Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlar dünde ben başladım.arkadaşıma yaptıttırdım(eczanede çalışıyo )ama yapanlar içine asetonu önermemiş koymayalım demiş bu sefer öle deniycez belkii sonrasına koydurabiliriz.arkadaşım kullandıktan sonra nemlendirici kullan cildi kurutuyo dedim kullansamm bişe olurmuu sonuçtaa krem yine gözenekleri doldururmuu aceba.

güldenn ve kırmızı başlıklı cadı, sizlere tşk. ediyorum. walla bu formülü 2 gün önce gördüm yaptırmayı düşünüyorum bende, ama şimdilik evde eskiden beri kullandığım ne kadar sivilce, akne merhemleri losyonları varsa tekrar gündeme geldi..:)) artık umudu kestiğim için onlarla da vedalaştığım dönemler olmuştu. şimdi sizler kullanıp yazarsanız gelişmeleri çoookk memnun olucam. sevgilerimle.. bir an önce bu illetten kurtulmamız dileğimle.. a, birde kaça mal oluyor yazabilirseniz.. :smiley-cool:

bu arada, formül böle nasıl olacak bakalım.. yani asetonsuz? birde nemlendirici için bir öneride bulunayım sana, sivilceli ciltlerimiz olduğu için haliyle yağlı yada karma ciltlere sahibiz demektir. bu nedenle tekrar yağlanıp sivilcelenmeye meyil vermemek için "su bazlı" olan "kaliteli" bir nemlendirici kullanmanı tavsiye ederim. ben neutrogena ve dıadermine'ninkileri kullanıyorum. unutma, üzerinde "oil free" yazacak! sevgiler..

arkadaslar ben cumartesi gununden beri kullanıorum kucuk captaki sivilceler gecti o kocaman kırmızı agrılı vs sivilcelerim de söndu ama izleri hala duruo tamamen gecmis degil..belki zamana ihtiyacları vardır:) ben bu ilaca 14.80 ytl verdim su an bulundugum ilde bu ilacı yapan baska yer olmadıgı icin eczacı kar payını artırmıs olabilir...

tşk.kırmızı başlıklı cadı bilgiler için. peki tuliana! sözüm sana:) izleri de geçiriyor mu bu formül? bide benim sivilceden çok aknem var. buna da etkili olur mu? çok merak ediyorum walla..:)) yazarsan sevinirim..

valla arkadaşımm ben kötüü bi zamandaa başladım galiba tam özel günümee yakın başladımm zatenn 1 hafta önce adet olmadan yanii sivilceler sarmaya başlar hertaraftan çıkar şuanda öle yaradımı yaramadımı anlaamıyorum ama sürekli kullanıorum bakalım ne olcak. bu arada maliyeti bana bedava geldi arkadaşım eczanede çalıştıgı için o kendinede banada yaptırdı ama 10 ytl civarıymış yaptıranlar varmışta.
sonuç alan arkadaşlar lütfen yazınnn buraya moral kazanalımmm

arkadaşlar ben şişlide bir eczaneye sordum bana 20 ytl den fazla tutacağını söyledi,yaptıranlar hangi eczanede yaptırdıklarını yazabilirmi acaba?şimdiden teşekkürler

ben de yaptırdım geçen hafta 13.5 milyon tuttu..
gerçekten kurutuyor..
eczacı çok tereddütte kaldı yapareken cildin çok kurur dedi..
cildim pul pul oldu ben de her tarafına sürmemeye karar verdim..
sadece sivilce olan yere birazcık sürsem olur değil mi???
bütün yüzümü silmek istemiyorum çünkü sivilce problemim yok..
arada bir çıkarsa sadece çıkan yere süreceğim...

Eczacınız der ki:

O reçetenin bir başka şekli aşağıdaki gibidir:

Salycilic acid.....3 gr
Resorcinol ........3 gr
Talc ................10
Alcohol............100 cc
Eau de rose ......150 cc
Bu formül, çok reçete edilir dermatologlar tarafından.
Evet işe yarıyor. Oğlumda kullanıyorum.

