- 18 Ocak 2015
- 83
- 7
- 98
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben kullanali 4 gun oluyo sanki sivilcelerin siskinligini indirdi ama izler hala duruyo kipkirmizi heryer sizce onlarida gecirirmi yoksa bosa kurekmi cekiyorum
Yani bende bilemedim kimisinin izlerini bile gecirmis tamamen gecmis mucize etkisi yapanlar var herkesin cilt tipi farkli tabiSivilce izlerim benimde duruyor ama sivilce cikmasini onluyoruz iste bunu kullanarak.izlerin icin yaninda baska birsey kullanman lazim bence...
Yani bende bilemedim kimisinin izlerini bile gecirmis tamamen gecmis mucize etkisi yapanlar var herkesin cilt tipi farkli tabi
Evet simdi biraz umutlandım umarım dedigin gibi olur :)Ama zaten sivilcen cikmazsa, izleride belli bir muddet sonra geciyor.o yuzden kullanmaya devam zararida yok yani suyun.ustelik icinde bulunan salistik asit cildi yeniliyormus.yasinda gencse gecer izleride ama biraz sabir...
ücreti ne kadar tutuyo?En basta yazan suyun birebir aynisini yaptirdim bakalim ise yaricakmi daha once salik asitli olanini kullandim hic ise yaramadi ama orjinal tarifi yaptirdim bu sefer
Ben 12 liraya yaptırdım ama buda etkili olmadı yani hatta tahris etti sivilceleri daha cok kızarttı son zamanlarda bende bıraktım kullanmayı bir ay kadar kullandımücreti ne kadar tutuyo?
kullandıktan sonra nemlendırıcı surdunuzmu?Ben 12 liraya yaptırdım ama buda etkili olmadı yani hatta tahris etti sivilceleri daha cok kızarttı son zamanlarda bende bıraktım kullanmayı bir ay kadar kullandım
Yok ben kullandıktan sonra bisey surmuyordum zaten bi sure sonra doktor sivilce kremi yazmıstı onu kullanmaya basladım ustunekullandıktan sonra nemlendırıcı surdunuzmu?
Merhabalar, suyu tek başına mı kullandınız antibiyotiği de kullandınız mı?merhaba tulişciğim.....çok mutluyum.....tavsiye ettiğin ilacı 2 hafta oldu kullanalı ...ve sonuç harika....yıllardır uğraştığım sivilcelerimden kurtulma yolundayım inşallah....Allah razı olsun....Herşey gönlünce olsun...sevgilerimle..a.s.
Gerçekten de ıse yarıyor muahhh yıllar önce kullandıgım tonik tekrar oğlum icin yaptıracagım..mucize tonık :)