Sivrisinek ısırığı izi nasıl geçer?

VsneLroCCo

İşi bilcen işe gitmicen:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
198
1
96
Bursa
Bildiğiniz gibi bu yaz aylarında bi sürü Sivri sinek oluoo.dün Gece yüzümüde Isırmışlar.we kıpkırmızı siwilce gibi duruorr.Bunun için bi öneriniz warmı ya yardımcı olun lütfenn.:a015:

yaa evet kaşıdıkça izi kalıyor.. ben farkında olmadan gece yatarken felan kaşıyorum sabah bi kalkıyorum üzeri kabuk tutmuş.. sonrada o lekeler kalıyo..

bardağın içine çok az su koyup içinede bolca tuz katıp tuzu eritirip sivrinin ısırdığı yere sür.gerçekten faydasını görürsün. özellikle yatmadan önce sür ki gece hemn kırmızılığı geçio ufacık sivilce gibi oluo ayrıca kaşıntısıda geçio.kendim bizzat denedim faydasını çok gördüm a.s. yerimseniben

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Valla ben deli gibi kaşıyorum iz kalmıyor.Öte yandan evet kaşımayınız
Benim uyguladığım ve annemin öğrettiği taktik ise "losyon" adlı krem i sürmem.Öncelikle kaşıntısını hemen aldığı için kaşımama gerek kalmıyor.Ve izinin geçmesine geldiğimizde de zamanla diyebilirim.Hem nedir ki sivri sinek ısırığı, dert değil.1-2 haftada söner.

Bana doktorum Ovadril diye bir losyon vermişti ısırığın üzerine sürüyorsunuz ve iyice kurumasını bekliyorsunuz.Ben bir yada iki sürüşte faydasını görüyorum.

Yaaa benim geçen hafta oldu, kaşıdım şimdi soyuldu bembeyaz nokta nokta deri var kollarım iğrenç gözüküyor ve en az 20 tane var bunlardan Buna çaresi olan var mı?

benim dün gece yüzümü, elimi ve göz kapağımın üstünü ısırmış.tek gözüm dayak yemiş gibi şiş :) ben napıcam ?

Gectigi falan yol bei her sene yer bi illetler hep kasirim siyah bi leke kalir bacaklarimda geciyo diyen arkdaslar nasil gecio anlamis degilim.

Sivrisinekler bana bayılır bu Yüzden deneyimli sayılırım. Isırılır ısırılmaz kaşıntıyı bastırmak için fesnistil isimli antihistaminik jel kremden sürün eczanelerde bulunur. eğer kaşınmış ve kabuklanmışsa silverdin krem sürün ki yara çabuk iyileşsin. Yine aynı amaçla cildin onarımını hızlandıran bepanten merhem de sürülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…