Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tkrr slm tuliana bugün 5. günümdeyim inanılmaz sonuclar almaya başladım bende şaşırıyorum ayanaya bakınca şaşaran ben tek değilim ailem arkadaşlarım herkess aaaa geçmeye başlamış diyoo sana sonsuz tşkrlerimi iletiyorum ben aseton koymamıştım ama yinede etki etti bu şişem bitse zorla da olsa koyduracam tkrr tşkrlerrryerimseniben
Karışımı yaptırdım eczacı hiç sorun çıkartmadı aseton için emin olabilmek içinde bi kaç eczane gezdim hatta sadece söyledikleri aseton hiç duymamıştık ama yapılabilir ve yaptırdık daha önceki yazımda bahsetmiştim kızımın yüzünde sivilceler hiç geçmiyor ve kırmızı kırmızı lekeler oluşuyo iri kırmızı sivilceler ilk gece yatarken sürdük ilk başta yaktı biraz yüzünü ama sivilvelerinden kurtulmak için ses çıkarmadı ''geçirsinde yakarsa yaksın ''dedi sabah kalktıgımızda kırmızılıklar geçmişti ve sivilceler epeyce sönmüştü...çok mutlu olduu..''oleeeeeeyyyyy bu geçirecek galiba ''dedi..3. gün bu gün bayagı bi degişiklik var ..ben ayrıca doktora antibiyotikte yazdırdım losyonla birlikte kullanmaya başladıı..
Umarım ilerleyen günlerde dahada etkilerini görecegizz..teşekkürlerrrr...
slm kızlar bende 1,5 aydır kullanıorum ılk sıse bugun bıttı baya etkısı oldu ozellıkle cıldım cok berrak gorunuyo tabı ızler tam olarak gecmedı bıde hala cıkıo bende kucuk kucuk gecıolar hemen ama... sanırım cılt kusma yapıo:) 2. sıseyı yaptırcam bakalım sonucları paylasırım yıne sızınle optum hepınızı
cnm ben bu karısımı kullanmak ıstıyorum ancak allık falan kullansam ne olur ?
Canim Ya Su Tamam Da Antibiyotiğin Adi Ne
neden kullanmayalım canım?
bende yaralar yaptı fena hemde.ayrıca deriyi inceltiyor tretin
Tuliana Sana Sonsuz Teşekkür.....çok Memnunum Benim Yüzümü Geçirdiyse Herkezinki Garanti Diyorum Ya Sana Nasil Teşekkür Etsem Yüzüm Bebek Gibi Canimsin Artik Yanimdan Hiç Ayirmiyorum
tuliana cnm bişi sorcam bu maksipor tableti kaç mg lık alıyordun
Barçmanım sivilce derdim yıllar yıllar önceydi,bu losyonla kurtulmuştum.Şimdi Allaha şükür hiç sorunum yok.O losyondan sonra bir daha hiç olmadı.öptümseni.(hangi cemin,sivilcemin dimiiiiiii)huysuz ve tatlı tülişim senin sivilcelerindemi varmı
sivilceler kraliçesi sana cemin selamı var
tuliana canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için .ben sadece nemlendirici olarak ne kullandığını merak ettim bu dönemde birde.yani nemlendirici kullansak olurmu acaba bu suyu yüzümüze sürdükten sonra canım?tabi su bazlı yağsız bi nemlendirici olması gerekir galiba ?