu için cildini nemlendiriyor,bugüne kadar tahriş edeni görmedim, bu maskeyi yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum ve kime tavsiye ettiysem çok dua aldım...yine de sen bilirsin... bence dene derim, hala tereddütteysen,tahriş olacağını düşünüyorsan yüzünde çok kurutma,bi on dakka falan bekle ve nazikçe ovalayarak ılık suyla yıka...üstüne de nemlendiricini sür...ama maskeden sonra yorumu yaz...bu arada bi dahaki sefer maskeyi cildinde kurutman şartıyla...a.s.

Canım yaa ben bu maskeyi dün gece yatmadan önce uyguladım.Hiç etki etmedi.Bende zaten silik siyah noktalar minik minik burnumun üstünde.Birde 15 dk dayanabildim çünkü çenem ve alnım hemen kurudu gerildi.
Birde benim cildim kuru o yüzden olabilir mi.
2-3 gün sonra tekrar denicem bakalım.Yine yazarım:1closedeyes:

eğer cildin kuruysa maskeni içine bi kaç damla zeytinyağı ya da badem yağı koymanı tavsiye ederim...cildin hemen gerilip,ağrı hissetmezsin...ii denemeler...a.s.

ya okuyunca çok merak ettim, deniym dedim,, ama evde annem de olmadıgından mısır unu bulamadım alt katta teyzemler var, ona sordum, verdi yalnız mısır unu eskiymiş biraz,, kullanmadan önce biraz dene falan dedi,, ben de tehlikeye atmak istemiyorum hiç çünkü cildim çok sorunlu.. bişey olur mu ki bayatsa?CADIARZU

Beyaz cildi olanlara niye iyi gelmiyoki? Tam heveslenmiştim sonra hayal kırıklığına uğradım:çok üzgünüm:

bence sorun olmaz canım kullanabilirsin...
yinede bi sor sen sana veren teyzeye cok cok 1 sene kalsın oda birşey olmaz bence...

Beyaz cildi olanlara niye iyi gelmiyoki? Tam heveslenmiştim sonra hayal kırıklığına uğradım:çok üzgünüm:

beyaz cildi olana ii gelmiyor demedim,beyaz ve hassas ciltlere bile ii geliyor diye yazdım,dikkatli okumamışsın:)yani tahriş olmuyor...sen de mutlaka dene..a.s

walla canım,anlayamadım,çünkü un kolay kolay bayatlamaz,ama nemliyse deneme derim..bi kokla bakalım nem kokuyo mu:)nem kokmuyorsa kullanabilirsin...

kızlar bi de şunu da yazim,artan maskeyi sakın atmayın ellerinize sürün ve bekleyip aynı şekilde ovalayarak ılık suyla yıkayın,bembeyaz ve yumuşacık oluyor...bakım yaptırılmuş gibi...mutlaka deneyin ve sonucu bana yazın...

Ah bu dikkatsiz benkaydirigubbakcemile3 afedersin denicem hemenkaydirigubbakcemile2

paylaşım için teşekkürler kolay bi maske üstelik evde olan malzemelerle bende kimyevi ürünler denedim ama pek sonuç alamamıştım hemen denicem bunu bakalım

kızlar ben denedim maskeyi kaydirigubbakcemile5
siyah noktalarıma pek faydası olmadı ama
sivilcelerime iyi geldi kurudular :sm_cool:

arkadaşlar ben siyah noktalar için deniz yosunu-titree diye doğal bir sabun kullanıyorum çok işe yaradı siyah noktalar önce uç veriyo iğne gibi bi kaç gün içindede yok olup gidiyo iz falanda kalmıyo tavsiye ederim.

Eczaneden mi aldın canım?

Sanırım bu tam benim ihtiyacım olan şey.

verdiğim adreste sabunlar kısmında tedavi sabunları içinde deniz yosunu-titree ablamda 1 hafta oldu başladı o da selülit için kullanıyo bakalım sonucu haber veririm :)

paylasim icin saol cnm ihtiyacim olan sey iste bu
deneyip sonucu buraya yazicam

denedim sonunda bende
yuzumun rengi degisti bir anda ve o kadar yumusak olduki anlatamam ama siyah noktalar oldugu gibi duruyor malesef acaba ilk deneme oldugu icin mi boyle oldu.haftada bir kez yapicam.umarim siyah noktalari da temizler zamanla
tarifi paylastigin icin cok saol:)

benim tenim beyaz daha fazla açmasın aklıma takıldı denicem inş. sonucu yazarım işe yarar inş. ya siyah noktalardan bıktım bide yanaklarım hep kızarıo bunun da çözümü warmı:d

benim tenim beyaz daha fazla açmasın aklıma takıldı denicem inş. sonucu yazarım işe yarar inş. ya siyah noktalardan bıktım bide yanaklarım hep kızarıo bunun da çözümü warmı:d

yanakların sivilceden dolayı kızarıyorsa,sivilceler gidince kızartısı gider ama yanaklarının fıtratında kızarıklık varsa malesef kalıcıdır canım..aynı sorun bi arkadaşımda da var ,sürekli yanaklarına pudra sürüyor:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…