mısır unu ile yapılan maskeyi öncelikle sivilce olan bölümlere yapsam nasıl olur korkuyorumda tahriş olur diye cildim zaten bu aralar yeni yeni ufak ufak sivilceye benzer bişeyler çıkıyor ilaç kullanıyorum ama şu ana kadar bişeye yaradığını görmedim antibiyotik verdi doktor ama kullanmıyorum tahlil yapmadan verilirmi antibiyotik ya zaten kullanılması önerilmiyor pek doktorlarada güven yok evlenince geçer diyorlar:):) artık evlenmeyi beklicem herhalde sivilcelerimin geçmesi için ozamana kadar da pudra saolsun kapatıyorr
Canım yaa ben bu maskeyi dün gece yatmadan önce uyguladım.Hiç etki etmedi.Bende zaten silik siyah noktalar minik minik burnumun üstünde.Birde 15 dk dayanabildim çünkü çenem ve alnım hemen kurudu gerildi.
Birde benim cildim kuru o yüzden olabilir mi.
2-3 gün sonra tekrar denicem bakalım.Yine yazarım:1closedeyes:
ya okuyunca çok merak ettim, deniym dedim,, ama evde annem de olmadıgından mısır unu bulamadımalt katta teyzemler var, ona sordum, verdi yalnız mısır unu eskiymiş biraz,, kullanmadan önce biraz dene falan dedi,, ben de tehlikeye atmak istemiyorum hiç çünkü cildim çok sorunlu.. bişey olur mu ki bayatsa?CADIARZU
Beyaz cildi olanlara niye iyi gelmiyoki? Tam heveslenmiştim sonra hayal kırıklığına uğradım:çok üzgünüm:
ya okuyunca çok merak ettim, deniym dedim,, ama evde annem de olmadıgından mısır unu bulamadımalt katta teyzemler var, ona sordum, verdi yalnız mısır unu eskiymiş biraz,, kullanmadan önce biraz dene falan dedi,, ben de tehlikeye atmak istemiyorum hiç çünkü cildim çok sorunlu.. bişey olur mu ki bayatsa?CADIARZU
arkadaşlar ben siyah noktalar için deniz yosunu-titree diye doğal bir sabun kullanıyorum çok işe yaradı siyah noktalar önce uç veriyo iğne gibi bi kaç gün içindede yok olup gidiyo iz falanda kalmıyo tavsiye ederim.
benim tenim beyaz daha fazla açmasın aklıma takıldı denicem inş. sonucu yazarım işe yarar inş. ya siyah noktalardan bıktım bide yanaklarım hep kızarıo bunun da çözümü warmı:d