Sivilceli Ciltler Sivilcelerle başım dertte :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Otacının çam katranlı kükürtlü sabunu var yıllardır onu kullanıyorum ben iyi geliyor. Günde iki kere falan kullanın.

Bahsettiğiniz ilaç ta roaccutane kadar zararlı içerikte mi ?
Maalesef öyle. Kendinize dikkat etmeniz gerekiyor ve herkeste aynı etkiyi yaratmayabiliyor. Bir arkadaşımla birlikte başlamıştık ona iyi gelmedi ve bıraktı fakat bende bi reaksiyon göstermedi. Her ay düzenli olarak kan tahlili yaptırdım, her gün düzenli olarak 3lt'ye yakın su içtim. Cildim yağlı fakat ilacı kullanırken çok kurudu bebek yağı falan kullanıyordum.

Otacının çam katranlı kükürtlü sabunu var yıllardır onu kullanıyorum ben iyi geliyor. Günde iki kere falan kullanın.
Doğal kükürtlü bir sabun ben de kullanıyorum. Hatta sürüp 3-5 dk bekletip duruluyorum . Ama faydası yok bilmiyorum ya.. takmayayım diyorum, ama olmuyor.
Yüzüme normalde bir şey sürmeyi sevmem . Ama mecburen görüntüsünden dolayı bb krem sürmek zorunda kalıyorum, ve bu durum da canımı sıkıyor..

Olmayacak böyle. Özel iyi bir prof dr bulup gitmem gerekiyor..
Belki bana da öyle bir ilaç yazacak.. zararlı diye yıllardır kola cips gazoz vs bile tüketmem ben. Böyle dikkat ederken o ilacı kullanmak zor olacak benim için ama . Tek yol o sanki

Aynen sadece alnımda..
Pütür pütür isilik gibi..
Yıkadığım zaman felan kıpkırmızı oluyor alnım
Önceden yoktu, 26 yaşından sonra çıktı .. bilmiyorum ne yapacağımı
Kudret narı denediniz mi?

Bende sivilce tedavisi gördüm.Yüz yıkama jeli bir de kremler veriyorlar.Sivilce oluşumunu önlese de bende lekelerde fayda etmedi.Bunun tek çareai doktora gitmek.Envayi çeşit kocakarı ilaçlarını denedim nafile.

Sen sürdükçe onlar tekrar çıkacak bu bir sirkülasyon. Kafana takma fazla stresten çıkıyordur.

Öncelikle geçmiş olsun, size tavsiyem bol bol su içmeniz fazla yağlı gıdalardan uzak durmanız aynı zamanda şekerli paketlenmiş abur cubur gıdalardan kesinlikle uzak durun baharatlı yiyecekelrde sivilce yapar onlarıda yemeyin bunun dışında tıbbi ilaç yerine alternatif tıpta deneyebilrisiniz ibrahim saraçoplunun youtubeda sivilce için videoları var onalrı izleyin ama ben kendimde bildiğim için sivilce olayının en çok beslenmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum özellkle şekerli baharatlı ve acılı yiyiceklerden uzak durun

Bugün 4 tl felan su içtim heralde. Günlük te ortalama 3 lt içerim..
Cips mips kola mola onlar hayatımda yok zaten. Arada bir regl döneminde çikolata çok canım ister ve yerim..
Hemen yarın çay ağacı yağı alıp ,deneyeceğim. Güzel yorumlar geldi sağ olsunlar onunla ilgili..
Umarım geçer :/

Roaccutane'yi bıraktıktan 1 ay sonra mı hamile kaldınız? En az 6 ay hamile kalınmamasında fayda var.Umarım herşey yolundadır.

Benim kuzenimde oyleydi. Mor sogan var ya onu guzelce kaynatin soguduktan sonra gece yatmadan yuzunuze sürün ve uyuyun 1 hafta icinde etkisini gosteriyor kuzenimin suan yuzu bebek gibi o lekeli ve kabarcikli kiz gitti ayna surat geldi yemin ederim

Bu muhacir kremini komşu yaşlı teyzelerden çok duydum çok methediyorlar. Yüzleri gerçekten bembeyaz . Hatta birisi Bulgaristandan getirtiyorum demişti. Acaba nereden alıyorsunuz siz. Çok merak ediyorum bu kremi.

Bu muhacir kremini komşu yaşlı teyzelerden çok duydum çok methediyorlar. Yüzleri gerçekten bembeyaz . Hatta birisi Bulgaristandan getirtiyorum demişti. Acaba nereden alıyorsunuz siz. Çok merak ediyorum bu kremi.
Ben bizim buradaki züccaciyede buldum,stok yapmışlar hatta. İnternette satılıyormuş bugun görmüştüm hepsiburada ve gittigidiyor da vardı Bizim burada pazarda, muhacir bakkalında her yerde var

Ben bizim buradaki züccaciyede buldum,stok yapmışlar hatta. İnternette satılıyormuş bugun görmüştüm hepsiburada ve gittigidiyor da vardı Bizim burada pazarda, muhacir bakkalında her yerde var
Aslında en güzeli muhavir pazarlarından yada bakkalından almak ama İstanbul'da hiç denk gelmedim. Bende internetten alıp bi deneyeceğim galiba, merak ettim baya.

Roaccutane'yi bıraktıktan 1 ay sonra mı hamile kaldınız? En az 6 ay hamile kalınmamasında fayda var.Umarım herşey yolundadır.
Çok şükür oğluş sapasağlam bir engeli olsa çoktan belli olurmuş doktorlarımın bilgisi var

Nasıl yani roaccutane kullandıktan 1 ay sontamı hamilr kaldınız?bildiğim kadarıyla roaccutane kullananların bıraktıktan en az 6 ay sonra çocuk düşünmesi gerekiyor.inşallah bir sorun yoktur

Çikolatada siivlce yapıyormuş malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…