Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
slm tuliana bugün gittip yaptırdım reçeteyi bana asetonla alkolu birlikte kullanma dedi alerji yapar bende zorlamadım çünkü saten cildim çok hasssas korktum bende aseton koymadım ama inşllh faydasını görürüm eczacı bu förmül cildine iyi gelir dedi inşllh öyle çıkar şimdilik hoşçakal sonuç aldığım anda yazarım

merhaba bende bu sivilce siyah nokta ve izlerinden muzdarip biriyim.Bir arkadaşım aknefug önerdi kullandım baştan iyi geldi geçtiler zamanla cildim kaşınmaya şişmeye başladı.göz çevreme deydirmediğim halde bi sabah bi uyandım gözkapaklarım ve gözlerimin altı o kadar şişti ki gözlerim zor açılıyor.çok korktum.şişlikler 2-3 gün sonra geçti ama gözümün altında birer kırışıklık olu ve bu geçmedi malesef.senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasonra doktora gittim aksil 5 verdi bi kere sürdüm baktım aynı şekilde yine yüzüm şişmeye ve kızarmaya başladı birdaha asla sürmedim ve sivilceli lekeli yaşamanın kırışıklı yaşamaktan iyi olduğuna ikna etmiştim kendimi.senağlama
neyse tuliana şimdi ben senin önerdiğin karışımı gördüm,denemeyi düşünüyorum.battı balık yan gider,kullanan çoğu kişi memnun kalmış okuduum kadarıyla.inş. bende de işe yararrr.teşekkürler.a.s.

tkrr slm tuliana bugün 5. günümdeyim inanılmaz sonuclar almaya başladım bende şaşırıyorum ayanaya bakınca şaşaran ben tek değilim ailem arkadaşlarım herkess aaaa geçmeye başlamış diyoo sana sonsuz tşkrlerimi iletiyorum ben aseton koymamıştım ama yinede etki etti bu şişem bitse zorla da olsa koyduracam tkrr tşkrlerrryerimseniben

tkrr slm tuliana bugün 5. günümdeyim inanılmaz sonuclar almaya başladım bende şaşırıyorum ayanaya bakınca şaşaran ben tek değilim ailem arkadaşlarım herkess aaaa geçmeye başlamış diyoo sana sonsuz tşkrlerimi iletiyorum ben aseton koymamıştım ama yinede etki etti bu şişem bitse zorla da olsa koyduracam tkrr tşkrlerrryerimseniben

Senin adına ne kadar mutlu oldum bilemezsin.Verdiğim bir formülün işe yarıyor olmasının sevinci de ayrı.Asetonsuz bile işe yaradıysa,bence zorla aseton koydurma.Ya da verdiğim ölçünün yarısı kadar koydur,cildini kurutmasın.Daha önce de cildinin çok hassas olduğunu söylemiştin çünkü...Sevgiler canım.

slm kızlar bende 1,5 aydır kullanıorum ılk sıse bugun bıttı baya etkısı oldu ozellıkle cıldım cok berrak gorunuyo tabı ızler tam olarak gecmedı bıde hala cıkıo bende kucuk kucuk gecıolar hemen ama... sanırım cılt kusma yapıo:) 2. sıseyı yaptırcam bakalım sonucları paylasırım yıne sızınle optum hepınızı

Karışımı yaptırdım eczacı hiç sorun çıkartmadı aseton için emin olabilmek içinde bi kaç eczane gezdim hatta sadece söyledikleri aseton hiç duymamıştık ama yapılabilir ve yaptırdık daha önceki yazımda bahsetmiştim kızımın yüzünde sivilceler hiç geçmiyor ve kırmızı kırmızı lekeler oluşuyo iri kırmızı sivilceler ilk gece yatarken sürdük ilk başta yaktı biraz yüzünü ama sivilvelerinden kurtulmak için ses çıkarmadı ''geçirsinde yakarsa yaksın ''dedi sabah kalktıgımızda kırmızılıklar geçmişti ve sivilceler epeyce sönmüştü...çok mutlu olduu..''oleeeeeeyyyyy bu geçirecek galiba ''dedi..3. gün bu gün bayagı bi degişiklik var ..ben ayrıca doktora antibiyotikte yazdırdım losyonla birlikte kullanmaya başladıı..

Umarım ilerleyen günlerde dahada etkilerini görecegizz..teşekkürlerrrr...

Karışımı yaptırdım eczacı hiç sorun çıkartmadı aseton için emin olabilmek içinde bi kaç eczane gezdim hatta sadece söyledikleri aseton hiç duymamıştık ama yapılabilir ve yaptırdık daha önceki yazımda bahsetmiştim kızımın yüzünde sivilceler hiç geçmiyor ve kırmızı kırmızı lekeler oluşuyo iri kırmızı sivilceler ilk gece yatarken sürdük ilk başta yaktı biraz yüzünü ama sivilvelerinden kurtulmak için ses çıkarmadı ''geçirsinde yakarsa yaksın ''dedi sabah kalktıgımızda kırmızılıklar geçmişti ve sivilceler epeyce sönmüştü...çok mutlu olduu..''oleeeeeeyyyyy bu geçirecek galiba ''dedi..3. gün bu gün bayagı bi degişiklik var ..ben ayrıca doktora antibiyotikte yazdırdım losyonla birlikte kullanmaya başladıı..