Hepinize geçmiş olsun.

uzun zaman önce tavsiyeni okumuştum kullanmak için yorumları bekledim, baktım ki yorumlar olumulu kullanmaya karar verdim. En yakındaki eczaneye gittim hazırlarız dediler, ne kadar tutar dedim 30 ytl dedi pahalı geldi ordan çıktım, az ötedeki başka bir eczaneye gittim 12,50 dedi, zararı olur mu diye sordum hayır dedi tamam yapın dedim iki saat sonra almaya gittim adam bunu kaybetme güzel bişey dedi bi dahaki sefere 3gr acide salecyle'gue - yanlış yazmış olma ihtimalim yüksek yazı okunmuyor- ilave edelim daha iyi olur dedi.
paylaşımın için sağola.s.
sonuçları paylaşacağım, umarım işe yarar artık fondoten kullanmak istemiyoruuuuuummmm senağlama

gördüğüm kadarıyla ankaradasın arkadaşım ben de ankaradayım öveçlerde oturuyorum nereye yaptırdın acaba...
h.sonu ben de hazırlatıcam yada pazartesi...

bu arada hanımlar bu losyonu nasıl kullanıyorduk sabah gece yatarken falan farkeder mi bi de sonra yıkamıyor muyuz?

hepinize bebek gibi ciltler dilerim :)

(ben de daha önce öss zamanı tedavi etmiştim geçti sonta stersli bi dönemde tekrarladı vs. şimdi çok nadir olsada sivilce çıkıyor asıl sorun izler ve çukurlar)

canım her antibiyotik olur mu yoksa özel bi antibiyotik çeşidi var mı bu karışım için.Teşekkürler böyle bir karışımı paylaştığın için.Şu an sorunum yok ama olursa aklıma hemen senin karışımın gelir.

ben bu ilacı yaptırdıgım zaman g.antepteydim o yuzden ankarada neresi yapar bilmiyorum.ama ilac bitmek uzere bu aralar arastırır bulur sana eczane ismini bildiririm..

bu arada hanımlar bu losyonu nasıl kullanıyorduk sabah gece yatarken falan farkeder mi bi de sonra yıkamıyor muyuz?

hepinize bebek gibi ciltler dilerim :)

Canım sorunun cevabı konuya ait ilk mesajda var.

Canım senin de sorunun cevabı ilk mesajda var.

tuliana paylaşımın için teşekkür ederim bende yaptırmayı düşünüyorum ama bende öyle fazla sivilce yok ama anlımda küçük mor iz gibi birşeyler var ben yüzümü sabah akşam sabunla yıkardım oynamazdımda ama buna rağmen izler oluştu bu aralarda da çenemde çok var umarım işe yarar kendine iyi bak

ankaradaki arkadaşlar kızılay kumrular sokaktaki karakoyunlu eczanesi yapıyor bu karışımı ben biraz önce sipariş verdim öğlen gidip alıcam ibrahim bey hazırlıyor gidebilirsiniz.

çok merak ettim bu ürünü bende kullanmayı düşünüyorum inşallah işe yarar bu arada ne sabun,ne su derken yüzümüzüdemi yıkamıcaz çeşme suyuyla yanikafamçokkarıştı:enbuyukkk:

çok merak ettim bu ürünü bende kullanmayı düşünüyorum inşallah işe yarar bu arada ne sabun,ne su derken yüzümüzüdemi yıkamıcaz çeşme suyuyla yanikafamçokkarıştı:enbuyukkk:

Canım zaten günaşırı veya iki günde bir duş falan alıyoruz ya,o arada yüzümüzü de yıkıyoruz elbette.Doktorum bana,ilk sivilceler geçene kadar yüzünü sadece bu losyonla sil demişti.Sanırım sabundan kaçınmam için.Ayrıca yüzümü kurularken de cildime havluyla falan zarar vermeyeyim diye belki de.Bilemiyorum.
Ben doktorun dediklerini yapmıştım,ama tabii ki yüzünü sade suyla yıkamak isteyebilirsin,Allah kelamı değil ya bu,altı üstü doktor tavsiyesi,yıkamak istiyorsan tabii ki yıka canım.Diyorum ya sadece tavsiyesi öyleydi.
Geçmiş olsun,tekrar.

bide yani kızlar bukadar korkulcak bi şey olucağını düşünmüyorum :teselli:. e zaten kulandıgımız ürünler cok mu dogal ürünler yani onların iiçindede alkol felan var ve daha ne oldugunu bilmedigimiz bir coksey var.bazı ürünlerde üre bile var ki bildigim kadarıyla üre idarda olan bişi:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…