- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 31
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Evet cnm alerjiyi duydum sivrisinek nasil.alerji yaparki yaSivrisinek ısırığına alerjisi vardır, yiğenimde öyle.
Doktora gidin krem fısfıs versin. Önümüz yaz her ısırdığında acile gidilmez, alın ilaçları yanınızda kalsın hemen müdahale edersiniz.
Geçmiş olsun
Of babasi da yok evde suan cocuk da uyiyor icime.kurt dustu yaValla sivrisinek bu, şakası olmaz her türlü mikrop taşıyor. Ölümcül bile olabilir. Yine gidin acile, ya sabaha geçmezse daha kötü olursa. Demek çocuğun alerjisi mi var acaba. Geçmiş olsun
Tamam canim.alirim ama mutlaka yine bi sekilfe isirir en iyisi alerjisi falan varmi diye doktora gotureyimChicconun sinek kovucusu öneririm
Tamam canim.alirim ama mutlaka yine bi sekilfe isirir en iyisi alerjisi falan varmi diye doktora gotureyim
Şu an acilden giriş yapın onlar zaten tahlil falan yaparlar gerekirse yönlendirirler.Evet cnm alerjiyi duydum sivrisinek nasil.alerji yaparki yahangi bölümr gotureyim canim
Kesinlikle...ben cok memnunum yani oģlumChicconun sinek kovucusu öneririm
Kesinlikle...ben cok memnunum yani oģlum
Halsizlini falan hep.hozlemledim. gun boyu oynadi zipladi hic oturmadi bile yemejde yedi ama.kol sişŞu an acilden giriş yapın onlar zaten tahlil falan yaparlar gerekirse yönlendirirler.
Ama genelde görünce anlıyorlar.
İhmal etmemek lazım şu an çocuk boğazı iltihaplı gibi halsizlik yaşıyor olabilir.
Hamdolsun.Halsizlini falan hep.hozlemledim. gun boyu oynadi zipladi hic oturmadi bile yemejde yedi ama.kol siş
Hadi yaaaOf babasi da yok evde suan cocuk da uyiyor icime.kurt dustu ya
Oylemi cnm insalah gecer onunda ..4 yasunsa yani sonradan cikti bebejken de mutlaja isirjlmiatir ama hibole bise gormedim ben gecen hafta olmamis olsaydi daha bi panik olabilirdim yarin gecmesi lazimKızımın da alerjisi var. Şişiyor oda. Bi defa yüzünü ısırmışlardı sabah bi kalktı yüzü çok fazla şişmiş doktora götürdük haftaiçi polikliniğe götürün demişti birde ovadril losyon yazmıştı kullandık geçti çok şükür alerjisi var kızımın da ama bu sene daha rahat yaş büyüdükçe geçiyo gibi. Sizin de geçer inş ama polikliniğe götürün mutlaka hem krem yada losyon yazar hem içiniz rahatlar. Geçmiş olsun
Anlayamadim canjmSinek alerjisi bugün kızımın alerji ilacını araştırıyorum bı yerde okudum.
Sehir disinda is icin ve yalbizim suan tek basuma bu saatte de goturmeye cesaretim yok gecen haftaki gibi gecnesini yariblik beklicem ama gecme olmassa yarib mutlaka alir yawrumu giderim canimHamdolsun.
Siz gidin hemen sivrisinek taşıyıcıdır biliyorsunuz ilaçları alırsınız en azından.
Eşiniz nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?