Umarım ilerleyen günlerde dahada etkilerini görecegizz..teşekkürlerrrr...

Nazlıcığım güzel kızına sevgilerimi ilet.Ona söyle,o sivilcelerle bile dünya güzelidir,buna inansın.
Sonuçtan memnun olmanıza çok sevindim.Biran önce,kurtulması dileğimle.

slm kızlar bende 1,5 aydır kullanıorum ılk sıse bugun bıttı baya etkısı oldu ozellıkle cıldım cok berrak gorunuyo tabı ızler tam olarak gecmedı bıde hala cıkıo bende kucuk kucuk gecıolar hemen ama... sanırım cılt kusma yapıo:) 2. sıseyı yaptırcam bakalım sonucları paylasırım yıne sızınle optum hepınızı

Ebrucuğum,sabırla devam et.Herkesin cildi aynı sürede etkilenmiyor maalesef.Bazı durumlar inatçı oluyor.Sevgilerimle.

cnm ben bu karısımı kullanmak ıstıyorum ancak allık falan kullansam ne olur ?:eek:

Kullanmasan,cildine kozmetik bir şey değdirmesen tabii daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü ne olursa olsun gözeneklerin bol oksijen alıp temiz olması çok önemli.Ama kullanmak durumunda isen,kullanmadığında kendini kötü hissedeceksen,yine sen bilirsin.Bari çok az kullan ve eve döndüğünde cildini hemen yine bu losyonla temizlemeyi ihmal etme canım.Ama kullanmaman daha iyi,unutma.(Ülem pek bir cilt doktoru gördüm bu sıralar kendimi canım!!sengözlerimebaksanab)

Tuliana Sana Sonsuz Teşekkür.....çok Memnunum Benim Yüzümü Geçirdiyse Herkezinki Garanti Diyorum Ya Sana Nasil Teşekkür Etsem Yüzüm Bebek Gibi Canimsin Artik Yanimdan Hiç Ayirmiyorum

Tuliana Sana Sonsuz Teşekkür.....çok Memnunum Benim Yüzümü Geçirdiyse Herkezinki Garanti Diyorum Ya Sana Nasil Teşekkür Etsem Yüzüm Bebek Gibi Canimsin Artik Yanimdan Hiç Ayirmiyorum

Canım benim,güzel bir haber verdin ya,teşekküre ne gerek var.Sizden iyi haberler aldıkça öyle mutlu oluyorum ki.Bu benim değil,Rahmetle tekrar anmak istediğim doktorum Avni Bakkal beyefendinin mucize losyonudur.
Geçmişler olsun,dilerim bir daha tekrarlamaz.Sevgilerimle

huysuz ve tatlı tülişim senin sivilcelerindemi varmı
sivilceler kraliçesi sana cemin selamı var

tuliana canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için .ben sadece nemlendirici olarak ne kullandığını merak ettim bu dönemde birde.yani nemlendirici kullansak olurmu acaba bu suyu yüzümüze sürdükten sonra canım?tabi su bazlı yağsız bi nemlendirici olması gerekir galiba ?

tuliana cnm bişi sorcam bu maksipor tableti kaç mg lık alıyordun

Yanlış hatırlamıyorsam 500 lük vermişti canım.Sabah akşam birer tane alıyordum galiba.
huysuz ve tatlı tülişim senin sivilcelerindemi varmı
sivilceler kraliçesi sana cemin selamı var
Barçmanım sivilce derdim yıllar yıllar önceydi,bu losyonla kurtulmuştum.Şimdi Allaha şükür hiç sorunum yok.O losyondan sonra bir daha hiç olmadı.öptümseni.(hangi cemin,sivilcemin dimiiiiiii)
tuliana canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için .ben sadece nemlendirici olarak ne kullandığını merak ettim bu dönemde birde.yani nemlendirici kullansak olurmu acaba bu suyu yüzümüze sürdükten sonra canım?tabi su bazlı yağsız bi nemlendirici olması gerekir galiba ?

Canım hiç nemlendirici kullanmadım o zamanlar.Korkudan yüzüme hiç bir şey sürmüyordum bu losyon dışında.Ama şimdi olsa belki hafif kaliteli bir nemlendirici kullanırdım heralde bununla beraber.O zamanlar öyle bir alışkanlığım da yoktu ayrıca

arkadaşlar tuliana nın tavsiyesi üzerine ben de bugun eczacıya bu reçeteyi yaptırdım ve az önce ilk defa yuzume surdum. yuzumde yanma kaşıntı tarzı birşey olmadı.yuzumde santimetre kareye 2-3 sivilce dustugu icin cok dertliyim her goren sana ne oldu diyo ve ben bu yuzden uzun suredir dısarı cıkamıorum.insallah bu recete ise yarar. gelismeleri size tekrar aktarırım..

X