- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Bir dönem onu da kullandım, ve cildim yağdan parlıyordu resmenİmex kullanın, fondeten sürmüş gibi bir etki veriyor hemde sivilceleri kurutuyor
Aynen sadece alnımda..Roaccutane'i son çare olarak düşünün. Sadece alindaysa gerek yok bence de.
Muhtemelen stres kaynaklı.
Hormon tahlili yaptirdiniz mi bazen direk ilaç yazıp gönderiyorlar belki hormonlarla ilgilidir çok geçmiş olsunBir dönem onu da kullandım, ve cildim yağdan parlıyordu resmen
Yağ hiç denemedim..Oncelikke cilt tipinize uygun bir yüz temizleme jeli alın. Mumkunsr doğal icerik olsun. Her gün gece yatarken yıkayın onunla.yuzunuzu sonra iki tane ped pamuğu alın 5 6'şar damla çay ağacı yağını damlatıp kuruladiginiz yüzünüzü silin... uçucu bir yag ve ferahlik verecek. 1 2 dakika sonra su bazlı bi nemlendirici ile ufacik bi nemlendirme yapin bitti. Dogal içerik olsun ama.sonra sabah kalktiginizda yüzünüzü serin bir suyla yıkayın normal yuz yikar gibi. Kurulayin bu sefer pamuklara biberiye yağı damlatip silin ve 1 2 dakika sonra nemlendirin.
Iki yağda ucucu yağdir yaglanma yapmaz. Bir de yaglr gozlerinizi yakmasin diye göz cevrenize surmeyin...
Ben en etkili yol olarak bunu buldum. 1 ay sonra ortamlarda yuzun ne kadar ışıl ışıl diyorlardi
Beslenmeme o kadar dikkat ederim ki..Beslenmenize dikkat edin.Düzenli spor yapın.Kanınıza baktırın.Son olarak başka bir doktora daha gidin iyice araştırıp.
Hormon tahlilini en son geçen yıl yaptırmıştım normaldi, tiroit değerleri vs.Hormon tahlili yaptirdiniz mi bazen direk ilaç yazıp gönderiyorlar belki hormonlarla ilgilidir çok geçmiş olsun
Güneş kremlerinin içeriği genel olarak yağlı olduğu İçin bir de sivilce sorunu yaşadığım İçin alnıma krem sürmüyorum. Yüzümün diğer kısımlarına sürüyorum .. hata mı yapıyorum ki bu noktada ? Avene diye bir markanın güneş kremini kullanıyorum şuan, bitmek üzere. Hazırda ersağ güneş kremi aldım onu kullanacağım..Cildinizi çok kurutmayın, su bazlı nemlendirici kullanın. Cilt aşırı kuru olduğunda bunu dengelemek için fazla yağ üretmeye başlar.
Çay ağacı yağını q-tipe damlatarak sivilcelere uygulayabilirsiniz. Çok kullanmayın yalnız fazlası yakar.
Salisik asit içeren temizleyicilerle yüzünüzü yıkayın ve hafif bir şekilde peeling yapın.
Bol bol nemlendirin ve güneş kremi kullanın. Ben bunları biliyorum
Bende güneş kremi olarak “heh bu” diyebileceğim bir marka henüz bulamadım. Çok alerjik cildim ve güneş kremleri gözümü sulandırıyor çok. Şu an the bodyshopun güneş kremini kullanıyorum sivilcelendirme, alerji yapmadı memnun gibiyim ama biterse başka bir marka denerim.Güneş kremlerinin içeriği genel olarak yağlı olduğu İçin bir de sivilce sorunu yaşadığım İçin alnıma krem sürmüyorum. Yüzümün diğer kısımlarına sürüyorum .. hata mı yapıyorum ki bu noktada ? Avene diye bir markanın güneş kremini kullanıyorum şuan, bitmek üzere. Hazırda ersağ güneş kremi aldım onu kullanacağım..
Onun dışında çay ağacı yağını denemedim. İyi gelir mi ki sivilcelere
Çay ağacı yağı İçin bana önerebileceğiniz bir marka var mı ? İçeriği en doğal olan..Bende güneş kremi olarak “heh bu” diyebileceğim bir marka henüz bulamadım. Çok alerjik cildim ve güneş kremleri gözümü sulandırıyor çok. Şu an the bodyshopun güneş kremini kullanıyorum sivilcelendirme, alerji yapmadı memnun gibiyim ama biterse başka bir marka denerim.
Çay ağacı yağı bir mucize bence. Adet dönemleri yeri belli çıkan sivilcem var 1-2 tane. Gördüğüm an sürüyorum hemen geçiyor. Çay ağacı yağı özlü temizleyiciler de var.
A bir de kil maskesi iyi gelebilir. Çok güzel cilt gözenek temizliği yapıyor.
İçerik olarak hangisi en doğal bilmiyorum ama shiffa home kullanıyorum ben genelde. Bir de rossmannın markasını denemiştim ama şu an kullandığım daha etkili geldi bana.Çay ağacı yağı İçin bana önerebileceğiniz bir marka var mı ? İçeriği en doğal olan..
Bir de kil maskesi bu aktarlarda satılan toz kendimiz yapacağımız maske mi yoksa dermokilin felan hazır olan maskelerden mi önerirsiniz ?
Shifta home rossmanda satılıyordu sanırım..İçerik olarak hangisi en doğal bilmiyorum ama shiffa home kullanıyorum ben genelde. Bir de rossmannın markasını denemiştim ama şu an kullandığım daha etkili geldi bana.
Kil maskesini de aktardan toz şeklinde alıp kendim yapmayı tercih ediyorum.
Makyajımı sildikten sonra uygun bir jel ile yıkayıp, tonik ile tekrar silerim ama hal bu ..Bi krem öneremem cildinize ne faydalı gelir yanlıs birsey söylemek istemem tibben. Ama mutlaka cildinizi derinlemesine temizleyin. Her sabah uyandıgınızda, sokaktan eve girdiginizde hatta yatmadan önce. Ve ufak bir siseye sirkeli , limonlu hafifte su’lu bi karısım yapın. Pamukla yatmadan önce yüzünüzün her yerine sürün. O sekilde uyuyabilirsiniz (agır kokusu var evet ama çare sonucta )sirke cildinizi kurutmaya ve bakterileri öldürmeye yarar. Limon ise kuruyan cildinizi parlatmaya ,kaliteli bi görünüm icin cok ideal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?