acaba bu formulu her eczane yaparmı
Sevgili tuliana sana buradan teşşür etmek istedim ben bu toniği kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu.Çok güzel sonuçlar aldım. Artık sivilce çıkmıyor.(reglmde sadece ufacık bir tane o da normal) ayrıca sivilce izlerimde yavaş yavaş geçiyor. Ayrıca cildim bu sıcaklara ve terlemelere karşı pırıl pırıl ve tertemiz gözüküyor. bu karışımı kullanmaya devam edeceğim. Sizlerede tavsiye ederim.sevgilerimlea.s.
Sevgili tuliana..açtıgın konuyu baştan sona ilgiyle okudum yorumlarıda tabii denemekte yarar var diye düşünüyorum..ama takıldıgım bi nokta var kızımın yoğun sivilce sorunu var 13 yaşında ama ergenlige çok erken girdi 2 yıldır gitmedigimiz doktor kalmadı antibiyotikler benzamcyn türü ilaçlar ama hiç birinden sonuç alamadık..sivilceleri yüzünden psikolojisi bozulmuş durumda..acaba bu verdigin formülü kızıma uygulayabilirmiyiz..herhangi bi yan etkisi olabilirmi??
teşekkürler
lacey çok sevindim canım.İnşallah bir daha hiç çıkmaz.Sevgilerimle.
tulina; aseton bildiğimiz aseton mu yoksa bu eczacıların kullandığı farklı bir şey mi
tuliana tşk ederiz verdiğin bilgi için benim de aklıma yattı yaptırabilecek bir eczane bulabilirsem alkol ve aseton 100 gr olarak yaptıracağım. nişanlım için çünkü 2 ay sonra düğünümüz olacak cildinde sivilce yok sayılır ama biraz lekeli. yaptırmaya yaptırcamda nasıl kullanmaya ikna edeceğim onu bilmiyorum işte :uhm: :uhm:
Nazlıcığım, dediğin gibi bu ergenlik.Daha doğrusu bluğ çağı sivilcesi.Sanırım gelişimini tamamlayınca geçecektir.Şu an için ben senin yerinde olsam bu yaştaki kızıma kullanmaya çekinirdim.Çünkü cildi daha çok taze ve hormon gelişimi daha tamamlanmamış olabilir.Yine de sen bilirsin,canım.Yan etkisi olup olamayacağını kestirmek çok zor.Daha çok küçük yaşı çünkü.
İki yıldır diyorsun ya,yani onbir yaşında mı başladı doktorlara gitmeye?Canım benim ya,çok erken değil mi?
Yine söylüyorum,bence hormonal gelişimini tamamlayınca sorunu geçecektir.Ama yine de denemek isterim dersen,sen bilirsin canım.O tazecik cildini kurutmasından korkarım.:1no2:
Nazlım doktorun buna kızın için onay vermesine çok sevindim.Umarım güzel gelişmeleri burdan paylaşırsın.Sevgiler.:1hug::1hug:
Canım benim ilgine çok teşekkür ederimm..bir doktor arkadaşıma sordum bu karışımı önce formülü gösterdim bu nedir diye oda bana yüz temizleme losyonu formülü dedi kızımda kullanabilirimiyim dedim evet kullanabilirsin zararsız ve yararlı bi karışımdır dedi...en kısa sürede yaptırıcam umarım senin aldıgın sonucu bizde alırız...çookkk teşekkürlerrrrr..