arkadaşlar dünde ben başladım.arkadaşıma yaptıttırdım(eczanede çalışıyo )ama yapanlar içine asetonu önermemiş koymayalım demiş bu sefer öle deniycez belkii sonrasına koydurabiliriz.arkadaşım kullandıktan sonra nemlendirici kullan cildi kurutuyo dedim kullansamm bişe olurmuu sonuçtaa krem yine gözenekleri doldururmuu aceba.
güldenn ve kırmızı başlıklı cadı, sizlere tşk. ediyorum. walla bu formülü 2 gün önce gördüm yaptırmayı düşünüyorum bende, ama şimdilik evde eskiden beri kullandığım ne kadar sivilce, akne merhemleri losyonları varsa tekrar gündeme geldi..:)) artık umudu kestiğim için onlarla da vedalaştığım dönemler olmuştu. şimdi sizler kullanıp yazarsanız gelişmeleri çoookk memnun olucam. sevgilerimle.. bir an önce bu illetten kurtulmamız dileğimle.. a, birde kaça mal oluyor yazabilirseniz.. :smiley-cool:
güldenn ve kırmızı başlıklı cadı, sizlere tşk. ediyorum. walla bu formülü 2 gün önce gördüm yaptırmayı düşünüyorum bende, ama şimdilik evde eskiden beri kullandığım ne kadar sivilce, akne merhemleri losyonları varsa tekrar gündeme geldi..:)) artık umudu kestiğim için onlarla da vedalaştığım dönemler olmuştu. şimdi sizler kullanıp yazarsanız gelişmeleri çoookk memnun olucam. sevgilerimle.. bir an önce bu illetten kurtulmamız dileğimle.. a, birde kaça mal oluyor yazabilirseniz.. :smiley-cool:
arkadaslar ben cumartesi gununden beri kullanıorum kucuk captaki sivilceler gecti o kocaman kırmızı agrılı vs sivilcelerim de söndu ama izleri hala duruo tamamen gecmis degil..belki zamana ihtiyacları vardır:) ben bu ilaca 14.80 ytl verdim su an bulundugum ilde bu ilacı yapan baska yer olmadıgı icin eczacı kar payını artırmıs olabilir...
gördüğüm kadarıyla ankaradasın arkadaşım ben de ankaradayım öveçlerde oturuyorum nereye yaptırdın acaba...
h.sonu ben de hazırlatıcam yada pazartesi...
bu arada hanımlar bu losyonu nasıl kullanıyorduk sabah gece yatarken falan farkeder mi bi de sonra yıkamıyor muyuz?
hepinize bebek gibi ciltler dilerim :)
(ben de daha önce öss zamanı tedavi etmiştim geçti sonta stersli bi dönemde tekrarladı vs. şimdi çok nadir olsada sivilce çıkıyor asıl sorun izler ve çukurlar)
bu arada hanımlar bu losyonu nasıl kullanıyorduk sabah gece yatarken falan farkeder mi bi de sonra yıkamıyor muyuz?
hepinize bebek gibi ciltler dilerim :)
canım her antibiyotik olur mu yoksa özel bi antibiyotik çeşidi var mı bu karışım için.Teşekkürler böyle bir karışımı paylaştığın için.Şu an sorunum yok ama olursa aklıma hemen senin karışımın gelir.
çok merak ettim bu ürünü bende kullanmayı düşünüyorum inşallah işe yarar bu arada ne sabun,ne su derken yüzümüzüdemi yıkamıcaz çeşme suyuyla yanikafamçokkarıştı:enbuyukkk: