Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Tuliana
Ben bu formülü verdiğinde,bir öğretmen arkadaşıma yazıp senin tavsiyelerini anlattım ve istersen yaptır dedim.
Bir hafta sonra doktoruna sordu,doktoru hanımefendi de ben reçeteye yazamam formül bana ait değil ama zararı olmaz,yaptırabilirsin dedi.
Sonra Bakırköyde adını verdiğin eczanede yaptırdı.O eczacı,biz bu formülü uzun zaman önce yapıyorduk,bir genç kıza,demiş.Kimbilir belki de sendin hatırladığı.Demiştin ya üniversite yıllarımda yaptırmıştım diye.
Neyse şimdi sonucu yazayım.Arkadaşımın yüzünde hiç geçmeyen mor mor kabuklar önce kurudu ve döküldü.Sonra içi iltihaplı sivilceleri yavaş yavaş kurudu.Hepimiz bu gelişmeye şahit olduk.
Sonra yeni sivilceler çıkmamaya başladı.Bazılarını sıkıyorum ama içlerinden çıkan iltihap yerine kurumuş partiküller oluyor dedi.
Şimdi bir şişe daha yaptırdı.Bir sürü vichy ilaçlarına para dökmüştü,ama bunun bir şişesi bile sonuç verdi.Yüzüm pürüzsüz olana kadar kullanacağım diyor şimdi.
Bu ilacı burda Kadınlar Klübü üyeleriyle paylaştığın için sana çok teşekkür ederiz.Şimdi memleketteki erkek kardeşime de tavsiye ettim. O da başlayalı altı gün olmuş,bu harika bir şey kaşınan,acıyan sivilcelerim solmaya başladı diye mesaj attı.Onunla ilgili sonucu da yazarım.
Tekrar tekrar teşekkür etmek istedim.

Eğer sivilce nedeniyle leke problemi olan varsa geçenlerde tavsiye üzerine İlvina (Salyangoz özlü krem) aldım, 1 hafta geçti yüzümde kırmızılıklar azaldı. Bunun yanında soyulmaya yardım eden doktorun verdiği başka bi krem daha kullanıyorum ama bunu da denemenizi tavsiye ederim.. Hem cildi yumuşatıyor hem de lekelerde azalma gözlemledim.. Pek çok kişi de anti-aging için alıyomuş ama onun farkını bilemiyorum naniknanik Denemek isteyen olur belki..

acaba bu formulu her eczane yaparmı

Canım eczanede resorchine yoksa veya ekstra saf gülsuyu yoksa yapmayabilir ya da bunların muadilini kullanarak benzer bir şey hazırlayıp verebilir.Ben epey gezmiştim tam formülü yapacak bir eczane bulana kadar.ondan sonra da hep oraya yaptırdım.Bazı eczaneler elinde malzeme olmayınca doğrudan söylemek yerine formülden vazgeçirtmeye de çalışabilirler.Güvendiğin tanıdığın bir yere yaptırmanı tavsiye ederim.

lacey çok sevindim canım.İnşallah bir daha hiç çıkmaz.Sevgilerimle.

Sevgili tuliana..açtıgın konuyu baştan sona ilgiyle okudum yorumlarıda tabii denemekte yarar var diye düşünüyorum..ama takıldıgım bi nokta var kızımın yoğun sivilce sorunu var 13 yaşında ama ergenlige çok erken girdi 2 yıldır gitmedigimiz doktor kalmadı antibiyotikler benzamcyn türü ilaçlar ama hiç birinden sonuç alamadık..sivilceleri yüzünden psikolojisi bozulmuş durumda..acaba bu verdigin formülü kızıma uygulayabilirmiyiz..herhangi bi yan etkisi olabilirmi??

teşekkürler

Nazlıcığım, dediğin gibi bu ergenlik.Daha doğrusu bluğ çağı sivilcesi.Sanırım gelişimini tamamlayınca geçecektir.Şu an için ben senin yerinde olsam bu yaştaki kızıma kullanmaya çekinirdim.Çünkü cildi daha çok taze ve hormon gelişimi daha tamamlanmamış olabilir.Yine de sen bilirsin,canım.Yan etkisi olup olamayacağını kestirmek çok zor.Daha çok küçük yaşı çünkü.
İki yıldır diyorsun ya,yani onbir yaşında mı başladı doktorlara gitmeye?Canım benim ya,çok erken değil mi?
Yine söylüyorum,bence hormonal gelişimini tamamlayınca sorunu geçecektir.Ama yine de denemek isterim dersen,sen bilirsin canım.O tazecik cildini kurutmasından korkarım.
:1no2:

lacey çok sevindim canım.İnşallah bir daha hiç çıkmaz.Sevgilerimle.

yazılarını okudum çok beğendim, çok dokunaklı bir tekniğin var, insanı içine alıyor, süpersin, bu arada sivilce iksirini alıcam, kardeşimin cildi çok problemli, inşallah ona da iyi gelir.

tuliana tşk ederiz verdiğin bilgi için benim de aklıma yattı yaptırabilecek bir eczane bulabilirsem alkol ve aseton 100 gr olarak yaptıracağım. nişanlım için çünkü 2 ay sonra düğünümüz olacak cildinde sivilce yok sayılır ama biraz lekeli. yaptırmaya yaptırcamda nasıl kullanmaya ikna edeceğim onu bilmiyorum işte :uhm: :uhm:

tulina; aseton bildiğimiz aseton mu yoksa bu eczacıların kullandığı farklı bir şey mi

Sanırım bildiğimiz aseton olsa gerek.Herhalde içinde parfüm ve renkli boya falan içermeyen katkısız asetondur.(Büyük marketlerde oluyor ya,çilek kokulu,muz kokulu falan diye.)Eczanedeki katkısızdır diye düşünüyorum.

Gizli gizli çayına karıştır...:Roflol: :Roflol:

Canım valla bilemiyorum erkekler bu tür konularda biraz üşengeç olabiliyorlar,kullanmayabilir.Hem de benim cildim seni rahatsız mı ediyor diye darılmasın sonra?

yüzümde kırmızı sivilceler çıkıyor ve hiç geçmiyor,izleri olduğu gibi kaldı.doktora gittim yazdığı kremler de işe yaramadı. bu karışımı kullansam etkili olur mu acaba?

:1hug::1hug:

Canım benim ilgine çok teşekkür ederimm..bir doktor arkadaşıma sordum bu karışımı önce formülü gösterdim bu nedir diye oda bana yüz temizleme losyonu formülü dedi kızımda kullanabilirimiyim dedim evet kullanabilirsin zararsız ve yararlı bi karışımdır dedi...en kısa sürede yaptırıcam umarım senin aldıgın sonucu bizde alırız...çookkk teşekkürlerrrrr..

hiç sivilce sorunum olmamıştı bu yaşa kadar :çok üzgünüm: ama geçen haftaki tatilimden sonra deniz suyunun zarar verdiğini düşünüyorum yüzümde bi sürü sivilce çıktı.. ki annem bunu diyete bağladı.. gıda almıyomuşum ondanmış filan.. bakınırken senin formul dikkatimi çekti tulianam.. biraz kurumaya başladı ama yinede iz kalmasından korkuyorum yaptırsam faydası olurmuki diye kafam kurcalandı :uhm:

Nazlım doktorun buna kızın için onay vermesine çok sevindim.Umarım güzel gelişmeleri burdan paylaşırsın.Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…