Siyah Noktalar Macerasi....

Ben siyah noktalarım için denemediğim birşey kalmadı. Çözümü Nıvea karma ciltler için canlandırıcı jel temizleyici, tonik ve nemlendiricisinde buldum. Cildi tertemiz yapıyor. Zaten siyah nokta bir ciltte varsa ya karma cilttir yada yağlı cilttir. Mutlaka güzellik salonunda cilt analizi yaptırıp ona göre ürün kullanmak lazım. Yanlış ürün kullanımı daha fazla siyah noktaya sebep oluyor. siyah noktalarımdan çok şükür kurtuldum. Karma ciltli olanlara şiddetle nıvea canlandırırcı karma cilt serisini tavsiye edrim. Cilt canlanıyor ve tertemiz oluyor. Hatta benim sivilcemde oluyordu ona da fayda etti. uykusuz kaldığım zamanlarda yüzümdeki yorgunluğada çok iyi geliyor. cildimin canlandığını hissediyorum.

Son düzenleme:
Ben artık inanmıyorum siyah noktaları birşeyin geçirebileceğine...
Bu forumda hep takip ettim ben yok toz şekerdi yok limon-yoğurt,kil...Herkes geçirdiğini sanıyor ama geçirmiyor işte.Ha eğer geçiriyosa da eğer ufak ufak burunlarında benekler var onlara siyah nokta diyolar bi de ben kendi burnumun fotoğrafını koysam ödü patlar herkesin.Yüzünüzü buhara tutun limon sürün temizleyici jel kullanın hiçbişey farketmicek gene çıkıcak gene çıkıcak...

eh zaten cilt yağlı ve karma olduğu için üretim devam ediyor.

ama düzenli bakım ile siyahlaşmalarını engelleyebiliyoruz, değil mi :)

bir kere yapılıp kurtulunacak bir şey değil sonuçta.

ama iki haftada bir içlerini temizleme ve daha sonra cilde uygun bakım kürünü kullanınca sonuç daha güzel oluyor.

ben limon suyunu kullanıyorum. haftada bir kere yapıyorum. normalde tüy-kıl sorunu olan birisiyim ama kalınlaştırdığı olmadı.

limonu bir kaba sıkın. pamuğa batırdığınız suyuyla yüzünüzü silin. hassas bir cildiniz varsa en fazla yarım saat bekletin. yoksa eğer istediğiniz kadar bekletebilirsiniz. daha sonra ılık su ve protex sabun ile yıkayın. en azından birkaç gün yağlı cilt hissini unutun :)kaydirigubbakcemile5

not: protex'i yüzdeki siyah noktalar için kullanmamı tavsiye eden arkadaşımında erkek olduğunu belirtmek istiyorumguclubacismile

ya benmde syah noktaLarım var bndan kurtulmak zor fakat bn bi süre düznli olarak gece yatmadan önce ve sabah uyandgmda yuzumu saf beyaz sabunla yıkadm,10 içerisinde yuzum temzlendi ciLdim yaglıydı yaglı hissi kayboldu,ya düzenli olarak ciLdi temz tutunca hiç bi sorun kaLmıor..

evet katılıyorum saf beyaz sabunla yıkayında yüzü yaglı hissi kayboluyor bn bide gül suyuyla siliyorum temizleniyr gecici de olsa :)

aah kızlar bende siyah noktalardan dertliyim siyah noktalar yüzünden kuru cildim yağlı bir cilde döndü ama ben çözümü buldum işe yapıyor loreal parisn 2li siyah nokta kremini düzenli olarak kullanıyorm hem maske hem krem şeklinde ayrıca yüzümü sabunlayıp gül suyu yapıyorum o da cildimdeki gözenekleri ve sivilceleri temizliyor.aslında pek sivilce yok cildimde ama izler var ve nasıl kaybolucak bilemiyorummafoldumben

Ben Clean&Clear'ın Siyah noktolar için peeling jelini kullandım. İlk günden etkisini gösteriyor. Beni burnumun üstünde ve kenarlerında vardı. Hepsi gitmişti ama biraz ihmal edince bakımı tekrar oluştu. İçinde küçük taneler var onlar yapıyor asıl peelingi. krem kısmından medet ummayın. O topları avuç içinizle burnunuza sürünce bir şeyler yaptığını hissediyosunuz zaten.

