Sivilceli Ciltler siyah benlerini aldıranlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

semi44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
27
0
50
arkadaşlar yüzündeki siyah benlerialdıranlar varmı
ben aldırdım yaklaşık 1,5 ay önce bide çenemde kistleşmiş sivilceyi aldırdım cildim biraz geç iyileşti ama izleri duruyo ... aldıran varmı izlerden nasıl kurtulucam....benneyaptımki

Geçmiş olsun arkadaşım...
aldırdığınız benin altı hala yara,1,5 ay kısa bir zaman,
zaten sizin yapacağınız birşey yok,
zamanla iz az belirgin bir şekil alacaktır...
sevgiler...

Scarex süper bişey canım...
yara halinde değilse, mutlaka kullan...çok iyi geliyor.

zaten doktorum contraktubex verdi ama ondan sonra iltihaplandı bnde şimdi korkuyorum kullanmaya contraktubex kullanan varmı sivilce izlerinide iyi geliyomu kızlar...

Scarex süper bişey canım...
yara halinde değilse, mutlaka kullan...çok iyi geliyor.

yaa ben contractubex kullanıyorum acaba değiştirip scarex mi başlasam yaklaşık 5 ay olmuştur heralde biraz değişiklik var gibi ama emin değilim, nisan, sen kullandın sanırsam etkisi nasıl açıklayabilir misin canım acaba? Bu arada ben su çiçeği izlerime kullanıyorum.
Ben de eczanede böyle güzellik uzmanı olan bir bayan vardı ona sordum hangisi daha iyi diye, o da contractubex demişti ama satmak için demiş olabilir çünkü daha pahalı.

bende agustos ayında 3 tane siyah ben aldırdım izleri tam olarak geçmedi ama zamanla azalıyor gibi doktor iz kalmayacak dedi ama bakalım zamanla göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…