Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

pamuğum bilemiyorum ki...Belki geçici bir durumdur.İstersen biraz bekle.Kendileri geçmezlerse, ondan sonra denersin canım.Sevgiler.

pamuğum bilemiyorum ki...Belki geçici bir durumdur.İstersen biraz bekle.Kendileri geçmezlerse, ondan sonra denersin canım.Sevgiler.

saol bitanesim inşallah dediğin gibi geçerler kurumaya başladılar bile :1hug: saol yinede ben bunu bi yerlere not edicem çok faydalı bişeye bensiyo a.s.

bu losyonu geçen yıl doktorum banada vermişti.benim yüzümü çok yakıyordu.ama siyah noktalara falan çok iyi geliyor.doktorum zaten bana siyah noktalar için vermişti

belki başkalarıda söylemiştir bilmiyorum çünkü mesajlar eski.tretin kremin içindeki bazı maddeler alkolle etkileşiyor.o yüzden bu losyonu sürersen alerji olabilirsin.bi keresinde ben dalgınlıkla yüzüme kolonya sürdüm hoş kokulu olanlardan.saniyesinde yüzüm kıpkırmızı oldu ve 3 gün geçmedi.aman dikkat et tretin kullanırken

Ben de Kayseri de söylüyorum eczacılara
biz yapıyoruz bundan ama içinde aseton yok diyolar
doktor reçetesi falan istiyolar
Mülteci arkadaşım sen söyleyebilir misin Kayseri de hangi eczanede yaptırdın

bende bu losyonu kullanmaya basladımfaydası olucak umarım.sızınle buradan paylasırım sonucları sevgıler:))

tulişim yeni gördüm topicini
önceden içi iltahaplı kırmızı akneler olurdu bendede acayip ağrılı benzamicyn kullandım vede alkollü mendille cildimi hergün sildim peşine gül suyuna pamuğu batırıp sabah akşam sildim hala da siliyorum ve dove sabunun salatalık özlü sabununu kullanıyorum şükür sorunum bitti çok utanırdım saçlarımla yüzümü kapatırdım şimdi saçımı toplayabiliyorum bile bunu hayal bile edemezdim önceden kalan çok az izler var onlar için bu karışımı deneyeceğim madem soyuyor çünkü peelingler istediğim gibi soymuyor sağol canım eline yüreğine sağlık.
Benim sorunum böyle bitti kızlar sizde karışımı yapmasanız da dediklerimi uygulayınyerimseniben

Senin adına çok sevindim cadım.Eminim o sivilcelerle bile dünya güzelisindir.tatlicadiarzuPaylaştığın tavsiyelerin de çok yararlı.Sevgilerimle bitanem.

cuma günü karışımı eczanede yaptırdım. şimdiye kadar binlerce yaptıklarını söyledi. kardeşim cumadan beri kullanıyor ama bir değişiklik olmadı. acaba kaç günde etkisini gösterir. bu arada yüzünü sebamedle yıkıyordu daha önce, sabunla yıkamaya devam etsin mi. tuliana cevabını bekliyorum.

Canım benim kullanışımda doktor sabunu yasaklamıştı.İstersen kardeşine söyle,sevgiler.

slm tuliana, internette gezerken bu siteye rastladim. benimde yagli cildim var sivilceler hic eksik olmuyo suratimda, ama maalesef almanyada yapmiolar aseton cild icin yasakmis bende arkadasima verdim türkiyede yaptirjak acaba türkiyede her eczane yapior mu? 2 yildir kullanmissin, bi sise ne kadara dayanio ve günde 2 keremi sürdün sabah aksam??? cevabini bekliom sevgilerle öptm tuliana )

Sevgili İley...sen ve diğer arkadaşlarımın hep gözden kaçırdığınız iki şey var.Bir tanesi bu toniği doktor tavsiyesi ile kullanmıştım.Yani bu toniği doktorunuza danışıp ondan sonra kullanmanızı her zaman tavsiye ederim.ikincisi de bu toniği yine doktorun verdiği bir antibiyotik takviyesi ile birlikte kullanmış olduğum.Yani toniği yaptırıp tek başına sonuç alamayanlar bu hususu da dikkate almalılar.
Canım,ben bu toniği her eczanede yaptıramadığım için sonunda İstanbul Bakırköyde bulduğum bir eczaneden yaptırmaya devam etmiştim.Ama yıllar oldu,belki şimdi her eczanede yapılıyordur,bilemiyorum.Önemli olan resorchine yerine muadili bir madde kullanmamaları.Bu çok önemli.Ya da saf gülsuyu yerine normal gülsuyu kullanmamaları.Yani eczane yaparım der ama benzeri maddelerle falan da yapabilir ki bu bir kez başıma gelmişti.
Bu arada,sabah ve akşamları normal bir tonik gibi pamuğa alıp cildini temizle,sabun vs.kullanma.Bu arada pudra,fondöten,patakrem vs.gibi kapatıcılar kullanma.Sanırım verilen miktardaki tonik bir ay kadar kullanılıyordu,geçmiş zaman pek iyi hatırlamıyorum.
Geçmiş olsun,sevgilerimle canım.

Tuliana Yani Beynimden'' Yaaaa Nasil Geçecek Bu Aniden çenemde çikan Sivilceler Allahim Ya Nerden çiktilar Durduk Yere Güzellik De Gitti Nazar Mi Değdi Ne Vs... Gibi şeyler Geçirirken Birden Sana Rastladim... Birazdan Eczaneye Uğruycam... Deniycem...ah Ah...ne Demişler Güzelliğine Güvenme 1 Sivilce Yeter... Yetti Valla

herkeze merhaba

ben siteye yeni üye oldum, bu suyu bende yaptırdım bugün ilk kez kullandım ilk sürdüğüm an yaktı suratımı ama hemen geçti umarım iyi gelir

bende aldım tarifi en kısa sürede bir eczaneye gitmeyi ve yaptırmayı düşünüyorum.saol canım.

slmmm zamanında bana bunu bi doktor yazdırmıştı ben isteksizce sürdüm ilkinde hiç bi faydasını görmemiştim sonra anladım ki çıkan sivilcelerimi azaltıtı eski sivilce izlerim gitti ama tam sürmediğimden tekrar çıktı receteyi kaybettim sonra bulamamıştım saten şuan ihtiyacım vardı saten sana çok tşkr ediyorum

bi şey daha sana doktorun sabunumu yasakladı ama doktor recete yanına bi sabunda yazmıştı beraber kullandım pek bi zararını görmedim acaba şimdi kullanmasam mı şimdi zinco kullanıyorum çok etkili bi sabun bırakıyım mı?

Nihalciğim benim de suratımı yakıyordu ilk zamanlar.
Kezo cuğum bana sabun kullanma demişti ama ciltten cilde değişir tabii.O doktorumun tavsiyesiydi,ben de onu dinledim ve kullanmadım.Ama sana sabunu kendi doktorun vermişse elbette ki kullanmalısın canım.Yıllar önce piyasada var olan yüz sabunları ile şimdinin teknolojisiyle üretilen medikal sabunlar arasında mutlaka dağlar kadar fark var.Şimdikiler ilaç gibi artık.Doktorun vermişse,vardır bir bildiği...Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…