Bana asetik asitli formülün verilip verilmediğine emin misin diye soruyorsun.Eminim canım,yok.Yoksa emin olmadığım bir şeyi buraya neden yazayım.Üstelik bastıra bastıra yine söylüyorum,DOKTOR TARAFINDAN VERİLMİŞ BİR REÇETEDİR...
:1no2:İSMİNİ YAZDIĞIN İLAÇ ÇOK TEHLİKELİ ARKADAŞIM O YÜZDEN 'TAVSİYE EDERİM' DİYE BİR CÜMLE KULLANMA ZARARA UĞRARSIN .BENDEN SÖYLEMESİ.BU İLACI ANCAK DOKTORLAR TAHLİLLERİ GÖRÜP TAVSİYE EDEBİLİR O DA EN SON ÇARE OLARAK.BENDEN SANA TAVSİYE KİMSEYE ÖNERME.
Ya zaten kimse eczaneye gidip ben bu ilaçtan istiyorum diyemez, deseler de kimse vermez.. Doktor uygun görürse kullanılacak bir ilaç ama orada burada yan etkilerini fazla abartanlar yüzünden kullanmayanlar olursa diye söyledim.. 12 milyon kişi kullanmış, ben de kullandım o kadar da büyütülecek bir şey yok.. Süper bir cilde sahip olmak istiyorlarsa 6 ay ya da biraz daha az/fazla dayanmaları gerekiyor.. Ve zaten ancak "çok kötü" cilde sahip olanlar kullanmalı..
sevgili Tuliana
rahmetli avni bakkal dalında en iyilerden biriydi, efsanevi dermatolog kolsuz agopun da yakın arkadasıdır.. bu karışımı bir kaç kişinin daha kullandığını biliyorum
sana sormak istediğim şey , hani alışmışız ya her sabah ve akşam yüz yıkanır :) yıkamadık da sadece bu suyla temizledik diyelim akneler geçene kadar, sonra geçtiğinde tekrar kendi temizleme ürünlerimize geçebiliriz değil mi?
daha evvel bir kaç yerden duymuş olmama ayrıca da efsanevi doktorların karışımı olması sebebiyle senin de tecrübene güvenerek bu karışımı bir eczacı arkadasıma hazırlatayım dedim, eczacı arkadasım asetondan ya da alkolden korkulmaması gerektiğini zaten akne ilaçlarının içinde de yeterli alkolün olduğunu ayrıca bu maddeler uçucu özelliğe sahip oldukları için direk bir zararı olmayacağını söyledi, eau de rose ise bildiğimiz gül suyunun saf halde olanıymış, bu karışımın asıl içindeki önemli madde ise, resorchinedir dedi, etken bir madde olması dolayısıyla etkiliymiş.. güvendiğim bir eczacı olan arkadasım zarar vermeyeceğini söyledi ve hazırlayacak karışımı.
sana sormak istediğim şey, sonra tonik olarak da kullandığını söylüyorsun hala devam etmekte misin? yoksa bu yıllar önce de kalan birşey miydi? ve antibiyotiği bir sabah bir akşam mı alıyordun? yoksa günde bir defa mı? 3 aylık antibiyotik tedavisinin yeterli olacağını duruma göre en fazla 6 ay kullanılması gerektiğini söylüyor uzmanlar karaciğeri yormamamak için, sen kaç ay kullanmıştın? ve detay olarak vermek isteyeceğin püf noktaları var mı bu konu hakkında? ayrıca sırttaki akneler için de kullanıp kullanmadığını da merak ediyorum
bu sitede akne için bir sürü bilgi var fakat en clinical olan senin verdiğin karışım bence...sana yarayan bu formül benim de kafama bir hayli yattı ve paylaşımın için tşk ederek cvp bekliyorum
sevgiler
sormak istediğim bir şey daha var izninizle sevgili tuliana ;
bir kaç görüştüğüm uzman alkolden kaçınılması gerektiğini ilerde cildi yıpratacağını söyledi..
senin şu an cildinin durumu nedir yani yıpranmışlık durumu?