Kızlar bir tarif var ve cok etkili.
1 yemek kaşığı toz jelatin (marketlerde bulabilirsiniz)

Kızlar bir tarif var ve cok etkili.
1 yemek kaşığı toz jelatin (marketlerde bulabilirsiniz)
1 yemek kasığı süt

Bunları karıstırıp 10 saniye mikrodalgaya koyuyorsunuz.Teninizi yakmayacak hala geldiğinde bir fırça yardımıyla burun bölgesine uyguluyorsunuz ve kuruduğu zaman kaldırıyorsunuz.Çıkardığınız an banttaki siyahlıkları görebiliyorsunuz zaten.Biraz iğrenç ama etkili :)

benim cildimde pek yağlı akne falan çok ben haftada bir veya iki kere diadermine nin peelingini uyguluyorum üstüne gülsuyuyla yaptığım kil maskesini sürüyorum 20dk falan bekletip yıkayınca gül suyuyla bi kere daha temizleyip yatıyorum sabaha bebek poposu gibi yumuşacık ve pürüzsüz oluyo yüzüm ama akşama doğru yağlanmaya başlıyo yine.. bi de ben sürekli beyaz sabunla yıkıyorum günde 2 kere falan. kesin çözüm değil bunlar ama cilt temizleniyo en azından

haftada iki üç kere siyah nokta bantlarından yaparsan başa çıkaiblirsin siyah noktalarınla.ben babama bile yapıyorum yüzü gözü aydınlanıyor babacığımınwatsons die bi kozmetik mağazası var oranın kendi sattığı bantlar var watsons marka çok uygun pembe kutulu olanı alıyorum ben 5 lira fiyatı.deneyebilirsin canım ben çok seviyorum nivea falan denemedim ama bu markadanda memnun kaldık ailecek uyguluyoruz

haftada iki üç kere siyah nokta bantlarından yaparsan başa çıkaiblirsin siyah noktalarınla.ben babama bile yapıyorum yüzü gözü aydınlanıyor babacığımınwatsons die bi kozmetik mağazası var oranın kendi sattığı bantlar var watsons marka çok uygun pembe kutulu olanı alıyorum ben 5 lira fiyatı.deneyebilirsin canım ben çok seviyorum nivea falan denemedim ama bu markadanda memnun kaldık ailecek uyguluyoruz

siyah nokta bantları gerçekten etkili oluyo bütün siyah noktaları çekip alıyo bantlar ama ne yazık ki 2 gün sonra yine siyah noktalar çıkıyo :/

Arkadaslar bantları ben de denedim hem watsons hem nivea, cok farkları yoktu bence tum bantlar benzer is yapıyor. Maksimum bir hafta icinde gözeneklerim yine dolmuş oluyor siyah siyah, burnum da parlamaya başlıyor

gecen haftasonu bir eczaneye uğradım gözenek sıkılastırıcı siyah nokta icin ne kullanabilirim diye sordum. Gozenek icin Bioderma sebium serisi bir krem önerdi. Siyah noktaya da etki etsin istersem Murad t bölgesi icin narlı bir jel var onu alabilirsin dedi. Bu iki üründen birini kullanan var mı burun gözenekleri ve noktalar icin? Eczanede dediklerine gore tedavi ediyormuş... Kullanan memnun kalan varsa ona gore alacağım :)

kk da bi topikte okuduğuma göre bi arkadaş siyah noktaları için kahvenin telvesini cildini temizledikten sonra sorunlu bölgesine sürmüş ve işe yaradığını söylüyo.

kk da bi topikte okuduğuma göre bi arkadaş siyah noktaları için kahvenin telvesini cildini temizledikten sonra sorunlu bölgesine sürmüş ve işe yaradığını söylüyo.

hangi başlıkta bahsetmiş bulamadım ben ne kadar sıklıkta kullanmış? bir de sadece telveyi mi sürmüş, başka bir şey kullanmış mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…