• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivri sinek ısırigi kizimin butun kolunu şisirdi :(

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
31
Arkadaslar acil yardima ihtiyacim var 2 gyn once kolunu kizimin sivrisinek isirmis sanirim 2 yada 3 yerden ayni alanda ve 2 gundur kolu sisti ve o sisen kizim cok sicak diger vucuduna gore..sivrisinek isirigidir dedik onemsemedik iner gider dedik ama.bugun 3.gun bitti gecmedi sanki daha bi yayildi sisme...acile goturmek istiyorum ama gecen hafta da ayni sey elinin yanina oldu ayni sekilde sisti 2 .3 gun surdu ve sabah bi baktik gecmis gitmis ...esim bu da oyle olur belki 1 gun daha bekleyelim dedi ondan goturmedik henuz...sizinde cocugunuzun basina geldimi bu..nette kotu seyler okudum.cok.korktum.suan:(

Sivrisinek ısırığına alerjisi vardır, yiğenimde öyle.
Doktora gidin krem fısfıs versin. Önümüz yaz her ısırdığında acile gidilmez, alın ilaçları yanınızda kalsın hemen müdahale edersiniz.

Geçmiş olsun
Evet cnm alerjiyi duydum sivrisinek nasil.alerji yaparki ya :( hangi bölümr gotureyim canim

Evet cnm alerjiyi duydum sivrisinek nasil.alerji yaparki ya :KK43: hangi bölümr gotureyim canim
Şu an acilden giriş yapın onlar zaten tahlil falan yaparlar gerekirse yönlendirirler.
Ama genelde görünce anlıyorlar.
İhmal etmemek lazım şu an çocuk boğazı iltihaplı gibi halsizlik yaşıyor olabilir.

Şu an acilden giriş yapın onlar zaten tahlil falan yaparlar gerekirse yönlendirirler.
Ama genelde görünce anlıyorlar.
İhmal etmemek lazım şu an çocuk boğazı iltihaplı gibi halsizlik yaşıyor olabilir.
Halsizlini falan hep.hozlemledim. gun boyu oynadi zipladi hic oturmadi bile yemejde yedi ama.kol siş

Kızımın da alerjisi var. Şişiyor oda. Bi defa yüzünü ısırmışlardı sabah bi kalktı yüzü çok fazla şişmiş doktora götürdük haftaiçi polikliniğe götürün demişti birde ovadril losyon yazmıştı kullandık geçti çok şükür alerjisi var kızımın da ama bu sene daha rahat yaş büyüdükçe geçiyo gibi. Sizin de geçer inş ama polikliniğe götürün mutlaka hem krem yada losyon yazar hem içiniz rahatlar. Geçmiş olsun

Kızımın da alerjisi var. Şişiyor oda. Bi defa yüzünü ısırmışlardı sabah bi kalktı yüzü çok fazla şişmiş doktora götürdük haftaiçi polikliniğe götürün demişti birde ovadril losyon yazmıştı kullandık geçti çok şükür alerjisi var kızımın da ama bu sene daha rahat yaş büyüdükçe geçiyo gibi. Sizin de geçer inş ama polikliniğe götürün mutlaka hem krem yada losyon yazar hem içiniz rahatlar. Geçmiş olsun
Oylemi cnm insalah gecer onunda ..4 yasunsa yani sonradan cikti bebejken de mutlaja isirjlmiatir ama hibole bise gormedim ben gecen hafta olmamis olsaydi daha bi panik olabilirdim yarin gecmesi lazim :((

Hamdolsun.
Siz gidin hemen sivrisinek taşıyıcıdır biliyorsunuz ilaçları alırsınız en azından.
Eşiniz nerde?
Sehir disinda is icin ve yalbizim suan tek basuma bu saatte de goturmeye cesaretim yok gecen haftaki gibi gecnesini yariblik beklicem ama gecme olmassa yarib mutlaka alir yawrumu giderim canim :(

Back