umarım gelişmeler iyi olur ve seni haberdar ettiğimde sen de mutlu olursun :)
tekrar tşk ederim huysuz ve tatlı kadın :)
kızlar merhaba ben bu karışımı izmirde 13 ytl yaptırdım 2 hafta oldu ve kullanıyorum . hiç sabun kullanmadım.çok memnunum cildimi kurutmadı. iyi gidiyor. regl az kaldı ufak bir sivilce çıktı ama hiç dokunmuyorum. sabah akşam cildimi silyorum. cildim daha canlı ve temiz gözüküyor. denemeye devam edceğim hoşçakalın
Sevgili tuliana ayrıca paylaşımın içinde teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum:uhm: Acaba bu losyon sivilce izlerine de etki ediyor mu? Şimdilik izlerde bir yok olma göremedim. Cildim daha parlak ve temiz görünüyor. Hiç bir temizlik ürünü kullanmadığım halde hoşçakalına.s.
canım cvp verdigin için tesekkür ederim.ben erken saatte makyaj yapıp dısarı çıkıyorum ve öglen saatlerinde geri dönüyorum.o saatlerden itibaren gece yatana kadar çok sık kullanıyordum ve bazen pamuk bile kullanmadan direk gözüme gelmicek şekilde yüzüme damlatıyordum.tabi bunları böyle açıkça yazmadıgım için anlasılmaz olmuş diger msjlarım sen msjında yazdıgında farkına vardım.şimdi ilacı çok düzgün bir sekilde kullanıyorum.sabah ve aksam bir kere pamukla sürüyorum ve sivilcelerime,siyah noktalarıma dokunmuyorum.suan da kullanmaya baslayalı çokta uzun bir süre olmamasına ragmen sivilcem kalmadı ama tabi izler ve siyah noktalar henüz yok olmadı.zaten bu kadar kısa sürede suratımda yaptıgı etki bile bende bir mucizeyle karsılastımı düşündürüyor.tamamen ticari amaçlar güdülerek yüksek fiyatlara satılan ve aslında kalıcı olması bir yana geçici çözümler bile getirmeyen ürünlerden yada para tuzaklarındanda diyebiliriz o kadar usanmış ve herseye güvenimi kaybetmişken bukadar ucuza mal olan ve kısa sürede etkisini gösteren bir mucizeyi bizimle paylastıgın için çok tesekkürederim.kalıcı olur mu bilmiyorum ama güvensiz biri olmama ragmen bu ilaca gercekten inanıyorum.yollanan msjları okudum ve bu yazdıgınız ilacı önceden kullanan yada kullanmaya baslayıp yararını görmüş oldugunu içeren msjlar yoktu.benim bu msjım bu formülü yaptırmakta kararsız kalanlarada yardımcı olur belki.suratımıza sürerek kullanılan bu sıvının karacigere zararlı olacagı şüpheleri var bazı arkadaslarımızın. benim kulagıma surata sürülen birseyin iç organlara zarar vermesi çok saçma gelsede doktor bir tanıdıgımıza sordum.herhangi bir zararı olmaz dedi.bazı arkadaslarımızda aseton ve alkolün suratı yakacagını o yüzden eczacıların yapmadıgını yada zararlı olacagını söylemiş ewet benimde suratımı yaktıgı zaman oldu ama sivilcelerimi yeni sıktıgım ve kanadıgı anlarda sürmüştüm.artık öyle bir sorunda yasamıyorum ve zaten yanması çok uzun süreli degildi böyle bir yanmanında zararlı olacagını sanmıyorum.ben herkeste iyi sonuç verecegine inanmama ragmen alarjisi olan bir insanda nasıl etki edecegini yada her cilt tipinde aynı sonuçları verip vermeyecegini bilemedigim için körü körüne tavsiye etmiyorum ama yakın çevreme işe yaradıgını gördügümde formülü dagıtmaya basladım:))ama en azından denemenizi eger sizde olumsuz bir seye neden olmuyorsada devam etmenizi öneririm.çünkü gerçekten işe yarıyor.tulianaya gerçekten bu mucizeyi kendine saklamadıgı ,sadece formülü yazaıp bırakmadıgı ve sorularımıza cvp verdigi için çok tesekkür ederim.
bilgilendirmeler için cok teşekkür ederim arkadaşlar, özellikle Tuliana sana:)))
14 yaşındaki oğlumun ergenlik sivilcelerine de iyi gelir mi acaba bu karısım??? bu kadar küçük yasta kullanan oldu mu? yada cevresinde gördü mü?