Bu arada bu kil maskeleri her cilt tipinde uygulanabilir mi?toz kil ve limon suyunu karıştır krem haline gelince dudak ve göz kenarına gelmeyecek şekilde sür..istersen zeytin yağı da ilave edebilirsin..kurumaya yakın cildinden ovarak çıkar..sonra ılık su ile yıka...sonucu göreceksin..ben gayet memnunum
ınnova peeling haftada bi kez ve her sabah akşam nıvea all-ın 1 kullanıyorum ve memnunum
Bende ınnova ürünleri aldım siyah noktalar için birde maskesi var haftada 1 kez uyguluyorum .Peeling ve toniklemeden sonra cildimin hafiflediğini hissediyorum kullanalı 1 hafta oldu bakalım işe yarıcak mı ..Yalnız gözeneklerimin temizlendiğini hissediyorum tmm da ya o gözenekler çok açılırda delik delik olursa diye tedirginim:44:
Hangi ürünleri ne sıklıkla kullanıyorsun?gözenek sıkılaştırıcı özel bir ürün kullanmadıkça sıkılaşacağını sanmıyorum. ben sorduğumda sadece temizleyerek gözeneklerinin kaybolmasını bekleme demişlerdi. ancak iyi temizlemezsek kir birikip daha da genişlemesine neden oluyormuş. o yüzden düzenli peeling yapıyorum. haftada 1 de maske. eskisi gibi siyah noktalar pütürlü gözenekler yok, dışarıdan bakınca gözenekler kaybolmuş gibi görünüyor. biraz böyle devam edeyim belki gözenek sıkılaştırıcı birşeyler de alırım.
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ve hemen derdimi sizlerle paylaşmak istedim :)
çok fazla olmasa da sivilceli ve karma bir cilt tipim var, siyah noktalar da olmazsa olmaz tabi!!
son zamanlarda baktım sivilceler geçecek gibi değil bakalım siyah noktalar için ne yapabilirim dedim ve
forumdaki gül suyu ile tonik olayını denemeye karar verdim ve rosense'in saf gül suyunu kullanmaya başladm
sanırım üç haftadır falan uyguluyorum yavaş yavaş sonuç almaya başladım burnum için ama önceden
küçük küçük olan sivilcele aniden azdı yanaklarım alnım falan tamamen sivilce doldu kırmızı kırmızı..
neden olmuş olabilir, gül suyu yapmış olabilir mi bunu merak ediyorum???!?!?
Bende ınnova ürünleri aldım siyah noktalar için birde maskesi var haftada 1 kez uyguluyorum .Peeling ve toniklemeden sonra cildimin hafiflediğini hissediyorum kullanalı 1 hafta oldu bakalım işe yarıcak mı ..Yalnız gözeneklerimin temizlendiğini hissediyorum tmm da ya o gözenekler çok açılırda delik delik olursa diye tedirginim:44:
Kızlar bir tarif var ve cok etkili.
1 yemek kaşığı toz jelatin (marketlerde bulabilirsiniz)
1 yemek kasığı süt
Bunları karıstırıp 10 saniye mikrodalgaya koyuyorsunuz.Teninizi yakmayacak hala geldiğinde bir fırça yardımıyla burun bölgesine uyguluyorsunuz ve kuruduğu zaman kaldırıyorsunuz.Çıkardığınız an banttaki siyahlıkları görebiliyorsunuz zaten.Biraz iğrenç ama etkili :)