• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivri sinek ısırigi kizimin butun kolunu şisirdi :(

Kizlar tahmun ettigim gibi sabah kolu baya rajatlamisti kizimin simdie ise duzeldi sayilir ben en iyisi sivrisinek ilaci alauim vucuduna

İ
Chicco çok iyi bir marka
Ben gönül rahatlığı ile kullanıyorum
İyi bir marka ama yine de zanzayı hem etkili bulmadım etkisi çabuk geçiyor, hem de daha zararlı gibi geliyor. Bebeğe sürülen şeyin tadının kezzap gibi dili yakması beni düşündürüyor. Bebek bu yani ayağını bile ağzına sokuyor bazen. İlla ağzına değecek o ilaç. Abartmıyorum isterseniz deneyin resmen dilim sızladı.
Bence deneyince bebeğinize sürdüğünüze pişman olacaksınız. Kim bilir kac defa elini ayağını ağzına soktu da ilaçtan dili yandı...
Ki yeterince etkili değil 3 saate etkisi geçiyor. Ben gece kalkıp kalkıp tekrar mı süreceğim bunu yani...

İ

İyi bir marka ama yine de zanzayı hem etkili bulmadım etkisi çabuk geçiyor, hem de daha zararlı gibi geliyor. Bebeğe sürülen şeyin tadının kezzap gibi dili yakması beni düşündürüyor. Bebek bu yani ayağını bile ağzına sokuyor bazen. İlla ağzına değecek o ilaç. Abartmıyorum isterseniz deneyin resmen dilim sızladı.
Bence deneyince bebeğinize sürdüğünüze pişman olacaksınız. Kim bilir kac defa elini ayağını ağzına soktu da ilaçtan dili yandı...
Ki yeterince etkili değil 3 saate etkisi geçiyor. Ben gece kalkıp kalkıp tekrar mı süreceğim bunu yani...

Kendim kullanmıştım
Hiçbirşey olmadı
Bilmiyorum

Sivrisinek olduguna emin misiniz?
Arı olabilir mi?
Eger ki cocuk rahatsiz degilse bekleyin bir gun daha ama kasiniyor veya aciyor ise yazik cekmesin daha fazla.

Back